#614439 - 07/07/2006 09:45
Re: Co Was denerwuje? [2]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
A mnie wkurza moje lenistwo, jestem zdolny, a cholernie leniwy, i to mnie przeraza, ciagle co odkladam przekladam byle tego dzis nie robic bo mi sie nie chce 
Ale najbardziej to mnie irytuje fakt, ze w wieku 22 lat ja nie wiem co chce robic w przyszlosci  Jestem w takim okresie zycia, ze musze sie okerslic a tu...
witaj w klubie
Witam rowniez 
Matka za mna lazi ze len ze mnie, nic nie robie a tu niedlugo trzeba sie decydowac co sie chce w zyciu robic... Sam nie wiem...
Również witam w klubie
ja tak mam skonczylem elektroenergetyke a ja jestem przeciez humanista i nie wiem co mam robic pracuje w skurwialej spoldzielni mieszkaniowej i czasem mysle o wlasnym biznesie ale wez i wez jak nie mam znajomosci i wlasnie len ze mnie niesamowity ja tez witam w klubie , tyle ze ja skonczylem studia i okazalo sie ze ten kierunek mnie nie kreci (studiowalem bo cos trzeba bylo studiowac..) i dalej nie wiem co chce robic :D Mial ktos tak?:D
ja tak mam skonczylem elektroenergetyke a ja jestem przeciez humanista i nie wiem co mam robic pracuje w skurwialej spoldzielni mieszkaniowej i czasem mysle o wlasnym biznesie ale wez i wez jak nie mam znajomosci i wlasnie len ze mnie niesamowity. cos namieszalem w poprzednim poscie sorki
zróbmy cytat cytatu cutatu cacyca heheheh czy jakos tak taaaaki do ksiegi rekordów guinesa
Ja Panowie również przyłącze się do waszeg klubu Mam już trochę lat, trzeba powoli określać się co dalej robić w życiu itd .. Jutro egzam z psychologii a ja jeszcze nic nie umie. Jak zawsze przekładanie z dnia na dzien.. Naukę chyba przełoże na jutrzejszy dzień Przed egzamem godzinkę się poucze i może wystarczy  Tak jak pisze Szczypior - robimy cytat cytatu cytatu do księgi Guinessa
Także nie wiem co robić ze swoim życiem.... A już 3 rok studiów
A ja nie wiem jakie studia wybrać codziennie inny pomysł w głowie mam 
|
Do góry
|
|
|
|
#614440 - 07/07/2006 09:51
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/01/2005
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
A mnie wkurza moje lenistwo, jestem zdolny, a cholernie leniwy, i to mnie przeraza, ciagle co odkladam przekladam byle tego dzis nie robic bo mi sie nie chce 
Ale najbardziej to mnie irytuje fakt, ze w wieku 22 lat ja nie wiem co chce robic w przyszlosci  Jestem w takim okresie zycia, ze musze sie okerslic a tu...
witaj w klubie
Witam rowniez 
Matka za mna lazi ze len ze mnie, nic nie robie a tu niedlugo trzeba sie decydowac co sie chce w zyciu robic... Sam nie wiem...
