#664487 - 16/09/2006 20:30
Re: Gamebookers [28]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2001
|
Quote:
wezcie nie straszcie bo ostatnio wplacilem do GB swoje ostatnie oszczednosci
zle odebrales nasze informacje..my mowimy o kursach a ty boisz sie o oszczednosci,co do kasy to mozesz byc pewien ze wyplaca pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#664488 - 16/09/2006 20:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005
|
Quote:
Quote:
wezcie nie straszcie bo ostatnio wplacilem do GB swoje ostatnie oszczednosci
zle odebrales nasze informacje..my mowimy o kursach a ty boisz sie o oszczednosci,co do kasy to mozesz byc pewien ze wyplaca pozdro
dobrze was zrozumialem, ale skoro kursy zanizone, mala oferta, bedzie trudniej sie dorobic 
|
Do góry
|
|
|
|
#664489 - 16/09/2006 20:40
|
veteran
Meldunek: 29/12/2004
|
Quote:
To co ostatnio wyprawia GB jest niedorzeczne. Kursy zaniżone, oferta tenisa obcięta! Z wystawienie meczy też im się ostatnio nie śpieszy. Pora uciekać z GB, bo schodzą na psy. Zobaczymy czy to jakiś trwały efekt, czy tymczasowe zamieszanie, póki co GB mówie
podpisuje sie pod tym.. przewiduja kalendarz live, czlowiek sie nastawia na godizne siada przed laptopem a tu o zdarzeniach ani widu ani slychu.. jakis miech temu jeszcze zakaldy live rozliczali w meczu jakies minutke po wyniku typu 1st corner byl i juz rozliczone a teraz kasa zamrozona az do konca polowy no troche sie popsulo tam ale nie powiem bylo bardzo dobrze podobalo mnie sie:)
|
Do góry
|
|
|
|
#664490 - 16/09/2006 20:42
|
veteran
|
Quote:
Quote:
Wpłaciłem z inteligo do GB 50 Euro. podczas wpłaty na stronce GB wyskoczył błąd transakcji. z Inteligo z konta bankowego ubyło mi jednak 200 zł i pare grosików ale po zalogowaniu na GB ich nie widze. Miał ktoś juz tak >?
kasy nie straciłeś, ale zablokowałeś sobie ją na tydzień  Inteligo założyło blokadę, ale po jej terminie nie obciąży ci konta ... (miałem tak w BAW )
nie no jak wplacal karta kredytowa to pieniadze powinny automatycznie znalezsc sie na koncie .. o zadnej blokadzie tu nie mozna mowic..:| mysle ze napisz meila do GB i oni rozwiaza ci ten problem na 100% i zadnego tygodia czekac nie tzreba bedzie
|
Do góry
|
|
|
|
#664492 - 17/09/2006 07:46
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Danielos odnośnie livebettingu GB to uzupełniłeś moje myśli, bo też mnie to dręczyło podczas USO. Co do buków z ofertą tenisa to nie będzie problem, bo mam swoją top 3 gdzie dobrej oferty tenisa z dobrymi kursami nie brakuje, szkoda tylko że GB wypadło z gry, no i szkoda że tak dobry i poważny buk robi takie rzeczy, a fajnie się u nich grało, czas zwijać żagle..
to podziel sie z nami co to za buki do tenisa 
|
Do góry
|
|
|
|
#664494 - 17/09/2006 11:42
|
aka Schranzer
Meldunek: 16/01/2005
|
mankiet dla mnie Pinnacle + 5dimes to najlepsze uzupełnienie. Pinnacle najlepsze kursy w sieci, czasem szersza oferta przy SF, F. 5dimes bdb kursy + dobra oferta, mają również challe, teraz wpłaciłem do Fonbetu, mają bogatą oferte , lepszą niż 5dimes, tylko kursy już troszkę gorsze. To jest właśnie moja 'trójka' 
|
Do góry
|
|
|
|
#664495 - 17/09/2006 11:45
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
mankiet dla mnie Pinnacle + 5dimes to najlepsze uzupełnienie. Pinnacle najlepsze kursy w sieci, czasem szersza oferta przy SF, F. 5dimes bdb kursy + dobra oferta, mają również challe, teraz wpłaciłem do Fonbetu, mają bogatą oferte , lepszą niż 5dimes, tylko kursy już troszkę gorsze. To jest właśnie moja 'trójka'
fonbet ma bardzo bogata oferte ale bardzo smieszne limity..co do Pinnacle z tego co wiem to tam tylko single(wiec betfair o wiele lepsze:) )a 5dimes..jak tam teraz z wplatami mozna juz moneybookers??albo karta - e karta??
|
Do góry
|
|
|
|
#664498 - 17/09/2006 14:59
|
veteran
|
Quote:
czy wypaty przez MB ksiegowane sa natychmiast w niedziele ?
