Banik mam problem. Zagralem wczoraj w betssonie mecz svietlana kuznetsova - na li na ta pierwsza. Dzisiaj rano dogralem kuznetsova w systemie a takze w dublach. Gralem ja po kursie 2.2@ i byl to troche wiekszy kurs niz w innych bukach ale np w baw na samym poczatku widzialem 1.70 na kuze wiec nie zdziwilo mnie to. Rano zagralem takze na li lecz juz w innym buku po kursie okolo 2.5. Po godzinie 9.00 widzac ze wszystko jest ok wyszedlem z domu. Jakiez bylo moje zdziwienie, gdy zobaczylem ze mam zwroty za kuznetsova na moim koncie
Betsson. Zamiast sporo w przod wyszedlem na spory minus. Nie rozumiem praktyk betssona. Kursy wystawili wczoraj po kolo 22. Rano mecz ten byl w najpopularniejszych 5 wydarzeniach a wiec mogli go zdjac lecz tego nie zrobili!! Przez taka praktyke przegralem troszke pieniedzy i nie jest to mala suma dla przecietnego czlowieka. Wiec mam nadzieje ze
Betsson rozliczy mi te zaklady, bo narazie wspolpraca ukladala sie bardzo dobrze a nie chcialbym zmieniac buka tak szybko... Pozdrawiam