Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#667309 - 18/09/2006 11:23 Orange Ekstraklasa - 8.kolejka (22.09 - 24.09)
tokara_lodz Offline
addict

Meldunek: 07/09/2006
001 Arka-Zaglebie 2.62 3 2.45 1.4 1.35 -
002 Korona-Legia 2.66 3.1 2.35 1.43 1.34 - 23/20.00
003 LKS Lodz-Groclin 2 3.1 3.3 1.22 1.6 -
004 W.Plock-Odra 1.75 3.25 4.1 1.14 1.82 -
005 Lech-Belchatow 2.15 3.1 2.98 1.27 1.52 - 24/16.00
006 Pogon-G.Leczna 2 3.1 3.3 1.22 1.6 -
007 Wisla K.-Widzew 1.4 3.8 6.9 1.05 2.45 1.91 22/20.00
008 Gornik Z.-Cracovia 2.35 3.1 2.66 1.34 1.43 -

zestaw meczy wraz z kursami z profa

Do góry
Bonus: Unibet
#667310 - 18/09/2006 11:55 Re: Orange Ekstraklasa - 8.kolejka (22.09 - 24.09)
tokara_lodz Offline
addict

Meldunek: 07/09/2006
oczywsice to takie gdybanie na dzien dzisijszy wiecej bedzie mozna powiedziec po meczach pucharu polski oraz jak bedzie info o kontuzjach itp. tj. w czwartek:

korona-legia na teraz typowal bym przede wszystkim under obie ekipy beda chyba graly uwaznie w obronie no i legia chyba juz sie wystzrelala obie ekipy obrony maja solidne legia juz coraz bardziej w defensywie sie rozumie i mysle ze under 2.5 powinnien wejsc

ŁKS-groclin ŁKs gra 4-5-1 srodek pola bardzo silny skrzydla rowniez defensywa tzryma hajto w bramce wyparlo no i naprawde dobry sklad i sadze ze spokojnie mozna dawac 10 a dla bardziej odwazniejszych oraz dla mnie typ tefo meczu to 1

pogon-leczna leczna po remisie z wisla szczesliwym remisie po wisla mial wiele szans na zdobycie zwycieksiej bramki a pogon musie wkoncu coz zagrac tylko zeby to oczekiwanie na zagranie pogoni nie trwale jescze wiele kolejek ale mysle ze na 10 z remsiem to spokojnie mozna grac

wisla-widzew wisla musi ten mecz wygrac widzew cos ostatnio coraz to slabsze mecze a kurs 1.40 nie najgorszy

gornik-cracovia mysle ze tu padnie czysty remisik no mozna jeszce podeprzec sie 1 lub 2

Do góry
#667311 - 21/09/2006 10:17 Re: Orange Ekstraklasa - 8.kolejka (22.09 - 24.09)
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/10/2005
Wisła Kraków VS Widzew Łódź
Typ: 1