w neidziele i sobote trwa to troche dluzej okolo 30 minut do godizny nawet
|
Do góry
|
|
|
|
#664499 - 17/09/2006 19:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/11/2005
|
Chyba i ja trochę żółci wyleję na GB, no bo jak wszyscy to wszyscy. Wpłaciłem do nich cash na początku roku i od razu wiedzialem, że to mój buk. Świetne kursy, bogata oferta, niewielka marża, zaś brak live mi nie przeszkadzał gdyż dla mnie zupełnie wystarczał betfair. Jednak już od jakiegoś czasu zacząłem zauważać zatrważającą tendencję. Na początek marża w GB, szczególnie widoczna na tle tenisa. Kiedyś 1.9 - 1.9 na wszystko, teraz 1.85 - 1.85 to już praktycznie standard. Następnie oferta (znowa w szczególności tenisowa), raz jest, raz nie ma, a przecież kiedyś GB przyjmowało niemal wszystko! Aż się boję co będzie dalej (może wpłaty przez MB zaczną księgować w tydzień  . Tak czy inaczej gram jeszcze u nich tylko przez sentyment i nadzieję na lepsze jutro. Buków wiarygodnych i z dobrą ofertą jest na rynku coraz więcej więc GB miejcie się na bacznośći!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#664504 - 18/09/2006 10:15
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
Quote:
Tak czy inaczej gram jeszcze u nich tylko przez sentyment i nadzieję na lepsze jutro. Buków wiarygodnych i z dobrą ofertą jest na rynku coraz więcej więc GB miejcie się na bacznośći!!!
Moim zdaniem dobrze robisz i cierpliwości twoja zostanie zagrodzona (mam przynajmniej taką nadzieję ,hehe). Jak zapewne wszyscy wiecie Gamebookers został niedawno przejęty przez PartyGaming co oznacza w najbliższej przyszłości ogromny rozwój tego buka! Spodziewam się że po re-brandingu, zmianie grafiki czy może nawet przeorganizowaniu oddsmakerów, Gamebookers znowu będzie mógł sie pochwalić nie tylko sprawdzoną wiarygodnością i obługą klienta ale również konkurencyjnym towarem. Oby tak sie stało! 
|
Do góry
|
|
|
|
#664505 - 18/09/2006 10:17
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/07/2005
|
Quote:
Quote:
Tak czy inaczej gram jeszcze u nich tylko przez sentyment i nadzieję na lepsze jutro. Buków wiarygodnych i z dobrą ofertą jest na rynku coraz więcej więc GB miejcie się na bacznośći!!!
Moim zdaniem dobrze robisz i cierpliwości twoja zostanie zagrodzona (mam przynajmniej taką nadzieję ,hehe). Jak zapewne wszyscy wiecie Gamebookers został niedawno przejęty przez PartyGaming co oznacza w najbliższej przyszłości ogromny rozwój tego buka! Spodziewam się że po re-brandingu, zmianie grafiki czy może nawet przeorganizowaniu oddsmakerów, Gamebookers znowu będzie mógł sie pochwalić nie tylko sprawdzoną wiarygodnością i obługą klienta ale również konkurencyjnym towarem. Oby tak sie stało!
A ja właśnie obawiam siedziałania w zupełnie inną strone i powolne robienie z GB przez partyshit strony pokerowej i kasyna z niedużym udziałem zakladów bukmacherskich i to w mizernej ofercie,tak jak pokazuje to aktualna tendencja...Ale obym sie mylił
|
Do góry
|
|
|
|
#664506 - 18/09/2006 10:28
|
veteran
|
Quote:
Quote:
Quote:
A ja właśnie obawiam siedziałania w zupełnie inną strone i powolne robienie z GB przez partyshit strony pokerowej i kasyna z niedużym udziałem zakladów bukmacherskich i to w mizernej ofercie,tak jak pokazuje to aktualna tendencja...Ale obym sie mylił
no nie powiem teraz jest tendencja spadkowa miedzy innymi brak kursow na chalengery w tenisie.. kiedys byl na kazdy.. coraz to bardziej ubozszy live napisalem do nich meila nie dawno z zapytaniem czemu przewidziany kalendarz live nie odbywa sie zgodnie z planem tylko zdarzenia sa zdejmowane i przeprowadzane:D to mi odpisali ze na wszystkie zdarzenia jest live i ze mam zle cos ustawione w przegladarce i kazali mi usunac pliki cookie z opcji internetowych Ale jeszcze u nich troche pogram bo brakuje mi kilku zkaladow do zlotego statusu
tak wiec dociagne ale jesli sie nic nie zmieni w okresie miesiaca to tez od nich odstapie:)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|