Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#665100 - 14/09/2006 10:01 Orange Ekstraklasa - 7.kolejka (15.09 - 17.09)
14honor88 Offline
veteran

Meldunek: 30/03/2006

Na pierwszy rzut oka przed nami trudna kolejka do typowania. W której może paść dość dużo remisów.
W pierwszym meczu kolejki w piątek Cracovia podejmuje beniaminka z Łodzi ŁKS . W poprzedniej kolejce Cracovia grała na wyjedzie z Bełchatowem i przegrała 1:2 zaś ŁKS podejmował 2:2 i w przewadze 1 zawodnika zaledwie zremisował 2:2 . W tym meczu raczej faworytem jest drużyna gospodarzy. Tym bardziej że trener ŁKS-uma problemy ze składem. Ireneusz Kowalski ma problemy z kręgami szyjnymi zaś Łukasz Madej ma nawet problemy z poruszaniem się . Kolejne spotkanie to Pogoń - Lech . Po tym meczu można spodziewać się wszystkiego . "Szczecinianie" tylko z nazwy gdyż w ich zespole grają prawie sami obcokrajowcy zremisowali 0:0 w poprzedniej kolejce z Wisłą Kraków która raziła nie skutecznością. Do drużyny Pogoni wrócił Majdan rozgrywając w Krakowie bardzo dobre spotkanie dzięki czemu znalazł się w kolejce "11" . Lech w poprzedniej kolejce doznał porażki 0:1 w Grodzisku . Grają strasznie nie równo dobre mecze przeplatane są ze słabszymi . Niedawno rozegrali sparing z Drawa Krzyż Wielkopolski , który wygrali 4:0. Faworyta upatrywał bym raczej w drużynie Pogoni.

Zagłębie podejmuje drużynę Górnika Zabrze.Miedziani w poprzedniej kolejce zagrali bardzo dobre spotkanie grając w 10 dwukrotnie wychodzili na prowadzenie by ostatecznie zremisować 2:2 . Do składu powrócił Iwański i od razu zagrał świetny mecz . Jedynym zmartwieniem może być brak najlepszego obrońcy Arboledy (czerwona kartka w Łodzi). W tygodniu Zagłebie rozegrało sparing z Reprezentacja U-23 Dolnego Śląska wygrywając 4:0 . Drużyna gości w poprzedniej kolejce podejmowała Odre Wodzisław z którą dość szczęśliwie zremisowała 2:2 przegrywając już 0:2.
Widzew - Korona to kolejny ciężki mecz . Łodzianie dobrze zagrali poprzednie spotkanie z Wisłą Płock zaś Korona bez problemów pokonała na własnym obiekcie Górnik Łęczna 2:0 . Wynik mógł być znacznie wyższy gdyby nie 2 poprzeczki Kielczan. Kolejne spotkanie to mecz Dyskobolia - Bełchatów . Uważam że lider nie będzie miał łatwego meczu i najprawdopodobniejszy wynik to remis.Odra Wodzisław w poprzedniej kolejce wygrywała już 2:0 z Górnikiem Zabrze by ostatecznie zremisować 2:2. W składzie mają zawsze groźnego Chmiesta . Arka W poprzedniej kolejce mogła sprawić największą niespodziankę bo do 90' prowadziła z Legią 1:0 ale niestety mecz zakończył się remisem 1:1 . Arka z meczu na mecz gra coraz lepiej lecz brakuje jej skuteczności. W tym pojedynku skłaniał bym się również ku remisowi. A chyba najbardziej prawdopodobny jest typ na under 2.5.
Legia - Wisła Płock to już nie ta Legia co w poprzednim sezonie . Traci punkty prawie w każdym meczu czego efektem jest dopiero 6 pozycja w tabeli. Już dziś grają spotkanie w P.UEFA i jeśli zdążą zregenerować siły to mogą wygrać z Płockiem. W ostatnim spotkaniu Górnik Łęczna (który w poprzedniej kolejce zupełnie nie istniał na boisku w Kielcach) podejmować będzie Wisłę Kraków . Zeszłoroczny mistrz kraju zagra dziś spotkanie w UEFA i podobnie jak Legia może im braknąć sił . Lecz mimo to uważam że powinni sobie poradzić z słabą drużyną z Łęcznej.