"Młodość i finezja to jedno a doświadczenie i boiskowe cwaniactwo to drugie" tak pokrótce można streścić to spotkanie. Wisła Kraków dysponuje bardzo doświadczonymi piłkarzami. Drużyna popularnej "Białej Gwiazdy" była wstanie pokonać w tym sezonie takie drużyny jak Celtic Glasgow czy FC Sewilla. Co prawda były to tylko mecze towarzyskie, ale wyniki naprawdę dobre. Z kolei Widzew Łódź to bardzo młoda ekipa. Najbardziej doświadczonym zawodnikiem w łódzkiej drużynie jest dwudziestoletni Jakub Rzeźniczak. Przykład Jakuba pokazuje nam, jaką politykę prowadzą władze Widzewa Łódź. Stawiają na młodych i zdolnych piłkarzy. Przed tym spotkaniem do dużej burzy doszło w obozie Wisły Kraków. Po przegranym spotkaniu z Iraklisem Saloniki i kolejnych trzech remisach w lidze z funkcji szkoleniowca został zwolniony rumuński trener Dan Petrescu. W jego miejsce zarząd Wisły Kraków powołał serbskiego szkoleniowca Dragomira Okuke. Spotkanie z Widzewem będzie debiutem Okuki jako trenera Wisły Kraków. Dlatego możemy się spodziewać bardzo dobrej gry "Białej Gwiazdy". Zawodnicy będą się chcieli pokazać z jak najlepszej strony. Zwłaszcza ci, którzy w oczach Dana Petrescu byli słabsi i nie grali w pierwszej jedenastce. Z kolei w obozie Widzewa Łódź ostatnio nie dzieje się najlepiej. Zespół w ligowych spotkaniach nie był wstanie wygrać już od czterech kolejek ligowych. Do tego w środę w Pucharze Polski podopieczni Michała Probierza przegrali (0:2) na własnym boisku z Cracovią Kraków. W ostatnich dwóch spotkaniach widoczny był brak etatowego bramkarza łódzkiej drużyny – Bartosza Fabiniaka. Już mecz ligowy z Koroną Kielce pokazała jak bardzo ważnym ogniwem w zespole jest Fabiniak. W miejsce kontuzjowanego bramkarza wystąpił zmiennik Artur Holewiński, który rozegrał bardzo słabe zawody. Jedyna stracona bramka w tym spotkaniu była spowodowana nie porozumieniem między obrońcą Andrzejem Tychowskim a Holewińskim. W ostatnim pucharowym meczu trener Probierz wystawił w bramce Rusłana Miedżidowa. Niestety ten sam scenariusz miał miejsce w spotkaniu z Cracovią. Kolejna nie frasobliwość w szykach obronnych łódzkiej drużyny. Oczywiście anty bohaterem znowu został Andrzej Tychowski, który zbyt krótko zagrał do bramkarza Miedżidowa. Ta sytuacja kosztowała Widzew stratę kolejnej głupiej bramki. Kibiców Widzewa powinien martwić fakt, że drużyna w dwóch kolejnych spotkaniach traci bramki a sama nie jest potem wstanie strzelić gola przeciwnikowi. Faworytem tego spotkania jest Wisła Kraków, która powinna wreszcie zgarnąć trzy punkty.

Do góry
#667312 - 21/09/2006 18:39 Re: Orange Ekstraklasa - 8.kolejka (22.09 - 24.09)
kfjatek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/09/2004
To ja tradycyjnie swoje..

Arka-Zagłębie

Gdynianie do tej pory 6 underów z rzędu. Ostatnio wreszcie zaczęli zdobywać gole (w PP 2:5 z Piastem). Trenerem jest Stawowy, który preferuje ofensywną grę. Overka po kursie 2.2 w Sportingbet po prostu nie przegapię i spróbuję.

Do góry
#667313 - 21/09/2006 21:24 Re: Orange Ekstraklasa - 8.kolejka (22.09 - 24.09)
Platini Offline
Porucznik

Meldunek: 15/04/2005
W tej kolejce jest kilka meczów na które zwróciłem uwage. Pierwszy z nich to :
Lech Poznań - GKS Belchatów
Lech ostatnio odniósł przekonujące zwycięstwo w Szczecinie (3-1) Wynik bardziej przekonuje niż gra
GKS - sensacyjny lider polskiej Orange jest na fali ale jak dla mnie zespół z Bełchatowa z meczu na mecz będzie prezentował się słabiej. Czemu tak myśle ?? - Intuicja
Po drugie - w Poznaniu jest Franz a jego zawsze darzyłem szacunkiem
Jak dla mnie zwycięstwo gospodarzy.

Zastanawiam się nad zagraniem na Groclin.Nie mam konkrentych ku temu przesłanek, czuje ze Groclin postara sie o niespodziankę bo chyba wygrana Groclinu z rewelacją rundy jesiennej takową będzie

Ostatnim meczem jaki chce zagrac to : Arka Gdynia - Zagłębie. Areczka na samym dnie polskiej ligi, Zagłębie na 6 miejscu. Różnica między umiejetnościami jednej i drugiej drużyny jest chyba spora ale ja sie wacham czy nie zagrac czystej 1 lub 1X
Powód takiej decyzji ?? - