zajmuje sie bukmacherka blisko 15 lat takze nie musisz uczyc ojca jak sie dzieci robi. Zdzwilbys sie ile razy powchodzily mi tasmy smierci z ako powyzej 100 . Co prawda moze raz na 2 lata,ale jak juz wejdzie to jest konkretnie. Nie mowie ze to jedyny sposob ale nie ma co mierzyc innych swoja miara
15 lat, smiem twierdzic, ze nie wiecej jak 7 tasiemcow ci weszlo
ale takich ze chcialbys zeby ci weszly chociaz te 2 jako glowne bety nie mozna tego traktowac ,ale nie widze w takiej zabawie nic zlego jak za stosunkowo niewielkie hajsy mozna dorzucic do pieca. Z meczyka chocby Biczu jest takim cwaniakiem
Gorzej,jestesmy jedna i ta sama osoba z rozdwojeniem jaźni(jak smigol). ostatnio sie sprzeczalismy czy stasiu i rao po kursach 1.1 to promo czy jednak nie.
Nie znamy sie, ale wymieniamy poglądy, a tutaj niektórzy myślą że tylko ich sposób obstawiania musi się sprawdzać a inne są złe. A każdy sposób jest dobry jeśli tylko jest plus taki jaki chcemy wypracować w danym okresie czasu.
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: mgrblokers
ale takich ze chcialbys zeby ci weszly chociaz te 2 jako glowne bety nie mozna tego traktowac ,ale nie widze w takiej zabawie nic zlego jak za stosunkowo niewielkie hajsy mozna dorzucic do pieca. Z meczyka chocby Biczu jest takim cwaniakiem
Cwaniak potrafi założyć jaja na baniak Ja nie potrafię
Mały Cwaniak: Jest tu jakiś cwaniak? Oskar: Nie, nie ma tu żadnego cwaniaka! Grucha: Ja jestem cwaniak i wypierdalaj stąd, ale już. Mały Cwaniak: Siwy! Tu jest jakiś cwaniak! Siwy Cwaniak: Pan daje piątaka, a cwaniak trzydzieści.
Warren
Dr. Watson
Originally Posted By: M@rcin
Originally Posted By: mgrblokers
mam nadzieje bo w 2013 kaszkiet mnie powiozl ze stasiem w kosmicznym meczu na RG gdzie prowadzil 2:0,a w 2014 Ajsner z Kohlem,gdzie przgral z nim wszystkie TB i chyba 3 raz pod rzad na USO w tej samej rundzie. Do takich szalencow tez potrzeba sporo szczescia,wiadomo jak to z kontuzjami na przestrzeni calego turnieju.
Warren
Dr. Watson
ja od siebie powiem tak żeby z tego wyżyć trza grac single i duble i najlepiej kursy od @2 w górę, aczkolwiek są tacy którzy mają inne zdanie taśmy są dla zabawy za drobne ale każdy gra jak lubi
Czytam te wszystkie posty i jedno wiem, każdy sposób na wygrywanie jest dobry pod warunkiem, że ma się szczęście i omijają Cię przegrane a czy to przegrana po kursie 1,01 czy wyższa nie ma kompletnie znaczenia, plus to plus matematyki nie oszukasz, jak jeden z kolegów napisał. A tak na marginesie znam takiego co za granie małymi kursami (małymi - sprawa względna dla każdego grającego) kupił sobie mieszkanie i jeszcze mu zostało , po prostu miał szczęście albo jak kto woli fart i omijał miny i wygrywał. Reasumując graj tak żebyś wygrywał nieważne po jakim kursie. Miłego wieczoru