Do góry
Bonus: Unibet
#665101 - 14/09/2006 16:33 Re: Orange Ekstraklasa - 7.kolejka (15.09 - 17.09)
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/10/2005
Zagłębie Lubin VS Górnik Zabrze
Typ: 1

Zagłębie Lubin w ostatnich kolejkach ligowych znajduje się na fali wznoszącej ten klub w górne rejony tabeli. Od pięciu już kolejek popularni "Miedziowi" nie przegrali spotkania ligowego. Pokonali aktualnego lidera Ekstraklasy - GKS Bełchatów i Cracovię Kraków. Ostatnia porażka Zagłębia miała miejsce w pierwszej kolejce tego sezonu. Wówczas popularnych "Miedziowych" pokonała jedenastka Odry Wodzisław. Przed tym spotkaniem w lubińskiej jedenastce są problemy kadrowe. Zabraknie w spotkaniu z Górnikiem Zabrze Manuela Arboledy, który w ostatnim spotkaniu Zagłębia z ŁKS -em ujrzał czerwony kartonik. Dobrą wiadomością dla fanów Zagłębia jest powrót po kontuzji Dawida Plizgi. W zeszłym sezonie Zagłębie na własnym terenie było wstanie pokonać gości z Zabrza, aż (3:0). Tym razem niestety scenariusz może być podobny dla Górnika Zabrze, który ma dość poważne problemy kadrowe. Nadal w zespole nie może występować Krzysztof Buklaski, który jest po operacji stopy. Po kontuzji wraca powoli już Damian Seweryn, ale jego występ w spotkaniu z Zagłębiem stoi pod dużym znakiem zapytania. Niewykluczone, że do składu powróci Jan Cios. Na jego powrót bardzo liczy Marek Motyka, który po ostatnim spotkaniu z Odrą był bardzo niezadowolony z postawy jego obrońców. Przede wszystkim trenera bardzo rażą proste błędy obrońców, które miały miejsce w meczu z Odrą Wodzisław. Rzeczywiście oba gole padły po szkolnych błędach i niefrasobliwych zagraniach defensorów Górnika. Jednak gra w tyle to nie jedyny problem trenera Motyki. Dawid Bartos w środku tygodnia wystąpił w meczu rezerw Górnika gdzie otrzymał głupią czerwoną kartkę, które eliminuje go z gry. Faworytem tego spotkania jest Zagłębie Lubin, które powinno potrzymać dobrą passę meczów na swoim boisku i zainkasować komplet punktów w sobotni wieczór.

Do góry
#665102 - 14/09/2006 22:40 Re: Orange Ekstraklasa - 7.kolejka (15.09 - 17.09)
Aslan Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/04/2004
Kolejkę rozpoczyna spotkanie Cracovii z ŁKS-em. Mecz chyba nieprzewidywalny, bo spodziewać się można gry szarpanej, pełnej zrywów i szarży skrzydłami...

Prawdopodobny skład ŁKS: Wyparło, Mysona, Leszczyński, Hajto, Przybyszewski, Kolendowicz, Kłus, Kowalski, Niżnik, Kęska, Arifović

