#639037 - 11/09/2006 13:15
Re: Gamebookers [27]
|
veteran
Meldunek: 29/12/2004
|
Wczoraj zagralem na live becie w GB mecz ze w drugiej polowie meczu west ham-aston villa pierwsza akcja bedzie Throw in. I tak tez byl wynik throw in. Lecz Gb rozliczyli mi ten zaklad jako przegrany podajac za wynik rzut karny. Ogladalem cały mecz i tam nie bylo w cąłym meczu zadnego rzutu karnego. Napisalem do nich meila z prosba o pozytywne rozlcizenie zkaladu prawidlowo trafiono a oni mi odpisali: Dziękujemy za wiadomość. Według naszych informacji zakład ten został rozliczony poprawnie.
Juz raz mialem taka sytuacje w meczu siatkowki kto pierwszy 20 pkt ale wtedy im podarowalem.. Teraz juz nie:/
Conrad prosze o pomoc jakas?
|
Do góry
|
|
|
|
#639038 - 11/09/2006 14:58
|
veteran
|
Szanowny Panie, > > Dziękujemy za napisanie do nas. Rzut karny to "Penalty kick", a "Goal kick" jest to wykop piłki z lini 5 metrów zazwyczaj przez bramkarza. Więc nawet jeżeli nie zna Pan języka angielskiego chyba jasno zaznaczyliśmy, że "Goal kick" nie oznacza żadnego rzutu karnego (patrz powyżej). > Według naszych informacji zakład ten został rozliczony poprawnie. Przesłany link nie udawadnia też Pańskiej interpretację, czyli że pierwszym zdarzeniem był wyrzut z autu (throw in). > > Życzymy wielu udanych zakładów i jeśli ma Pan jakiekolwiek inne pytania to służymy pomocą. > > Z bukmacherskim pozdrowieniem, > > service @ gamebookers
wyslalem im linka udowadniajac ze w meczu nie bylo rzutu karnego a oni mi tlumacza co to jest goal kick a co to penalty kick..Troche bzdura i zaczyna mnie to pomalu wkurwiac ze nie maja racji a sie bronia i ciagle pisze ze klad rozliczony poprawnie..
|
Do góry
|
|
|
|
#639039 - 11/09/2006 15:00
|
veteran
|
posiadam juz srebny status... i chyba na tym statusie pozostane i zrezygnuje z nich chociaz do zlotego nie wiele brakuje:/
|
Do góry
|
|
|
|
#639041 - 11/09/2006 15:04
|
veteran
|
Quote:
Widocznie pierwszy był wykop od bramki, a nie aut. Nie oglądałem meczu to nie wiem, ale skoro są tacy uparci to śmiem twierdzić, że tak właśnie było. Według nich pierwsze zdarzenie które miało miejsce w drugiej połowie była "piątka" wybijana przez bramkarza, a nie aut. Popraw mnie jeśli się mylę
tak ale obstawiajac te zdarzenie masz do dyspozycji throw in, rzut wolny,rzut karny, gol i nic wiecej dlatego goal kick nie moze byc rozliczony jako rzut karny:)
|
Do góry
|
|
|
|
#639043 - 11/09/2006 15:15
|
veteran
|
Quote:
Rzeczywiście masz rację. Jest błąd w wersji polskiej. Goal kick z wersji angielskiej to rzut karny w wersji polskiej a przeciez tak nie jest. Sprawdź sobie zakłady live na dzisiejszy mecz Reading - Man City w obu wersjach językowych. Kurs 8.50 na Goal Kick i taki sam w wersji polskiej na rzut karny. Moim zdaniem błąd w tłumaczeniu i tak im opisz tą sprawę, napisz że postawiłeś w polskiej wersji językowej.
dzieks masz racje..
|
Do góry
|
|
|
|
#639044 - 11/09/2006 15:21
|
veteran
|
W takim razie powinni zwrocic koszty zakladu i poprawic blad na serwerze polskim:)
|
Do góry
|
|
|
|
#639045 - 11/09/2006 15:23
|
veteran
|
Quote:
Rzeczywiście masz rację. Jest błąd w wersji polskiej. Goal kick z wersji angielskiej to rzut karny w wersji polskiej a przeciez tak nie jest. Sprawdź sobie zakłady live na dzisiejszy mecz Reading - Man City w obu wersjach językowych. Kurs 8.50 na Goal Kick i taki sam w wersji polskiej na rzut karny. Moim zdaniem błąd w tłumaczeniu i tak im opisz tą sprawę, napisz że postawiłeś w polskiej wersji językowej.
