green ale w sumie to dziwne co piszesz skoro mowisz ze wypłaca ale kasa bedzie w poniedziałek, przeciez mb ksieguje w soboty, niedziele.... tak mi sie wydaje
betsafe i hill tak samo, a Unibet kisi ta kasę daja sobie 48 godzin . ingdy nie bylo mnie mnie tak ze kaska byla na nastepny dzien, zawsze byla 2 dni po złożeniu prośby o wypłatę
green ale w sumie to dziwne co piszesz skoro mowisz ze wypłaca ale kasa bedzie w poniedziałek, przeciez mb ksieguje w soboty, niedziele.... tak mi sie wydaje
Przy wypłacie masz adnotacje że realizacja zlecenia do 48 godzin. Przynajmniej ja tak mam
Przy wypłacie masz adnotacje że realizacja zlecenia do 48 godzin. Przynajmniej ja tak mam
to tylko tak pisze zazwyczaj jest po kilku godzinach na skrillu chodziło mi tylko o to czy w weekendy tez wysyłaja, ale ok niewazne
to widzisz u mnie na skirlla jeszcse nigdy nie doszło w kilka godzin z unibetu. Narazie rekord niepobity ma u mnie betsafe 20 minut. na drugim miejscu hill 45 min, i potem bet do 2 godzin