Prawdopodobny skład Cracovii - wróżenie z fusów

Wbrew pozorom ostatnia część mojej wiadomości, a więc brak składu Cracovii nie jest najgorszą nowiną dla tego zespołu. Chodzi bowiem o to, że nijak nie można na dzień dzisiejszy zestawić linii obrony krakowskiego zespołu na to spotkanie. W ostatnich dniach bowiem został rozwiązany kontrakt z Jackiem Magierą (według mnie niepotrzebnie i zbyt pochopnie), a kiedy okazało się, że na urazy narzekająteż Jacek Wiśniewski, łukasz Skrzyński i Tomasz Wacek - cała linia defensywna się posypała. Momentalnie to nadspodziewanie dobrze zorganizowany ŁKS stał się stroną wartą uwagi w tym meczu. Pytanie jednak - czy słusznie? Według najnowszych wieści z Krakowa z obroną nie będzie tak źle - Skrzyński chyba faktycznie nie zagra, ale na wczorajszym treningu ćwiczyli już i Wiśniewski, i Wacek. Trener Białas stwierdził, że liczy na to, że cała trójka (łącznie ze Skrzyńskim) będzie mogła zagrać w piątkowym spotkaniu. Prawda jest nieco mniej optymistyczna, bo Skrzyński raczej się nie wykuruje, ale Wiśniewski i Wacek mają większe szanse. Zresztą akurat dwóch rezerwowych obrońców o w miarę zbliżonych umiejętnościach Cracovia ma - myślę o Rzucidle i Karwanie - o rozpadzie linii obronnej nie może być więc mowy... Nie zmienia to jednak faktu, że jak by tej obrony nie zestawić, to jest ona w tym sezonie dziurwa i niestabilna, a ostatnio przylgnęło do niej wręcz miano najgorszej obrony w lidze. Pewnie najgorsza nie jest, ale czy udowodni to w spotkaniu z ŁKS-em? Śmiem wątpić...

W ŁKS sytuacja kadrowa w miarę stabilna. Niestety mam sprzeczne informacje co do występu Ireneusza Kowalskiego i będę wdzięczny jeśli ktoś podzieli się sprawdzoną informacją. W Łodzi liczą, że Kowalski zagra i podobno jest to bardzo prawdopodobne. Raczej wykluczony jest udział w spotkaniu Łukasza Madeja i to z pewnością osłabienie łódzkiej drużyny, ale brak Madeja równoważy kto inny. Otóż do składuy wraca Robert Kolendowicz, który miał naprawdę fenomenalny początek rundy... W łodzi wszyscy wierzą, że nie stracił wiele ze świetnej dyspozycji i jutro będzie harował na skrzydle. Zapewne się nie zawiodą. Skrzydła... Tak jak napisałem, będzie to newralgiczne miejsce na boisku. Obie drużyny prawdopodobnie na nich będą opierać swoje ataki.

Pomoc ŁKS-u wygląda naprawdę solidnie - po bokach będzie szalał Kolendowicz wspomagany przez Kęskę, a jeśli zagra Kowalski to ze środka pola wspomagać skrzydłowych będzie para naprawdę dobrych graczy - Niżnik z Kowalskim. ŁKS co prawda gra na wyjeździe, ale mając taki skład i solidnych środkowych defensorów (Hajto i Leszczyński) zapewne spróbuje poatakować, szczególnie biotrąc pod uwagę ostatnie wyczyny krakowskiej obrony. A w Krakowie kibice mogą nie przełknąć porażki z ŁKS-em, co więcej - raczej nie będą patrzeć na broniące się Pasy. Białas wie o tym, że w tym meczu również musi zagrać ofensywnie, zapewne również bocznymi sektorami boiska. Wszyscy będą liczyć na Pawlusińskiego i Bojarskiego, a w środku zostaje niezawodny Giza. Według mnie w Cracovii brak obecnie dobrego snajpera, ale jakaś bramka powinna jutro wpaść. A i ŁKS zapewne coś ustrzeli...

0-0 w tym meczu nikogo nie satysfakcjonuje, a obie drużyny wiedzą, że ich potencjał obronny jest zbyt słaby, żeby po strzeleniu bramki skupić się na obronie prowadzenia 1-0. Dlatego spodziewam się otwartej gry i wymiany ciosów. Prawdopodobnie będzie wiele dośrodkowań, wiele wejść w pole karne z bocznych sektorów boiska, mnóstwo walki i spore zaangażowanie. Nie wiem czy obejrzymy ładny mecz, ale liczę na bramki...

I taki właśnie jest mój typ... A kurs w Pinnacle mnie naprawdę zadowala...

Cracovia - ŁKS over 2,5 2,10 pinnacle

Pozdrawiam

Do góry
#665103 - 14/09/2006 23:51 Re: Orange Ekstraklasa - 7.kolejka (15.09 - 17.09)
zaper Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 21/04/2005
Chciałbym dodać do tego co Aslan napisał, że jeszcze jeden podstawowy zawodnik nie zagra w Cracovi w jutrzejszym meczu z ŁKS. Paweł Drumlak został skierowany do drużyny rezerw. Stefan Białas nie chciał tego zajscia komentowac, ale podobno chodziło o nieobecności na treningach.

Do góry
#665104 - 15/09/2006 12:57 Re: Orange Ekstraklasa - 7.kolejka (15.09 - 17.09)
Wade Offline
member

Meldunek: 03/08/2006
Cracovia zagra osłabiona w tym spotkaniu nie zagra kilku piłkarzy z podstawowego składu i chyba mozna postawic x2 na ŁKS a nawet niewiem czy nie czystej 2 nie sądze aby Cracovia wygrała jescze tak osłabiona może o remis powalczy chociaz mam wątpliwosci chyba zagram ten mecz z podpórką kurs to 1.67 i można go jak dla mnie zagrać:)

Pozdro By Wade

Do góry
#665105 - 15/09/2006 14:13 Re: Orange Ekstraklasa - 7.kolejka (15.09 - 17.09)
craax Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/04/2006
Cracovia-ŁKS sklad jeszcze nie zostal podany a wy juz wiecie ze zagramy bez kilku zawodnikow hehe , nie chce nic radzic czy cos , ale Pasy u siebie raczej nie przegrywaja jezeli graja przy publicznosci , mysle ze bedzie to wyrownany mecz ale jednak ze wskazaniem na Cracovie , niepewny wystep Skrzynskiego jest najwiekszym problemem , bo juz brak Wacka jest do zastapienia , a juz jak ktos pisze ze brak podstawowego zawodnika Drumlaka to nie wiem czy smiac sie czy plakac , Drumlak grywa u nas tak czesto jak Mila w Austrii , takie rady moje , typu na ten mecze nie podam , strzege tylko ze Cracovia gra u siebie naprawde dobra pilke !

Do góry
#665106 - 15/09/2006 15:50 Re: Orange Ekstraklasa - 7.kolejka (15.09 - 17.09)
Aslan Offline
Pooh-Bah

Quote:

Cracovia-ŁKS sklad jeszcze nie zostal podany a wy juz wiecie ze zagramy bez kilku zawodnikow hehe , nie chce nic radzic czy cos , ale Pasy u siebie raczej nie przegrywaja jezeli graja przy publicznosci , mysle ze bedzie to wyrownany mecz ale jednak ze wskazaniem na Cracovie , niepewny wystep Skrzynskiego jest najwiekszym problemem , bo juz brak Wacka jest do zastapienia , a juz jak ktos pisze ze brak podstawowego zawodnika Drumlaka to nie wiem czy smiac sie czy plakac , Drumlak grywa u nas tak czesto jak Mila w Austrii , takie rady moje , typu na ten mecze nie podam , strzege tylko ze Cracovia gra u siebie naprawde dobra pilke !

A co ja niby napisałem?
Quote:

Według najnowszych wieści z Krakowa z obroną nie będzie tak źle - Skrzyński chyba faktycznie nie zagra, ale na wczorajszym treningu ćwiczyli już i Wiśniewski, i Wacek. Trener Białas stwierdził, że liczy na to, że cała trójka (łącznie ze Skrzyńskim) będzie mogła zagrać w piątkowym spotkaniu. Prawda jest nieco mniej optymistyczna, bo Skrzyński raczej się nie wykuruje, ale Wiśniewski i Wacek mają większe szanse. Zresztą akurat dwóch rezerwowych obrońców o w miarę zbliżonych umiejętnościach Cracovia ma - myślę o Rzucidle i Karwanie - o rozpadzie linii obronnej nie może być więc mowy...

Poczytaj zanim zaczniesz krytykować... W moim poście nie było nic o tym, że Cracovia nie ma kim grać, a sprawa Drumlaka jest wręcz zabawna, bo On do tej drużyny nic nie wnosił...

