Witam.Mam pytanie czy jest szansa walczyc o to z William Hillem. Postawilem wczoraj na Pliskova/Piter w tie braku przy stanie 3-1 za 1.44 , sekunde po tym live sie zawiesza i wskakuje 1-5 dla Hozumi/Kato...jest szansa na zwrot?Rozumiem opuznienia...ale to jest duza roznica w wyniku
fechu
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
Originally Posted By: craax
Przepraszam Pana sędziego Szymona Marciniaka za obraźliwe słowa, jakich użyłem pod jego adresem, dokonując wpisu na jednym z portali społecznościowych.
W chwili obecnej mogę jedynie wyrazić skruchę z powodu użytych słów i obiecać, że podobna sytuacja w przyszłości nie będzie mieć miejsca" - napisał Paixao w oświadczeniu.
i kto wyszedl na pajaca
Najebał się pajac i go poniosło Wytrzeźwiał i wyszła z niego cipa
Przepraszam Pana sędziego Szymona Marciniaka za obraźliwe słowa, jakich użyłem pod jego adresem, dokonując wpisu na jednym z portali społecznościowych.
W chwili obecnej mogę jedynie wyrazić skruchę z powodu użytych słów i obiecać, że podobna sytuacja w przyszłości nie będzie mieć miejsca" - napisał Paixao w oświadczeniu.
i kto wyszedl na pajaca
Najebał się pajac i go poniosło Wytrzeźwiał i wyszła z niego cipa
Pewnie go w klubie szef propagandy skrócił zanim wyszła z tego większa aferka. W dzisiejszych czasach nikt nie może powiedzieć/napisać co myśli. Musisz myśleć to co twój chlebodawca, sąsiad czy pani z warzywniaka. Chore czasy...
Ale fakt faktem, trochę lodu na czółko by się temu panu przydało.
fechu
I love mecz.pl
Mówić to sobie może bratu np. albo kolegom z drużyny. A jak się decyduje na publiczne wystąpienie to niech ma jaja żeby później wziąć to na klatę, a nie teraz wielce skruszony.
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: fechu
Mówić to sobie może bratu np. albo kolegom z drużyny. A jak się decyduje na publiczne wystąpienie to niech ma jaja żeby później wziąć to na klatę, a nie teraz wielce skruszony.
Może się teraz tłumaczyć że brat wszedł na jego konto na twicie
fechu
I love mecz.pl
Originally Posted By: Biczu
Originally Posted By: fechu
Może się teraz tłumaczyć że brat wszedł na jego konto na twicie
Niezła jaja z kursami na ŁKS. Na początku meczu było na ŁKS na live coś koło 1,70. Teraz 20 minuta i 1,30. Rywale czerwo dostali, myślę sobie. A tu nie. Heh.