Dobra przekonaliscie mnie.
beks, czytaj uważnie, mam nadzieję, że jesteś w stanie przeczytać ze zrozumieniem. Kolega Master.com back w swoim stylu, pełnym ironii poczuciu humoru opisał sytuację jaka dzieje się na forum. Każdy lekko kumaty user tego forum wie o co chodzi. Ty beksie skoro "czytasz od dawien dawna" forum chyba również powinieneś zrozumieć co kolega Master miał na mysli...
Forum "zyje" ponieważ w dziale POLITYKA można swobodnie porozmawiać na rozmaite tematy właśnie z polityką związane, bez obaw można upubliczniać swoje preferencje wyborcze, zaś zwolennicy opcji rządzącej jak też opozycjoniści zawsze są w pełni tolerowani.
Można śmiało opowiadać się np. za partią PiS, bez obawy, że można być zbanowanym czy jakkolwiek inaczej szykanowanym.
W działach tematycznych co chwila pojawiają się nowe analizy i choć czasami na dany mecz pojawia się ich tak wiele, że nie sposób wszystkie przeczytać, to w działach tematów prywatnych można znależć setki kolejnych typów.
Jedynie dział to i owo, jako dodatkowy częstokroś świeci pustkami ale jako że jest to forum bukmacherskie, najważniejsze są tematy sportowe, które rozwijają się z prędkością światła.
:-))
No i tutaj w międzyczasie pojawia się twój wpis na QC, który dokładnie potwierdza co napisał Master czyli usunięcie posta niezbyt odpowiadającego władzom co pozwoliłem sobie zacytować i wyśmiać(podpowiem ci, że miałem na myśli wyśmianie władz forum, a nie ciebie, ale chyba nie jesteś zbyt bystry aby to zrozumieć)
Eeeee tam Master, chyba przesadzasz...
Z QC Piłka nożna:
super własnie zauważyłem ze w TiO nie moge nic pisac bo w temacie mecz.pl cos tam czemu zyje, napisalem cos w stylu: ze nie do konca sie zgodze i ze na pewnym forum sa kumate osoby i w dziale np sporty zimowe sa spoko analizy i trafne.
czy napisalem cos złego? przeciez nawet nie napisalem na jakim to forum. masakra
Rozumiem, że poczułeś się zaatakowany. Ciekaw jestem ile czasu potrzebujesz aby zrozumieć, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem i powiązać kolejno po sobie następujących wypowiedzi/żartów. Bez odbioru.