Natomiast dziś przed południem, kiedy przechodziłem po krakowskim Rynku, widziałem w knajpie grupkę sześciu zawodników ŁKS-u, na czele z Tomkiem Hajto i Rafałem Niżnikiem, ktorzy bynajmniej soczku nie popijali. Nie twierdzę, że to będzie miało jakiś wpływ na grę, ale nie zagrałbym na porażkę Cracovii... Zresztą na jej zwycięstwo też nie postawięani grosza. Za to typ na over nadal podtrzymuję jak najbardziej...

Pozdrawiam

Do góry
#665107 - 15/09/2006 15:56 Re: Orange Ekstraklasa - 7.kolejka (15.09 - 17.09)
kfjatek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/09/2004
Pogoń-Lech

Portowcy do tej pory 2 mecze u siebie i w obu underki (1-1 z Koroną i 0-0 z Arką). W ostatnim meczu 0-0 z Wisłą w Krakowie.
Lech przerwał passe overków, przegrywając 1-0 w Grodzisku.

Pora na OVER i progresję "overową" w przypadku obu ekip (w razie niepowodzenia w tym meczu).

Do góry
#665108 - 15/09/2006 16:20 Re: Orange Ekstraklasa - 7.kolejka (15.09 - 17.09)
1rotstein Offline
newbie

Meldunek: 01/09/2006
CRACOVIA - ŁKS typ:2 lub UNDER

cracovia to juz nie ten sam klub co chociazby z przed 5 miesiecy kiedy obejmowal ja trner Białas.
sam trener w tym klubie jest zagubiony poniewaz kto ma grac, kogo ma nie byc decyduje prezes Pan profesor.
Pan prezes uwaza chyba ze na pilce zna sie tak samo jak na komputerach.
w takiej sytuacji jest zagubiony sam trener, a to nie wplywa pozytywnie na caly zespol, ktory to wszystko widzi.
poza tym cracovia nie moze zgrac wogole sobie obrony, jest zespolem, ale nie kolektywem, to przyjdzie z czasem albo wogole.
inna sprawa jest zrezygnowanie z magiery, ale wlasnie nie przez trenera tylko przez Pana profesora, a to juz sytuacja chora.

teraz ŁKS, w przeciwienstwie do moich krakusow, chlopcy graja z jakims pomyslem na boisku, maja swietna obrone w ktorej panem i wladca jest Hajto, ktory potrafi dobrze ustawic kolegow i przez to ŁKS malo puszcza bramek.

ja gram tak, puszczam singla na ŁKS po bardzo dobrym kursie 3,40 w GB

Do góry
#665109 - 15/09/2006 16:25 Re: Orange Ekstraklasa - 7.kolejka (15.09 - 17.09)
14honor88 Offline
veteran

Meldunek: 30/03/2006
Skoro ŁKS jest taki świetny to czemu wywalczył ledwo co 2:2 z Zagłebiem na własnym terenie grając w przewadze jednego zawodnika prawie cały mecz?

Do góry
#665110 - 15/09/2006 16:33 Re: Orange Ekstraklasa - 7.kolejka (15.09 - 17.09)
1rotstein Offline
newbie

Meldunek: 01/09/2006
Quote:

Skoro ŁKS jest taki świetny to czemu wywalczył ledwo co 2:2 z Zagłebiem na własnym terenie grając w przewadze jednego zawodnika prawie cały mecz?

no wiesz, racji ci nie odbiore, ze jest swietny. zreszta mozna sobie zadac pytanie ktory zespol nad wisla jest swietny.
ja ŁKS porownuje tylko do stanu dzisiejszego cracovii, a na tej plaszczyznie wydaje mi sie 'swietny'
zreszta sami sie przekonamy za 2 godziny

Do góry
#665111 - 15/09/2006 17:36 Re: Orange Ekstraklasa - 7.kolejka (15.09 - 17.09)
starosta Offline
enthusiast

Meldunek: 10/08/2005
Widzew Łódź - Korona Kielce – jak dla mnie mecz kolejki. Obie drużyny w dotychczasowych meczach zdobyły po 9 oczek. W pierwszej lidze dotychczas nie grały miedzy sobą, natomiast w II lidze oba spotkania w Łodzi (1:3) i w Kielcach (0:1) wygrała Korona. Wydaje się że rozpędu nabrali goście, którzy w ostatniej kolejce pokonali Górnik Łęczna (2:0) chodź spotkanie mogło zakończyć się większym wynikiem. Widzew z kolei dość szczęśliwie zremisował na wyjeździe z Wisłą Płock (2:2). Myślę iż dobra dyspozycja Korony zostanie potwierdzona zwycięstwem w Łodzi a kurs ku temu jest bardzo zachęcający 2.9.

