Bezdomny
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006
Originally Posted By: dragon
Originally Posted By: Tazen
QPR-1 @2,37
z tragicznej 2 niemieckiej na jeszcze lepsza 2 angielska
ten nowy nabytek Leeds moze juz grać w tym meczu ?? 20 latek z sunderlandu, podobno zajebisty
zadebiutuje z pewnością.A czy zajebisty to bym tego nie powiedział.Czarne Koty spore pieniądze wydały na transfer Wickhama.Chłopak nie potrafił się odnaleźć na wysokim szczeblu premiership.Jego wypożyczyli jedynie z powodu braku ograniu.Nie łapał się do wyjściowej ''11''.Nie potrafił wygrać rywalizację ze słabymi napadziorami.
Sensei
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/07/2009
Piłkarze Śląska Wrocław zwrócili się do zarządu klubu z żądaniem wypłacenia specjalnej premii, jeśli drużynie uda się zakończyć sezon zasadniczy w czołowej "ósemce" - dowiedział się nieoficjalnie serwis wroclaw.sport.pl.
z tragicznej 2 niemieckiej na jeszcze lepsza 2 angielska
ten nowy nabytek Leeds moze juz grać w tym meczu ?? 20 latek z sunderlandu, podobno zajebisty
zadebiutuje z pewnością.A czy zajebisty to bym tego nie powiedział.Czarne Koty spore pieniądze wydały na transfer Wickhama.Chłopak nie potrafił się odnaleźć na wysokim szczeblu premiership.Jego wypożyczyli jedynie z powodu braku ograniu.Nie łapał się do wyjściowej ''11''.Nie potrafił wygrać rywalizację ze słabymi napadziorami.
"zajebisty" odnosiło się do nizszych rozgrywek, w Shefield Wed. strzelił 8 bramek w 11 meczach
niedobrze z tymi spadkami na Leeds, zagrałem po 5.1 i wolałem jak wzrastał kurs, czułem że Leeds wywinie dziś numer ale teraz mam wątpliwości hmm chyba remis jednak