Jakie są warunki obrotu? nie zmieniły się na 3 razy bonus i depozyt po kursie 2 triple ? Można grać sobie nie wypełniając obrotu, a później go dokonać? Czekam na referala na priv.
arkadius
old hand
Meldunek: 02/11/2005
Quote: chyba tylko idiota by tam teraz kase wplacil
jesli jeszcze nie wdeplales w to bagno zwane playbanks to NIE WPLACAJ TAM KASY
No nie przesadzaj z tym bagnem. Grajac popularne zdazenie naprawde nie jest najgorzej, a z wyplata tez nie ma problemu. Co prawda nie ma NBA, NHL, czy mistrzostw swiata w siatke, ale wiekszosc popularnych lig w pilce noznej jest dostepna. Jezeli masz konto jeszcze w innym buku i nie zalezy Ci na bogatej ofercie dyscyplin to nic nie stoi na przeszkodzie wplacic tam kasy. Limity co prawda sa, daja do akceptacji kwoty powyzej 30 euro, ale jeszcze mi nie odrzucili (gram przedzial 10-40 euro), a wyplacalem juz 2 razy.
Reasumujac, jezeli nie zalezy Ci na czasie w obrocie bonusa to mozna grac ... zawsze cos sie znajdzie ciekawego, a kursy tez do najgorszych nie naleza.
czy oni w ogole odpisuja na maile ? posłalem im z miesiac temu (od tego czasu juz w sumie 4) z pytaniem o zapomniane hasło i cisza :-( , a mam tam jakies dziengi jeszcze .
Chlopaki ten buk to masakra. Nie mam rozliczonego kuponu z wtorku pozatym zero kontaktu z supportem a bonusu i tak ci nie dopisza bo moj kumpel czeka za nim od srody i zero odpowiedzi.
ps. wie ktos moze co do nich napisac aby mozna bylo wyplacic kase po angielsku ?
Wplacalem tam kase przez moneybookers. Mialem 30 + 40 + 10. Zrobilem obrot 250euro. A moge zrobic wyplate tylko na bank bo nie mam opcji moneybookers w withdrawn. A u Was jak?
trudno trzeba spróbować wypłaty na konto i dać sobie spokój z tymi kurwami. trochę przesadzają kompletnie zero kontaktu wypłacam kaske i wynoszę sie stąd(jeżeli wogóle da się wypłacić)
Odpowiedzieli wczoraj , i to po godzinie .. Ale nie wiem czemu nie wypłacają teraz na MB, pewnie kasy nie mają , część wypłaciłem na konto bankowe, pewnie z 7 dni pójdzie ..