|  
| 
| 
| 
| #6244165 - 06/06/2014 10:45    Re: QC Tenis - 5-8.06
[Re: pindoool] |  
|   you'll never walk alone

Meldunek:  01/06/2011
 | 
o fuck a ten co? lewa noga wstal czy mu cos w nocy nie weszlo    ze musial sie tak wyladowac   czytaj ze zrozumieniem, pisze ze tydzien juz na odwyku... miewa ciche dni, zero wspolczucia    Tronk be strong   niektorzy chca a nie moga to jak z paleniem, alkoholem, dragami, dziewczynami z agencji     u mnie jest tak jak sie zapre to pokonam nalog na dluuuugi czas, byly czas nawet kilku lat bez kropli alkoholu i postawionego zakladu, chodzi wiadomo o zdrowie i kase, wazne aby znalesc alternatywe i wypelnic luki w te miejsca, obecnie u mnie leczone srodstopie kilka tydzi i reaktywacja gym i running ,zdrówka i powodzenia w typowaniu     a na forum zagladal i udzielal sie bede bo nikt nie ma takiej mocy by mi tego zabronic, peace     |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6244166 - 06/06/2014 10:47  Re: QC Tenis - 5-8.06
[Re: Goget] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  06/06/2014
 | 
na moje skoro rzucasz hazard to i nie powinieneś zaglądać na fora z tematyką bukmacherską |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6244168 - 06/06/2014 10:52  Re: QC Tenis - 5-8.06
[Re: ChenTi] |  

| 
na moje skoro rzucasz hazard to i nie powinieneś zaglądać na fora z tematyką bukmacherską a to czemu? bukmcherka to przeciez wydarzenia sportowe, interesowal sie sportem bede tak jak to robie od malego smarka, czy mecze ogladal, nie bedzie w tym negatywnych emocji, pelen loooz   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6244169 - 06/06/2014 10:56  Re: QC Tenis - 5-8.06
[Re: tronk] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  08/03/2008
 | 
o fuck a ten co? lewa noga wstal czy mu cos w nocy nie weszlo    ze musial sie tak wyladowac   czytaj ze zrozumieniem, pisze ze tydzien juz na odwyku... miewa ciche dni, zero wspolczucia    Tronk be strong   niektorzy chca a nie moga to jak z paleniem, alkoholem, dragami, dziewczynami z agencji     u mnie jest tak jak sie zapre to pokonam nalog na dluuuugi czas, byly czas nawet kilku lat bez kropli alkoholu i postawionego zakladu, chodzi wiadomo o zdrowie i kase, wazne aby znalesc alternatywe i wypelnic luki w te miejsca, obecnie u mnie leczone srodstopie kilka tydzi i reaktywacja gym i running ,zdrówka i powodzenia w typowaniu     a na forum zagladal i udzielal sie bede bo nikt nie ma takiej mocy by mi tego zabronic, peace      czizas    ludzie ja komentowalem wypowiedz Brody... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6244176 - 06/06/2014 11:27  Re: QC Tenis - 5-8.06
|   veteran

Meldunek:  16/01/2006
 | 
na moje skoro rzucasz hazard to i nie powinieneś zaglądać na fora z tematyką bukmacherską a to czemu? bukmcherka to przeciez wydarzenia sportowe, interesowal sie sportem bede tak jak to robie od malego smarka, czy mecze ogladal, nie bedzie w tym negatywnych emocji, pelen loooz   Moja  dobra  rada....Jesli  na  serio  chcesz  rzucić  bukcmacherke ,  znajdziesz  w  sobie  tyle  siły  i  woli  to  zgodnie  z  tym  co  sugeruje  kolega  w  żadnym  wypadku nie  powinieneś  zagladać  nawet  na  tego typu strny. Ten  nałóg  funkcjonuje  takl  samo  jak  alkohol czy  papierosy...Występują  tkzw.  wyzwalacze  które  nie  pozwolą  przestać  mysleć  o  grze...Trzeba  unikać  takich  portali, firm  bukm.,kumpli  którzy  grają i  wielu  innych  żeczy  związanych  z  hazardem... Nawet  sprawdzanie  wyników  sportowych jest  ryzykowne..Proponuję  spacery, bieganie,  siłka , rybki  itp.   ,  z  daleka  od  buka....Trzymam  kciuki  i  życzę  powodzenia... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6244178 - 06/06/2014 11:40  Re: QC Tenis - 5-8.06
|   Pooh-Bah

