|  
| 
| 
| 
| #631315 - 18/08/2006 10:09    Re: Bwin [40] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  09/04/2004
 | 
Quote:
 Ponawiam pytanie o maila przy wypłacie :

Quote:
 Słuchajcie czy przy wypłacie przysyłają jeszcze maila z tematem : twoja wypłata została zrealizowana przez dział finansowy, czy coś w tym rodzaju ??? Zleciłem wypłatę (na konto) w zeszły piątek i zaczynam się niepokoić - ani pieniędzy ani maila.
 Dobrze choć że jeszcze konta mi nie zablokowali, jest nadzieja

zlecałem wypłate w niedziele, we wtorek dostałem meila, że wypłata została przyjęta
  napisz moze do nich meila |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #631316 - 18/08/2006 10:29  Re: Bwin [40] |  
|   stranger

Meldunek:  28/07/2006
 | 
Quote:

Quote:

Quote:
 Słuchajcie czy przy wypłacie przysyłają jeszcze maila z tematem : twoja wypłata została zrealizowana przez dział finansowy, czy coś w tym rodzaju ??? Zleciłem wypłatę (na konto) w zeszły piątek i zaczynam się niepokoić - ani pieniędzy ani maila.

zlecałem wypłate w niedziele, we wtorek dostałem meila, że wypłata została przyjęta
  napisz moze do nich meila 

i kasa jest na koncie? ja zleciłem w sobote, w poniedziałek mejl, dziś poszedłem do banku i kasy nie widac
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #631317 - 18/08/2006 10:31  Re: Bwin [40] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  01/12/2004
 | 
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

i kasa jest na koncie? ja zleciłem w sobote, w poniedziałek mejl, dziś poszedłem do banku i kasy nie widac

Jeśli zlecałeś w sobote to nie wierze że kasa będzie wcześniej niż za 2 tyg.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #631318 - 18/08/2006 13:04  Re: Bwin [40] |  
|   enthusiast

Meldunek:  16/01/2005
 | 
Quote:

Quote:okolo 26h i kasa doszła na mb od zlecenia wyplaty
 minelo 48h i nadal na moneybookers nie ma sladu moich pieniedzy z Bwin...

dostalem szablonik z supportu

Szanowny Graczu.

Uprzejmie informujemy, że Pana wypłata jest w trakcie realizacji. Proces ten potrwa jeszcze około 1-2 dni roboczych.

Z poważaniem,

Support Team z Bwin

czyli 1-2 dni robocze to wychodzi na poniedzialek-wtorek... kurna, zeby 4-5 dni czekac na wyplate na MB... Bwin mi zawsze na konto w gora 2 dni wyplacal, a jak ktos wolniej wyplaca MB niz na bankowe to chyba nie jest normalne.

i co mnie podkusilo zeby dawac MB. zawsze wyplacalem na konto, a tym razem zalezalo mi na czasie, wiec wyplacilem na MB... ehh
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #631322 - 18/08/2006 23:09  Re: Bwin [40] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  25/11/2005
 | 
Quote:
 Zobaczcie to: http://today.reuters.com/news/articleinv...IN-UPDATE-3.XML

Bwin dostalo bana w Niemczech, akcje spadly o prawie 30%, koszmarne straty...
 Z tego co cztam to oberwalo sie rowniez PartyGaming

Co sie dzieje ?

