#6303762 - 18/08/2014 18:19
Re: QC Piłka Nożna - 18.08.2014
[Re: Tom182]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Mi tam piłkarzy Legii jest autentycznie żal, zasłuzyli, wygrali, wywalczyli i wyszarpali ten awans do 4 rundy bezdyskusyjnie, i tu nie ma o czym gadać, a pierdolenie, że Celtic słaby, że jakis tam... no kurwa, nie ważne jaki, ważne że w meczu okazali się lepsi, duzo lepsi. A tego pseudo gangsta leśnego kmiotka to ja nie wiem co mu powinni zrobić? za jaja i obwózka po okolicy czy jak... dał dupy, koniec i kropka, jedyne co go minimalnie ratuje to to że bierze na klatę, przynajmniej oficjalnie nie szuka usprawiedliwień. Ale na jego miejscu to do budynków klubowych wjebałbym granat, zamknął oczy i zabrał sie do zbierania ludzi od poczatku, bo to że zawiniła jakaś jedna blondyna to  Symptomatyczne jest to, ze zazwyczaj nasi kopacze mieli wszystko, żeby robic co do nich należy tylko zawsze dawali dupy, a teraz kopacze zrobili w 100% co do nich nalezy, a twardogłowi z biura dali dupy, to sie nazywa polska piłka 
|
Do góry
|
|
|
|
#6303763 - 18/08/2014 18:22
[Re: Biszop]
|
rzut rozny
Meldunek: 10/05/2005
|
Mi tam piłkarzy Legii jest autentycznie żal, zasłuzyli, wygrali, wywalczyli i wyszarpali ten awans do 4 rundy bezdyskusyjnie, i tu nie ma o czym gadać, a pierdolenie, że Celtic słaby, że jakis tam... no kurwa, nie ważne jaki, ważne że w meczu okazali się lepsi, duzo lepsi. A tego pseudo gangsta leśnego kmiotka to ja nie wiem co mu powinni zrobić? za jaja i obwózka po okolicy czy jak... dał dupy, koniec i kropka, jedyne co go minimalnie ratuje to to że bierze na klatę, przynajmniej oficjalnie nie szuka usprawiedliwień. Ale na jego miejscu to do budynków klubowych wjebałbym granat, zamknął oczy i zabrał sie do zbierania ludzi od poczatku, bo to że zawiniła jakaś jedna blondyna to Symptomatyczne jest to, ze zazwyczaj nasi kopacze mieli wszystko, żeby robic co do nich należy tylko zawsze dawali dupy, a teraz kopacze zrobili w 100% co do nich nalezy, a twardogłowi z biura dali dupy, to sie nazywa polska piłka To właśnie wkurwia mnie jako kibica polskiej piłki najbardziej 
|
Do góry
|
|
|
|
#6303767 - 18/08/2014 18:27
[Re: Biszop]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/11/2009
|
Mi tam piłkarzy Legii jest autentycznie żal, zasłuzyli, wygrali, wywalczyli i wyszarpali ten awans do 4 rundy bezdyskusyjnie, i tu nie ma o czym gadać, a pierdolenie, że Celtic słaby, że jakis tam... no kurwa, nie ważne jaki, ważne że w meczu okazali się lepsi, duzo lepsi. A tego pseudo gangsta leśnego kmiotka to ja nie wiem co mu powinni zrobić? za jaja i obwózka po okolicy czy jak... dał dupy, koniec i kropka, jedyne co go minimalnie ratuje to to że bierze na klatę, przynajmniej oficjalnie nie szuka usprawiedliwień. Ale na jego miejscu to do budynków klubowych wjebałbym granat, zamknął oczy i zabrał sie do zbierania ludzi od poczatku, bo to że zawiniła jakaś jedna blondyna to  Symptomatyczne jest to, ze zazwyczaj nasi kopacze mieli wszystko, żeby robic co do nich należy tylko zawsze dawali dupy, a teraz kopacze zrobili w 100% co do nich nalezy, a twardogłowi z biura dali dupy, to sie nazywa polska piłka szkoda,ze Polacy nie uczą się na cudzych błędach (Sion)... Ale nie, my musimy sami popełnić głupi błąd by potem być mądrzejszym 
|
Do góry
|
|
|
|
#6303773 - 18/08/2014 18:34
[Re: mateekk]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#6303782 - 18/08/2014 18:40
[Re: Hellraiser]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/12/2009
|
Jestem ciekaw tego spotkania z Aktobe.
Kazachskie kluby u siebie w tym sezonie jeszcze nie poległy, a może nasze gwiazdki zamęczyć podróż, klimat i waleczni Kazachowie którzy walczą o awans do UEFA jak do LM.
Też mam pewne obawy w stosunku do czwartkowego meczu. Jeszcze ci ruscy sędziowie. Zobaczymy.
|
Do góry
|
|
|
|
#6303785 - 18/08/2014 18:46
[Re: rafal08]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2011
|
A tak na serio to pisałem po losowaniu, to ciężki rywal na ciężkim terenie. Mecz z Celtikiem to odległa historia, tutaj może być ciepło, tak jak z norwegami nie tak dawno.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|