jak dzisiaj typujecie wynik rewanżowego meczu Cev cup Atom Trefl-Dynamo Krasnodar ja mam przeczucie, że sopocianki tanio skóry nie sprzedadzą i mogą pokusić się o zwycięstwo
Gimby nie znaja takich rozgrywek absolutna demolka od pierwszego meczu. Ogolnie caly turniej bardzo fajny z ciekawymi wnioskami na przyszlosc, wszak to pierwszy powazny sprawdzian tych rocznikow teraz pozamiatac na MS w Argentynie
na dzisiaj Chemik - Impel +2.5seta 2 policzanki wydają się być w podobnym kryzysie co w męskim wydaniu Skra stąd wnioskuję, że po wczorajszym zwycięstwie i dzisiaj są wstanie chociaż seta urwać
8-8 -> 8-12.. tqk jak Arsizio ostatnio, znowu sie nadzialem, caly sezon łoiły wszystkich u siebie, w tym dzisiejsze przeciwniczki 2 x na luzaku, zenada
Byłem wczoraj na meczu Atomu z Muszyną. Dziewczyny z Małopolski zagrały świetny mecz i myslę, że dzis bedzie powtórka bo Atom będzie pod presją. Myślałem, że usłysze wczoraj krzyk i gniew trenera Serwińskiego ale sie przeliczyłem:)
dzisiaj Puchar Polski typuję Resovię i ciekawie zapowiada się mecz Skry z Lotosem który powinien byc zacięty typuję 4 sety dodatkowo Novara z Piacenzą +176.5pkt i zwycięstwo Novary