To już wiem czemu zabierają pieniądze, które dali jako bonus
      |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #631324 - 19/08/2006 18:34  Re: Bwin [40] |  
|   enthusiast

Meldunek:  28/03/2005
 | 
ja czekam na wyplate na MB od srody, ale z tego co zauwazylem, to trzeba ich poprostu pogonic i wyslac zaraz po wyplacie maila i wtedy to idzie szybciej. ale ogolnie Bwin  lipny jest z wyplatami |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #631325 - 20/08/2006 08:54  Re: Bwin [40] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  03/03/2006
 | 
Quote:
 Nie łakomcie się na różnego rodzaje bonusy , nie naciągajcie , grajcie za swoje -- i nie będziecie narzekać na Bwin , który jest najlepszym bukiem na rynku .

takich glupich glupotek dawno nie słyszałem jak piszesz że są najlepsi na rynku napisz w czym???   to jest najgorszy śmietnik jaki może być..
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #631326 - 20/08/2006 09:13  Re: Bwin [40] |  
|   enthusiast

Meldunek:  11/06/2005
 | 
Quote:
 Nie łakomcie się na różnego rodzaje bonusy , nie naciągajcie , grajcie za swoje -- i nie będziecie narzekać na Bwin , który jest najlepszym bukiem na rynku .

dobre sobie:D graj sobie tam graj i przypomnisz sobie o naszych slowach co do tego buka jak zgromadzisz troche srodkow, zechcesz sie zalogowac i zobaczysz "twoje konto zostalo zablokowane, skontaktuj sie z support team" zrobisz to i dostaniesz standardowy szablon "twoje konto zostalo zamkniete ze wzgledow bezpieczenstwa"
 wtedy otworzysz oczy i powiesz "o kurwa!!! oni mieli racje"
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #631327 - 20/08/2006 09:55  Re: Bwin [40] |  
|   Blade Runner

Meldunek:  04/05/2004
 | 
teraz to już B(etand)win przeszedł samego siebie dostałem właśnie pocztą od nich list promocyjny z wielkim nagłówkiem "5 PLN - zakład za friko" Piszą tam m.in. "Zaloguj się w Bwin  i zgarnij za pomocą kodu 5PLN bonifikaty..." Jest instrukcja co zrobić by dostać bonus - czyli zalogować się na stronie, w opcji "wpłaty/wypłaty" wpisać kod freebeta itd. Jest tylko jeden drobny szczegół - nigdzie nie ma w liście tego kodu . Uwielbiam takie promocje       |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #631329 - 20/08/2006 12:09  Re: Bwin [40] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  09/04/2004
 | 
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Jeśli zlecałeś w sobote to nie wierze że kasa będzie wcześniej niż za 2 tyg.

kasa w piątek dotarła na konto
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #631331 - 20/08/2006 17:47  Re: Bwin [40] |  
|   veteran

Meldunek:  22/01/2006
 | 
Quote:
 Ja miałem przygotwe z Betandwinem której nie zapomne do końca życia chyba
  . Opowiedziałem koledze że tam jest promocja 140 + 140 że może sobie sporo kaski zarobić , jako że on nie ma internetu z mojego kompa zakładać nie mogliśmy , poszliśmy  więc do cafe , odpalamy stronke bwinu a tam ukazuje nam się pomarańczowy banner każdy wie jak wygląda i sie wczytujemy... Zarejestruj sie i wystartuj w świat pełen zakładów sportowych.. ( ten tekst nas nie zaskoczył ) ale czytamy dalej.. Wpłać conjajmniej 5 PLN a dostaniesz  do 10 zł podwojenia od swojego 1-szego depozytu  , płakaliśmy ze śmiechu w tej cafe , też od tamtej pory pokochałem Bwin   

A może to była strona www jakiegoś innego serwisu, gdzie było napisane: "Wyślij SMSa za 5 zł i ściągaj filmiki XXX do 10 godzin"?
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #631333 - 21/08/2006 07:49  Re: Bwin [40] |  
|   enthusiast

Meldunek:  14/04/2006
 | 
ten bonus 40+40 to trzeba orócic 5 krotnie? czyli 40*5=200 ?? czy 80*5=400 ?? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #631334 - 21/08/2006 09:01  Re: Bwin [40] |  
|   newbie

Meldunek:  29/07/2006
 | 
Mam pytanie ,jak długo idzie wypłata na moneybookers?  Czy ostatnio Bwin  przedłuża czas wyplaty?  Dzięki za odpowiedź. |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |