A ja dzisiaj wieszczę, że Lech się obsra w Zabrzu. Kursy nawet na to wskazują

Dzień dobry
mam @34 na Jagę na finiszu

choć pomijając typa, to wolałbym Legie od Lecha na szczycie, Lech sie nie nadaje nawet na fazę grupową LE, a co dopiero mierzyć do nieba bram
Napisał to gość z Pyrlandii. Szacun.
wiesz, po pierwsze, nie mam klubowych sympatii w Polsce, co nie oznacza, że życzę źle Lechowi, czasem się z nich podśmiechuję;-), po prostu, na tą chwilę uważam, że Legia mimo kryzysu, jako klub, zespół, funkcjonuje lepiej, i nie że jest najlepsza, ale jako organizm jest doskonalsza od Lecha.
więc chcąc zdroworozsadkowo, widzieć jakąs drużynę w LM czy LE, po mojemu wychodzi, że wolę Legię.
A na to wszystko, żeby było lepiej, i oba kluby zabrały się do roboty poważniej, zwłaszcza Lech, wolałbym Jagę;-)
i to powinno wyjść wszystkim na dobre, obie drużyny na L musiałby się w przyszłym sezonie ogarnąć i zastanowić co dalej, bo ci którzy zdobęda majstra będą mysleli, że wszystko u nich w porzadku, a to nie prawda:)
Inna sprawa z tym co napisał kazow, pzpn to nie jest raczej w smak, żeby Jaga rozbiła dotychczasowy układ dwóch silnych druzyn, może już dziś mój typ padnie ale na tąchwilę kibicuję Jadze
tak więc Jaga