Redaktor : Żałuje Pan że oddał Pietruszke? DW : nie załuję Redaktor : widział Pan wczorajszy strzał ? DW: widziałem Redaktor : Dziś Pietruszka mógłby się przydać na lewej stronie nie załuje Pan DW: nie załuję
pacyfista
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
1 (Current Score 0-0) Over 0.5 Aston Villa v Chelsea (1. połowa - Alternatywna azjatycka suma goli) 15/03/2014 Brak 1.400 Odbędzie się 2 (Bieżący wynik 1-2) - Powyżej 3.5 FC Nordsjaelland v FC Vestsjaelland (Alternatywna azjatycka suma goli) 15/03/2014 Brak 1.400 Odbędzie się
fechu
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
Originally Posted By: Tom182
Wdowczyk fajnego wywiadu udziela właśnie w C+
Redaktor : Żałuje Pan że oddał Pietruszke? DW : nie załuję Redaktor : widział Pan wczorajszy strzał ? DW: widziałem Redaktor : Dziś Pietruszka mógłby się przydać na lewej stronie nie załuje Pan DW: nie załuję
Oczywiście lepszy Frączczak kopiący się w czoło przez 90 min na lewej stronie
Oczywiście lepszy Frączczak kopiący się w czoło przez 90 min na lewej stronie
Fech oglądasz na weebie może? jeśli tak, to moje pytanie jest następujące : zgrwa Ci się wizja z fonią ? ;/