Meldunek:  27/04/2012
 | 
o fuck a ten co? lewa noga wstal czy mu cos w nocy nie weszlo    ze musial sie tak wyladowac   czytaj ze zrozumieniem, pisze ze tydzien juz na odwyku... miewa ciche dni, zero wspolczucia    Tronk be strong   niektorzy chca a nie moga to jak z paleniem, alkoholem, dragami, dziewczynami z agencji     u mnie jest tak jak sie zapre to pokonam nalog na dluuuugi czas, byly czas nawet kilku lat bez kropli alkoholu i postawionego zakladu, chodzi wiadomo o zdrowie i kase, wazne aby znalesc alternatywe i wypelnic luki w te miejsca, obecnie u mnie leczone srodstopie kilka tydzi i reaktywacja gym i running ,zdrówka i powodzenia w typowaniu     a na forum zagladal i udzielal sie bede bo nikt nie ma takiej mocy by mi tego zabronic, peace     Rzucasz ,nie rzucasz... Tu każdy rzucał po pięć razy co najmniej. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6244180 - 06/06/2014 11:49  Re: QC Tenis - 5-8.06
[Re: pacyfista] |  
|   I love mecz.pl

Meldunek:  12/03/2003
 | 
Super Tronk ze odchodzisz do tego syfu  powodzenia   Chyba "od"   PS. Gulbis +2,5 @1,855   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6244182 - 06/06/2014 11:51  Re: QC Tenis - 5-8.06
[Re: Tomeeekkk] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  22/12/2013
 | 
Rzucasz ,nie rzucasz... Tu każdy rzucał po pięć razy co najmniej.
dokadnie przegal poprostu pare zlotych w pierwszym tygodniu RG i teraz wylewa zale przeciez to jeden z wiekszych troli i placzkow forum |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6244186 - 06/06/2014 11:58  Re: QC Tenis - 5-8.06
[Re: PROFESOREK] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  27/04/2012
 | 
dokadnie przegal poprostu pare zlotych w pierwszym tygodniu RG i teraz wylewa zale przeciez to jeden z wiekszych troli i placzkow forum  Wrócisz szybciej niż myślisz. Przed Wimbledonem będziesz z powrotem . |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6244187 - 06/06/2014 11:59  Re: QC Tenis - 5-8.06
[Re: PROFESOREK] |  

| 
dokadnie przegal poprostu pare zlotych w pierwszym tygodniu RG i teraz wylewa zale przeciez to jeden z wiekszych troli i placzkow forum  stary nie znasz mojej psychiki, mentalnosci nie znasz mnie to sie nie wypowiadaj zdarzylo sie ze 3lata nie pilem i nie gralem, to ze ty nie masz charakteru, jestes slabeuszem, piz*deczka, nie znaczy ze ktos inny tez jest, nie mierz innych swoja miara |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6244190 - 06/06/2014 12:03  Re: QC Tenis - 5-8.06
[Re: Tomeeekkk] |  

| 
dokadnie przegal poprostu pare zlotych w pierwszym tygodniu RG i teraz wylewa zale przeciez to jeden z wiekszych troli i placzkow forum  Wrócisz szybciej niż myślisz. Przed Wimbledonem będziesz z powrotem . nie wroce, czuje sie kompletnie wypalony i wyzwolony od hazardu, mialem tak kiedys i rozbrad byl bardzo dlugi, to jest decyzja na chlodno podjeta, i kase bede lokowal w inne cele takze za 5zl gral nie mam zamiaru, kiedys wroce moze na austrlian open, w kazdym badz razie dlugi okres czasu |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6244192 - 06/06/2014 12:05  Re: QC Tenis - 5-8.06
[Re: Goget] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  10/06/2009
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |