#63566 - 08/05/2005 18:48
Re: AdmiralBet[4]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/02/2005
|
Quote:
Account > USER INFORMATION
Dziekowa
|
Do góry
|
|
|
|
#63567 - 08/05/2005 20:10
|
member
Meldunek: 23/03/2005
|
Ludzie, lepiej znajdźmy jakis sposób na wypłacenie kasy na swoje konto z koleżanki konta na admiralu :P bo czekiem to nie robota ...
|
Do góry
|
|
|
|
#63568 - 09/05/2005 08:21
|
old hand
Meldunek: 28/04/2002
|
Quote:
Quote:
elo zarejestrowalem sie tam wczoraj, a do dzis czekam na mail z potwierdzeniem, bo tak pisalo, i ciagle go nie ma 
Dlugo czekaliscie?
Ja mam tam 3 konta na kazde czekałem na link aktywacyjny kilka sekund (Poczta na onecie i inetri:))
Mozesz mi powiedziec na kogo zakladales te konta ???
Ps.: Widze ze macie problem z ustaleniem jak to jest z wyplatami. Wyplacic pieniadze mozna TYLKO na konto bankowe osoby ktora jest zarejestrowana w Admiralbet! Jesli osoba ta nie posiada takowego konta, to musi je sobie albo zalozyc, albo wyplate zlecic czekiem.
|
Do góry
|
|
|
|
#63569 - 09/05/2005 08:52
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
Quote:
elo zarejestrowalem sie tam wczoraj, a do dzis czekam na mail z potwierdzeniem, bo tak pisalo, i ciagle go nie ma 
Dlugo czekaliscie?
Ja mam tam 3 konta na kazde czekałem na link aktywacyjny kilka sekund (Poczta na onecie i inetri:))
Mozesz mi powiedziec na kogo zakladales te konta ???
Ps.: Widze ze macie problem z ustaleniem jak to jest z wyplatami. Wyplacic pieniadze mozna TYLKO na konto bankowe osoby ktora jest zarejestrowana w Admiralbet! Jesli osoba ta nie posiada takowego konta, to musi je sobie albo zalozyc, albo wyplate zlecic czekiem.
Mam na siebie,matke i ojciec tez ma
|
Do góry
|
|
|
|
#63572 - 09/05/2005 10:41
|
enthusiast
Meldunek: 14/04/2005
|
Quote:
To powinienes wiedziec ze takich rzeczy sie nie robi! Nie mozna rejestrowac, osob z tymi samymi danymi os.(np. ten sam adres zamieszkania!), no chyba ze kazde z was mieszka w innym miesjcu..ekhm. Jesli rejestrujecie kilka osob (czytaj co najmniej 2) z tymi samymi danymi (np.miejsce zamieszkania) to nie macie szans ze wam wyplaca kase. To tylko prowadzi do jednego-->BANA.
w pelni sie z toba zgadzam, jesli ktos jest az tak pazerny i zaklada kilkka kont na osoby z jednego miejsca zamieszkania to musi sie liczyc z t ym ze nie dostanie nic, taka jest prawda i smiesza mnie te wasze teksty ze super , udalo mi sie zalozyc konta na mame,tate,brata i siebie. I co z tego ze ci sie udalo zalozyc ? zalozyc kazdy glupi moze,ale z zadnego tego konta nie uda ci sie wyplacic kasy
|
Do góry
|
|
|
|
#63575 - 09/05/2005 12:19
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/05/2005
|
Quote:
Quote:
To powinienes wiedziec ze takich rzeczy sie nie robi! Nie mozna rejestrowac, osob z tymi samymi danymi os.(np. ten sam adres zamieszkania!), no chyba ze kazde z was mieszka w innym miesjcu..ekhm. Jesli rejestrujecie kilka osob (czytaj co najmniej 2) z tymi samymi danymi (np.miejsce zamieszkania) to nie macie szans ze wam wyplaca kase. To tylko prowadzi do jednego-->BANA.
w pelni sie z toba zgadzam, jesli ktos jest az tak pazerny i zaklada kilkka kont na osoby z jednego miejsca zamieszkania to musi sie liczyc z t ym ze nie dostanie nic, taka jest prawda i smiesza mnie te wasze teksty ze super , udalo mi sie zalozyc konta na mame,tate,brata i siebie. I co z tego ze ci sie udalo zalozyc ? zalozyc kazdy glupi moze,ale z zadnego tego konta nie uda ci sie wyplacic kasy
a slyszeliscie o takiej opcji jak edit user information? oczywiscie first&last name zmienic nie mozna ale adres zamieszkania jak najbardziej, wiec na kontach na ktorych nie masz kasy zmieniasz np. ulice czy nr domu i juz masz inny adres niz domownik ktory chce wyplacic kase...
pozdro ppl
|
Do góry
|
|
|
|
#63577 - 09/05/2005 12:34
|
old hand
Meldunek: 28/04/2002
|
Quote:
a slyszeliscie o takiej opcji jak edit user information? oczywiscie first&last name zmienic nie mozna ale adres zamieszkania jak najbardziej, wiec na kontach na ktorych nie masz kasy zmieniasz np. ulice czy nr domu i juz masz inny adres niz domownik ktory chce wyplacic kase...
pozdro ppl
Pewnie, i co jeszcze wykombinujesz? Myslisz ze oni sa tak glupi ze sie nie zorientuja ze ktos kto zakladal z jednego kompa (i caly czas sie z niego loguje) trzy konta i nagle w dwoch kontach zmienia dane (nagle wszyscy zaczeli sie przeprowadzac-sic!). Ehh szkoda gadac... Ps.: Jak juz bardzo chcesz miec konto oprocz swojego to zaloz na dziewczyne albo kolege, ale nie na rodzicow!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#63579 - 09/05/2005 15:34
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Oczywiscie jak kolega lub dziewczyna sie zgodzi  Bo bez skanow dowodow nie bedzie wyplaty
NO ja napisałem do nich meila z prosba o usuniecie dwoch pustych kont( na 3cim mam 230 euro) z wyjasnieniem ze młodsyz brat sie bawił i ze bardzo przepraszam i takie tam i konta zablokowali i anpisali ze z tego moge dalej w pełni korzystac
|
Do góry
|
|
|
|
#63580 - 09/05/2005 15:41
|
Carpal Tunnel
|
Mam jeszcze pytanko da sie pieniadze rozmnozone z bonusu w Admiralbet przelac na Betandwin?
I jesli tak to mozna prosic o pomoc?
|
Do góry
|
|
|
|
#63582 - 09/05/2005 17:00
|
enthusiast
Meldunek: 14/04/2005
|
Quote:
Więc jak jest w końcu z tymi wieloma kontami na jeden adres zamieszkania? Wydawało mi się, że AKURAT TEN buk nie ma takiego wymogu, że tylko 1 konto na 1 adres? TO samo dotyczy IP itd.. Zalożyłem łącznie na 3 osoby, tylko 3 link aktywacyjny założony na adres e-mailowy xxx@gazeta.pl nie doszedł. Miał ktoś z tym problem [do posiadaczy e-maili w gazecie wyborczej] ? Proszę kumatych o odpowiedź na te 2 kwestie
załóżcie sobie jeszcze konta w admiralbecie na zwierzakow akich macie w domu jak jeszcze jedno wam nie wytstarczy, i rodzicow. Myslalem ze na tym forum bede mial przyjemnosc dyskutowac z osoami w pelni profesjonalnymi a nie banda pozyskiwaczy bonusow ktorzy zakladaja kilka kont na jeden adres zamieszkania, a nwet pozniej zmieniaja dane adresowe, jak wam malo zalozcie jeszcze na psa, kota i rybki i tam tez grajcie
|
Do góry
|
|
|
|
#63584 - 09/05/2005 17:35
|
journeyman
Meldunek: 06/02/2005
|
Mam pytanie odnośnie wypłacenia pieniędzy czekiem.Czy do osoby na którą zarejestrowane jest konto przyjdzie jakieś potwierdzenie do domu (czy tylko na maila)że pieniądze z jego konta zostały wypłacone?I jak osoba która czek otrzyma może go zrealizować?Wystarczy tylko udać się do najbliższego oddziału PKO?Proszę o odpowiedz osobę która chce tu pomagać innym.Z góry wielkie dzięki i pozdro.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|