Do góry
#665112 - 15/09/2006 20:06 Re: Orange Ekstraklasa - 7.kolejka (15.09 - 17.09)
Aslan Offline
Pooh-Bah

Liczyłem na takie akcje w dziewięćdziesiątej minucie, ale miałem nadzieję, że wtedy będzie już 1:1... Cóż... Gdyby ta dziewięćdziesiąta minuta trwała jezcze ze 2 minutki dłuej, to pewnie over by wszedł... Nie udało się, a szkoda, bo over kończył ładny kupon... No ale... walczymy nadal

Do góry
#665113 - 15/09/2006 20:09 Re: Orange Ekstraklasa - 7.kolejka (15.09 - 17.09)
Sroka1234 Offline
old hand

Meldunek: 17/01/2006
Quote:

Liczyłem na takie akcje w dziewięćdziesiątej minucie, ale miałem nadzieję, że wtedy będzie już 1:1... Cóż... Gdyby ta dziewięćdziesiąta minuta trwała jezcze ze 2 minutki dłuej, to pewnie over by wszedł... Nie udało się, a szkoda, bo over kończył ładny kupon... No ale... walczymy nadal

Jechałem na tym samym wózku

Do góry
#665114 - 15/09/2006 20:38 Re: Orange Ekstraklasa - 7.kolejka (15.09 - 17.09)
ryzy9 Offline
old hand

Witam!

Pierwszym typem jaki przychodzi na mysl po obejrzeniu par tej kolejki to Zagłębie Lubin w meczu z Górnikiem Z.

Spędziłem troszkę czasu na szukaniu informacji na temat tego spotkania i jeśli chodzi o "Miedziowych" to tylko Mateusz Bartczak nie będzie jutro mógł zagrać z powodu kontuzji i oczywiści Arboleda,który otrzymał czerwoną kartkę w meczu z ŁKS-em. Poza tym, cała drużyna jest gotowa i pali się do gry!!!

jeśli chodzi o Zabrzan to zabraknie na pewno Bukalskiego oraz Bartosa,a niepewny jest również występ Seweryna!

Oceniając oba zespoły to wydaje mi się,ze spokojnie można stawiać 1 w tym meczu-Zagłębie jest niepokonane na włsnym obiekcie od Pażdziernika 2005, wygrało u siebie 11 z 12 ostatnich spotkań i jako jedyne pokonało lidera BOT Bełchatów!

Według mnie obie drużyny dzieli róznica klas i Górnik pojedzie tylko i wyłącznie z nastawieniem obrony a przy ofensywnym stylu gry Lubinian będzie im naprawdę ciężko utrzymać się bez straty gola nawet do przerwy!
Zabrzanie są typowo drużyna własnego boiska-jeśli już zdobywają punkty,także wszystko wskazuje na golutką jedyneczkę jak dla mnie co z resztą zamierzam puścić za większą kwotę!

P.s.Przepraszam,jeśli ta skromna analizą uraziłem kibiców Górnika,ale jak wszyscy wiemy stawia się na lepszego a nie na tego kogo się lubi!!!

Czy ktoś może mi podać linka do relacji ,,akcja po akcji" z tego meczu lub nawet to transmisji tv, z góry dzięki i pozdrawiam

Do góry
#665115 - 15/09/2006 20:44 Re: Orange Ekstraklasa - 7.kolejka (15.09 - 17.09)
ryzy9 Offline
old hand

Myśl,która mnie męczy to czy nie postawić handi na Górnika Ł. w meczu z Wisłą K. gdyż Wisła to coprawda profesjonaliści,ale jak wszyscy wiemy i jak ja pamietam to nigdy po meczu pucharowym nie szło im w następnym spotkaniu w lidze,w dodatku stracili na 4 tygodnie Piotra Brożka i z pewnością mecz z Iraklisem kosztował ich mnóstwo sił,a co pewne podłamał morale!

