mam takie osobiste odczucie ze jeszcze 2lata temu i wstecz to latwiej bylo np trafic ako z kilkomami zdarzeniami, nie bylo az takich niespodzianek i logika nakladala sie z praktyka
Lajovic gra dziś naprawdę dobrze. Nie ma słabszych punktów. Sock padaka. Nigdy skarpety nie obstawiałem i nie pamiętam czy go kiedykolwiek oglądałem ale po dzisiejszym spotkaniu to będzie mój ostatni raz -
to graj sobie dalej te deble i wygrywaj tylko nie placz jak znowu przegrasz
a w singlu to wszystko przejrzyste takie ?
przecież ten Roland to takie same niespodzianki w singlu jak w i deblu
ja Ci tylko mowie/radze jako doswiadczony gracz ze to jak czarne/czerwone tam kazdy z kazdym moze wygrac a single to zupelnie inna bajka dajmy na to taki Nole , Nadal , itp nie przegrywaja 1r w waznych dla nich turniejach z jakimis ogorkami
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
jak coś nie wchodzi to zawsze się szuka powodów ja tam grałem socka nie przez przypadek i ich gra to tez nie jest loteria ale niektórym jest ciężko pogodzić się z porażką , to wymyślają:)
na mikstach tez idzie zarobić Srebotnik / Bopanna - Hlavackova/Lopez 7-6, 7-5, Shvedova/Soares - DelAqua/Murray 6-3, 5-7, 10-6, swoją drogą dziwię się że Jerzy z Martą nie grają, mieliby spore szanse,