Cyrk to jest w gdańsku . THJ odmowił startu. 1.30 Na gorzów w becie na pewce
to ja cie przebije bo w naziemnym wziąłem @1.35 rano z pocałowaniem ręki meksyk sie tam dzieje. ale nie dziwie sie THJ ,ostatnio niemiał za co wrócić do domu,gdyby nie pomoc Vetlandy.
to ja cie przebije bo w naziemnym wziąłem @1.35 rano z pocałowaniem ręki meksyk sie tam dzieje. ale nie dziwie sie THJ ,ostatnio niemiał za co wrócić do domu,gdyby nie pomoc Vetlandy.
w stsie masz podatek wiec kurs 1.19 wychodzi
w milenium,a różnice podatku pokryłem innym meczem
Boje sie o mecz w Zielonej górze,burze tam mogą niebawem dojść i kaplica.Obym sie mylił
fart?
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/12/2003
Originally Posted By: vamos rafa
Originally Posted By: Green Arrow
Originally Posted By: vamos rafa
Originally Posted By: Green Arrow
w stsie masz podatek wiec kurs 1.19 wychodzi
w Yielonej pada od 30-40min + burza i nie zanosi sie by dzis mialo przestac
w milenium,a różnice podatku pokryłem innym meczem
Boje sie o mecz w Zielonej górze,burze tam mogą niebawem dojść i kaplica.Obym sie mylił
Od startu gdańszczanie prowadzili podwójnie, ale Piotr Świderski wyprzedził ich na wyjściu z pierwszego łuku. Krzysztof Kasprzak wyprzedził Mroczkę na trzecim okrążeniu. 4:2 dla Stali
Wybrzeże - Stal bieg juniorski typ 2 2.50 sts obecnie 1.45
Kto rano wstaje ten łapie okazje. W formacji juniorskiej Gdańska zabraknie Pieszczka . O cała analiza. Kurs powinien wynosić jakieś 1.15, dlatego obecne 1.45 nadal jest zawyżone.
kto nie wstaje rano powinien sie zastanowić co robi na tym forum 5555555555:1