Oczywiście nie traktuję tego jak coś pewnego,ale mam nadzieję,że ktos rozpiszę się na temat tego meczu i utwierdzi mnie czy warto grac taki mecz!

Czekam na analizy!

Pozdrawiam

Do góry
#665116 - 15/09/2006 21:05 Re: Orange Ekstraklasa - 7.kolejka (15.09 - 17.09)
kamasss Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/08/2004
Pogoń Szczecin - Lech Poznań

Dla mnie osobiście to mecz kolejki. Nie rozumiem czemu C+ go nie puszcza... Wiadomo, że kibiców bardzo interesuje ten mecz... animozje kibiców Lecha i Pogoni nie są niczym nowym...

Ale przechodząc do meczu, Pogoń dwa ostatnie mecze dwa remisy i to z bardzo dobrymi zespołami (Korona, Wisła K.) to robi na mnie wrażenie. Teraz zagra znowu mecz z dobrą drużyną Lechem (remis z Wisłą K., porażka Groclin). Widzę w tym meczu zwycięstwo ekipy z Poznania. Naprawdę bardzo ciężko znaleźć jakieś sensowne argumenty i ten mecz to tak naprawdę NO BET co pokazują też wyrównane kursy.

Prawda jest taka, że Lech wygrał w tym sezonie tylko jeden mecz! Wszyscy się zachwycali Lechem, ale oni wygrali tylko jeden mecz... na taką drużynę trochę za mało i ja wierzę, wiem, że passa zwycięstw przyjdzie. W jutrzejszym meczu wszyscy będą walczyć na 100% zarówno Portowcy jak i Lechici. Wierzę, że Lech się przełamie jutro i wygra, Pogoń będzie musiała poczekać na swoje zwycięstwo (polubili remisy). Szykuje się w miarę wyrówanany mecz gdzie o zwycięstwie może zadecydować przypadek i wierzę, że szczęście będzie po naszej stronie. (Pogoń miała szczęście remisując z Wisłą

Tak jak pisałem, argumentów jako takich nie ma. NO BET
Typ bardziej na przeczucie, polecany kibicom Lecha tej

Do góry
#665117 - 16/09/2006 03:00 Re: Orange Ekstraklasa - 7.kolejka (15.09 - 17.09)
pepsi Offline
stranger

Meldunek: 24/08/2005
zastanawiam sie nad underem w meczu Wodzislaw - Arka, zna moze ktos przewidywane sklady, absencje itp?

Do góry
#665118 - 16/09/2006 06:12 Re: Orange Ekstraklasa - 7.kolejka (15.09 - 17.09)
Wade Offline
member

Meldunek: 03/08/2006
Legia-Wisła Płock

Jak dla mnie czysta 1 nie dlatego ze jestem kibicem Legii ale dlatego ze Legia wrescie nusi się obudzić i zdobywać punkty i isc w góre tabeli. Wdowczyk wie o tym ze juz sporo punktów potracił. Wisła Płock 2 ostadnie spotkania zremisowała i wątpie aby wywiezli i teraz z Warszawy chociaz 1 pkt. na 8 meczy Legia u siebie z Wisłą Płock 7 wygrała 1 zremisowała kurs na Legie w STS-ie to 1.45 więc mozna go postawić.

Do góry
#665119 - 16/09/2006 08:18 Re: Orange Ekstraklasa - 7.kolejka (15.09 - 17.09)
moor6 Offline
5 minut po czasie

Meldunek: 13/05/2005
To ze legia musi sie obudzic trąbione jest juz tu od dawna.Nie mozna zapominac meczu pucharowego gdzielegia ghrała katastrofalnie 1 połowe a w 2 cos tam zaczeli biegać,ale kto oglądał mecz musi przyznac ze był to jeden wielki HAOS.

Dla mnie ten mecz jest jednym wielkim noBET-em a jezeli juz to bym sie skłaniał na HC - x2

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >

Moderator:  Akhu, Biszop, Ojro