po powrocie z "urlopu" (w To i Owo jest cudownie , polecam) takie male bla,bla :
Połfinały itd (brawo Colo za awans do finału) a dzis mecz rewanzowy miedzy meksykanska Pachuca a brazylisjskim Atletico PR
Estadio: Hidalgo de Pachuca
Pachuca: Miguel Calero, Marvin Cabrera, Leobardo López, Aquivaldo Mosquera, Fausto Pinto, Fernando Salazar, Jaime Correa, Gabriel Caballero, Andrés Chitiva, Christian Giménez y Juan Carlos Cacho.
Atlético Paranaense: Cléber, Jancarlos, Danilo, César, Michel, Erandir, Alan
Bet-at-homeía, Christian, David Ferreira, Denis Marques y Marcos Aurelio.
ost.spotkania :
2006-11-15 Atlético-PR - Pachuca 0-1
2006-11-12 Pachuca - Atlante 2-2
2006-11-05 Santos Laguna - Pachuca 1-1
2006-11-01 Pachuca - Lanús 2-2
2006-10-29 Pachuca - Toluca 3-1
--------
2006-11-19 Sao Paulo-SP - Atlético-PR 1-1
2006-11-15 Atlético-PR - Pachuca 0-1
2006-11-12 Atlético-PR - Gremio-RS 2-3
2006-11-09 Atlético-PR - Corinthians 1-2
2006-11-04 Flamengo-RJ - Atlético-PR 1-0
-
Tylko i wylacznie na podstawie tego ze miałem (watpliwa) przyjemnosc obejrzenia 1 spotkania Atlético-PR - Pachuca 0-1 , i dwoch spotkan ligowych Atletico , zdecyduje sie zagrac na gospodarzy .
Pierwszy ich mecz był okropnie nudny , jedna i druga ekipa bała sie zaatakowac rywala i wiekszosc gry to srodek boiska +sporo fauli , jednak gdy gracze Pachuci troszke przyspieszali gre , widac było ze potencjał maja ogromny i mysle ze dzis zwyczajnie zabiegaja swoich rywali .
Boje sie tylko tego wyniku z 1meczu , ale mysle ze Pachuca nie zagra na 0-0 bo .....bo tak mysle

Zdaje sobie sprawe ze 3mecze to za mało by wydawac wyroki , ale dla mnie atletico (w takiej dyspozycji) to cienkie bolki i jesli nic sie nie zmieniło od ich ostatniego meczu ligowego (1-1 z Sao Paulo) to dzis Pachuca nie powinna miec z nimi problemow .
Dodam tylko ze obie ekipy niemal w identycznych składach jak z 1 meczu .
03:00 Pachuca - Atlético-PR Typ 1 @1.9 1/10
podaje 1/10 bo ostatnio co tu nie naskrobie to wtopa , osobiscie gram troszke mocniej

ps. overek rowniez mi krazył po mozgownicy ale to 1 spotkanie jakos mnie tak odrzuca , co nie znaczy ze jeszcze sie nie skusze ;-)
Jak nie wejdzie to po raz kolejny poczuje sie oszukany przez telewizje