#620983 - 30/07/2006 19:21
Re: Gamebookers [26]
|
old hand
Meldunek: 10/07/2006
|
Quote:
Wreszcie pieniądze na moim koncie!!! Cała operacja trwała ponad 55 godzin. Nieprawdopodobne,ale prawdziwe!!!
Współczuję !!!
|
Do góry
|
|
|
|
#620985 - 31/07/2006 12:21
|
podwórkowy attaché
Meldunek: 23/11/2004
|
Quote:
Mam pytanie czy mi rowniez nalezy sie bonus , ale : mam konto zalozone juz jakis czas i do tej pory nie dokonywalem zadnego depozytu , tylko skorzystalem raz z darmowego bonusu .
Ponawiam pytanie , jesli by ktos mogl niech odpowie ....
Pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#620986 - 31/07/2006 12:41
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
Quote:
Quote:
Mam pytanie czy mi rowniez nalezy sie bonus , ale : mam konto zalozone juz jakis czas i do tej pory nie dokonywalem zadnego depozytu , tylko skorzystalem raz z darmowego bonusu .
Ponawiam pytanie , jesli by ktos mogl niech odpowie ....
Pozdrawiam
nie dostales jeszcze odpowiedz na Twoj post przez to, ze nie sprecyzowales dobrze pytania, wyglada ono mniej wiecej tak: "moge skorzystac z bonusu jak juz wczesniej korzystalem z innego?", sprecyzuj o jaki bunus Ci chodzi i z jakiego juz korzystales
|
Do góry
|
|
|
|
#620988 - 31/07/2006 12:47
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
No tak wybacz moj blad korzystalem kiedys tylko z promocji gdzie na kazde konto bodajze w kasynie bylo dodawane 5 euro.
najlepiej napisz do supportu i opisz cala sprawe, bardzo szybko odpisuja
|
Do góry
|
|
|
|
#620992 - 31/07/2006 19:51
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Witam, zrobiłem wypłatę 300pln na inteligo, minał jakis tydzien nieały i dzis rano przychodzi mi sms od inteligo, że uznanie na moj numer rachunku 300pln, to sobei mysle, że fajnie: nareszcie mam kase bede mogł zapłacic mandaty które ostatnio dostałem  ..ide do bankomatu PKO nie moge wypłacic, mysle moze zepsuty, zwiedziłem 3 bankomaty i w każdym kazali mi podać kwote mniejsza niż 0, wyszlo na to, ze na koncie nadal nic nie mam, co jest w takim wypadku, ktos miał takie cos :/ ...aha i wazna rzecz, jak przychodzi ten sms od inteligo, to jeszcze było tam napisane "Platnosc karta *ANULOWANIE*" pierwszy raz takie cos mam, wczesniej nigdy tego nie było, wie moze ktos o co chodzi?
|
Do góry
|
|
|
|
#620993 - 31/07/2006 20:24
|
A7
|
Quote:
Witam, zrobiłem wypłatę 300pln na inteligo, minał jakis tydzien nieały i dzis rano przychodzi mi sms od inteligo, że uznanie na moj numer rachunku 300pln, to sobei mysle, że fajnie: nareszcie mam kase bede mogł zapłacic mandaty które ostatnio dostałem ..ide do bankomatu PKO nie moge wypłacic, mysle moze zepsuty, zwiedziłem 3 bankomaty i w każdym kazali mi podać kwote mniejsza niż 0, wyszlo na to, ze na koncie nadal nic nie mam, co jest w takim wypadku, ktos miał takie cos :/ ...aha i wazna rzecz,
Chodzi o to, że faktycznie już kasa z GB przyszła ale Inteligo ma takie procedury, że nie udostępniła jeszcze tej kwoty do Twojego użytku, dlatego nie możesz jej wypłacić (jest tak jakby jej wogole nie było). Kwota, którą wypłaciłeś na kartę została zablokowana przez Inteligo najprawdopodobnie na miesiąc bo mi tez blokowali wypłaty z buka na miesiąc. Czyli wypłaconą kwotą będziesz mógł dysponować dopiero za 30 dni. "Platnosc karta *ANULOWANIE*" - oznacza zwrot danej kwoty na twoją kartę z Inteligo więc można to traktować jako wpłatę. I powracając do blokowania pieniędzy. Jak byś wypłacił pieniądze z GB nie jako zwrot na kartę ale jako przelew na swoje konto bankowe wtedy kasę mógłbyś wypłacić juz po kilku dniach z bankomatu. Lecz jeśli wziąłeś jako zwrot na kartę to dlatego masz taką blokadą na kwotę którą wypłaciłeś i musisz czekać miesiąc. Następnym razem, jeśli to możliwe, wypłacaj jako przelew na Twoje konto  Pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#620994 - 31/07/2006 20:28