Dziękujemy za napisanie do nas. Rzut karny to "Penalty kick", a "Goal kick" jest to wykop piłki z lini 5 metrów zazwyczaj przez bramkarza. Więc nawet jeżeli nie zna Pan języka angielskiego chyba jasno zaznaczyliśmy, że "Goal kick" nie oznacza żadnego rzutu karnego (patrz powyżej). > Według naszych informacji zakład ten został rozliczony poprawnie. Przesłany link nie udawadnia też Pańskiej interpretację, czyli że pierwszym zdarzeniem był wyrzut z autu (throw in). > > Życzymy wielu udanych zakładów i jeśli ma Pan jakiekolwiek inne pytania to służymy pomocą. > > Z bukmacherskim pozdrowieniem, > > service @ gamebookers TO TERAZ ICH KOMPLETNIE NIE ROZUMIEM:/
|
Do góry
|
|
|
|
#639047 - 11/09/2006 16:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/06/2006
|
a co z meczem boca??? beda zwroty ??? jak myslicie???
|
Do góry
|
|
|
|
#639049 - 11/09/2006 16:26
|
veteran
|
Quote:
Danielos zrób też screena rozliczonego przez nich błędnie zakładu.
wyslalem im numer zkaladu tak jak prosili:> przeslalem im rowniez link http://www.sportinglife.com/football/results/ match day live i tam napisane jest ze pierwszy byl goal kick a druga akcja byl throw in jednak jak napisal poprzednik goal kick w angli traktuja jak rzut karny lecz GB odpisalo mi ze tak oni tego nie traktuja co zamiesilem w poscie wyzej. Dlatego chyba sobie odpuszcze bo i tak nie wygram:D:D a wiem ze mam racje:) 
|
Do góry
|
|
|
|
#639052 - 11/09/2006 17:31
|
veteran
|
Quote:
ja mam u nich problem juz od dwóch dni.nie mogew wypłacic pieniędzy.klikam na wypłaty wpisuje dozwoloną kwote klikam dalej i wyskakuje AMOUNT ERROR! co robic ??
tez tak mialem ale po kilku probach zniknąl ten error i normalnie wyplacilem pieniadze.. a co do kwoty co juz chyba sobie odpuszcze klotnie to troszke wieksza
napewno wieksza niz 5E:D a odpisali mi takie cos:D
Szanowny Panie,
Dziękujemy za napisanie do nas. Okazuje się, że jest to problem związany z błędnym tłumaczeniem na naszej polsko języcznej stronie. Przepraszamy za niedogodności z tym związane i prosimy o zrozumienie.
ciekawe jakby oni stracili pieniadze by liczyli na wyrozumienie:D 
|
Do góry
|
|
|
|
#639054 - 11/09/2006 17:32
|
Pooh-Bah
Meldunek: 29/02/2004
|
Quote:
Quote:
ja mam u nich problem juz od dwóch dni.nie mogew wypłacic pieniędzy.klikam na wypłaty wpisuje dozwoloną kwote klikam dalej i wyskakuje AMOUNT ERROR! co robic ??
tez tak mialem ale po kilku probach zniknąl ten error i normalnie wyplacilem pieniadze.. a co do kwoty co juz chyba sobie odpuszcze klotnie to troszke wieksza
napewno wieksza niz 5E:D a odpisali mi takie cos:D
Szanowny Panie,
Dziękujemy za napisanie do nas. Okazuje się, że jest to problem związany z błędnym tłumaczeniem na naszej polsko języcznej stronie. Przepraszamy za niedogodności z tym związane i prosimy o zrozumienie.
ciekawe jakby oni stracili pieniadze by liczyli na wyrozumienie:D
Znaczy, że proszę o zrozumienie, a zwrotu nie ma?!
|
Do góry
|
|
|
|
|
|