PILNE: Trybunału Arbitrażowego ds. Sportu odrzucił wniosek Legii Warszawa o warunkowe dopuszczenie do gry w Lidze Mistrzów.
W co ten naród wierzy powiedzcie mi?
Hellraiser nie ma sensu tego wątku poruszać bo coraz bardziej idiotyczne rzeczy wymyślają.
Ja nawet gdzieś dziś czytałem, że Legia a w zasadzie ``ktoś`` z Legii sprzedał za 4mln E awans Celticowi wystawiając z premedytacją Bereszyńskiego
Sam pisałem przed rewanżem że Legia powinna obstawić Celtic 3:0 @ 11 za 10mln euro i mieliby 110mln euro, a nie błache 9mln euro nie patrząc na ostatnią runde kwalifikacji do LM.
Później wrzuciłem jakiś sci-fi kibica z forum Legii że Japończycy i Amerykanie zadzwonią i opierdolą Platiniego i ten to odkręci...
My to czasem jesteśmy lepszymi spiskowcami niż najlepsi w Stanach Zjednoczonych...
Po prostu za dużo nie takich filmów co trzeba z Hollywood i ludziom odpierdala...
Legia zrobiła błąd, UEFA może na to czekała lub nie i ich ukrócili i tai jest finał, powinna być dymisja całego zarządu Legii przejebali przynajmniej jakieś minimum 1.5mln euro
Licze tutaj że odpadliby w 4R i spadli do grupowej UEFA więc na sucho jest 1.5mln euro i zero odpowiedzialności za to.
Już nie mówie jakby mieli wejść i przepadło te 9mln euro za samo wejśćie, a za kolejny remis jest 500 tysi i tak dalej...
Identycznie walą w huja jak Tusk jak wypadła afera taśmowa, a kibice Legii jak my Polacy potulni i jest im Ok jaki im się wciska kit że walczymy teraz po awans papierkowo, że tamci nie mają honoru itp?
Czasami myślę że niektórzy żyją w pięknej bajce, honor w życiu?. Sami by wyruchali Celtic jakby było odwrotnie jeszcze hejt i szydera byłąby większa niż aktualnie ze strony Szkockiej, ale nie Polska to kraj wybrany i prawy jak i trafiło to na najbardziej czysty klub w Polsce...