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
Witam, zrobiłem wypłatę 300pln na inteligo, minał jakis tydzien nieały i dzis rano przychodzi mi sms od inteligo, że uznanie na moj numer rachunku 300pln, to sobei mysle, że fajnie: nareszcie mam kase bede mogł zapłacic mandaty które ostatnio dostałem ..ide do bankomatu PKO nie moge wypłacic, mysle moze zepsuty, zwiedziłem 3 bankomaty i w każdym kazali mi podać kwote mniejsza niż 0, wyszlo na to, ze na koncie nadal nic nie mam, co jest w takim wypadku, ktos miał takie cos :/ ...aha i wazna rzecz,
Chodzi o to, że faktycznie już kasa z GB przyszła ale Inteligo ma takie procedury, że nie udostępniła jeszcze tej kwoty do Twojego użytku, dlatego nie możesz jej wypłacić (jest tak jakby jej wogole nie było). Kwota, którą wypłaciłeś na kartę została zablokowana przez Inteligo najprawdopodobnie na miesiąc bo mi tez blokowali wypłaty z buka na miesiąc. Czyli wypłaconą kwotą będziesz mógł dysponować dopiero za 30 dni. "Platnosc karta *ANULOWANIE*" - oznacza zwrot danej kwoty na twoją kartę z Inteligo więc można to traktować jako wpłatę. I powracając do blokowania pieniędzy. Jak byś wypłacił pieniądze z GB nie jako zwrot na kartę ale jako przelew na swoje konto bankowe wtedy kasę mógłbyś wypłacić juz po kilku dniach z bankomatu. Lecz jeśli wziąłeś jako zwrot na kartę to dlatego masz taką blokadą na kwotę którą wypłaciłeś i musisz czekać miesiąc. Następnym razem, jeśli to możliwe, wypłacaj jako przelew na Twoje konto  Pozdrawiam
kurcze, szkoda, ze nie wiedziałem tego wcześniej, ale wielkie dzięki, drugi raz to sie nie powtórzy, ale i tak sobie jeszcze do inteligo zadzowni i powiem im co o tym mysle a co mi tam 
|
Do góry
|
|
|
|
#620996 - 31/07/2006 22:27
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/03/2003
|
Quote:
Witam, zrobiłem wypłatę 300pln na inteligo, minał jakis tydzien nieały i dzis rano przychodzi mi sms od inteligo, że uznanie na moj numer rachunku 300pln, to sobei mysle, że fajnie: nareszcie mam kase bede mogł zapłacic mandaty które ostatnio dostałem ..ide do bankomatu PKO nie moge wypłacic, mysle moze zepsuty, zwiedziłem 3 bankomaty i w każdym kazali mi podać kwote mniejsza niż 0, wyszlo na to, ze na koncie nadal nic nie mam, co jest w takim wypadku, ktos miał takie cos :/ ...aha i wazna rzecz, jak przychodzi ten sms od inteligo, to jeszcze było tam napisane "Platnosc karta *ANULOWANIE*" pierwszy raz takie cos mam, wczesniej nigdy tego nie było, wie moze ktos o co chodzi?
Robisz screena z historii transakcji w GB, wysyłasz na maila info@inteligo.pl z prośba o odblokowanie środków i że wszystko jest w porzadku (że robiłes taką wypłate) i po 1-2 dniach masz kase odblokowaną.
|
Do góry
|
|
|
|
#620998 - 01/08/2006 13:31
|
specjalista
Meldunek: 22/05/2005
|
Witam ponownie. Tym razem pytanie dot. WYPŁATY. Zlecilem wyplate w niedziele (30 lip 19:58 Bank transfer OK), liczylem ze pieniazki dojda dzis czyli we wtorek ale niestety nic jeszcze nie doszlo. Konto mam w mBanku, liczylem na szybka wyplate poniewaz potrzebuje pilnie kasy. Gdzies czytalem wypowiedzi ze ludzie sa zadowoleni, ze kasa dochodzila niektorym w przeciagu kilku godzin , niektorym po ok 24h. W prawdzie jest napisane ze przelew moze trwac od 2-5 dni roboczych. Czy mam byc spokojny i poczekac jeszcze do jutro-pojutrza na kase czy moze jakos skontaktowac sie z Gb i wyslac np. screena. ??
|
Do góry
|
|
|
|
#621001 - 01/08/2006 17:40
|
Carpal Tunnel
|