Również witam w klubie
ja tak mam skonczylem elektroenergetyke a ja jestem przeciez humanista i nie wiem co mam robic pracuje w skurwialej spoldzielni mieszkaniowej i czasem mysle o wlasnym biznesie ale wez i wez jak nie mam znajomosci i wlasnie len ze mnie niesamowity ja tez witam w klubie , tyle ze ja skonczylem studia i okazalo sie ze ten kierunek mnie nie kreci (studiowalem bo cos trzeba bylo studiowac..) i dalej nie wiem co chce robic :D Mial ktos tak?:D
ja tak mam skonczylem elektroenergetyke a ja jestem przeciez humanista i nie wiem co mam robic pracuje w skurwialej spoldzielni mieszkaniowej i czasem mysle o wlasnym biznesie ale wez i wez jak nie mam znajomosci i wlasnie len ze mnie niesamowity. cos namieszalem w poprzednim poscie sorki
zróbmy cytat cytatu cutatu cacyca heheheh czy jakos tak taaaaki do ksiegi rekordów guinesa
Ja Panowie również przyłącze się do waszeg klubu Mam już trochę lat, trzeba powoli określać się co dalej robić w życiu itd .. Jutro egzam z psychologii a ja jeszcze nic nie umie. Jak zawsze przekładanie z dnia na dzien.. Naukę chyba przełoże na jutrzejszy dzień Przed egzamem godzinkę się poucze i może wystarczy  Tak jak pisze Szczypior - robimy cytat cytatu cytatu do księgi Guinessa
Ja wiem na jakie studia chcę iść tylko, że nie mam pojęcia co się ze mną stanie jeżeli siętam nie dostane, a to jest bardzo realne 
|
Do góry
|
|
|
|
#614441 - 07/07/2006 09:55
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
a ja Was zdenerwuję: III. Zabrania się cytowania 4-5 poprzednich postów bądź innych form zniekształcenia tematów czy obniżających ich czytelność. Zachowajmy przejrzystość każdego tematu. nie cytujcie tyle  denerwuje mnie, że na podium MŚ 2006 nie będzie żadnej porządenj drużyny denerwuje mnie, że spaliłem nad morzem plecy i łeb...piecze 
|
Do góry
|
|
|
|
#614442 - 07/07/2006 10:00
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
Quote:
denerwuje mnie, że na podium MŚ 2006 nie będzie żadnej porządenj drużyny denerwuje mnie, że spaliłem nad morzem plecy i łeb...piecze
Tak samo 
|
Do góry
|
|
|
|
#614443 - 07/07/2006 10:05
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Quote:
a ja Was zdenerwuję: III. Zabrania się cytowania 4-5 poprzednich postów bądź innych form zniekształcenia tematów czy obniżających ich czytelność. Zachowajmy przejrzystość każdego tematu.
nie cytujcie tyle 
denerwuje mnie, że na podium MŚ 2006 nie będzie żadnej porządenj drużyny denerwuje mnie, że spaliłem nad morzem plecy i łeb...piecze
To tak : koniec z cytowaniem na dużą skalę 
"denerwuje mnie, że na podium MŚ 2006 nie będzie żadnej porządnej drużyny" - Nie będzie ?? A Italy ?? To jest porządna ekipa, która na tych MŚ prezentuje najlepszą piłke  Mnie denerwuje, że bardzo mało osób docenia ich klasę 
|
Do góry
|
|
|
|
#614445 - 07/07/2006 10:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2005
|
a mnie denerwuje to ze nagle znalazly sie setki (tysiace?) kibicow Wlochow
|
Do góry
|
|
|
|
#614448 - 07/07/2006 11:17
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/06/2003
|
Quote:
tysiące ludzi mają włochy na klacie 
|
Do góry
|
|
|
|
#614449 - 07/07/2006 11:24
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Quote:
Quote:
tysiące ludzi mają włochy na klacie
Jak narazie hasło miesiąca Bardzo dobre 
|
Do góry
|
|
|
|
#614451 - 07/07/2006 20:01
|
MaSha Lover
Meldunek: 24/03/2005
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
witaj w klubie
Witam rowniez 
Również witam w klubie
Ja wiem na jakie studia chcę iść tylko, że nie mam pojęcia co się ze mną stanie jeżeli siętam nie dostane, a to jest bardzo realne
denerwuje mnie, ze zabrania sie cytowania

|
Do góry
|
|
|
|
#614455 - 08/07/2006 12:41
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
mnie denerwują operatorzy komórek. Gnoje zmuszają wciąż do kupowania karty - mam kartę, na niej niewykorzystana kasa i mi zablokowali rozmowy, bo jakiś termin ważności się skończył gnoje zasrane, już więcej nie kupię żadnej karty  - w poniedziałek kupie sobie tel na abonament
|
Do góry
|
|
|
|
#614457 - 08/07/2006 12:55
|
1
Meldunek: 21/05/2003
|
Quote:
denerwuje mnie, ze zabrania sie cytowania
Nie byłoby potrzeby zabraniania wielokrotnego cytowania jeśli ludzie ( ) potrafiliby umiejętnie korzystać z tego wspaniałego daru. Wszystkie nakazy i zakazy spowodowane są tym że ludzie to głupi gatunek, przynajmniej w większości. W chiwli obecnej niepoczytalność będzie pojawiała się dość często również ze względu mocno grzejącego słoneczka 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|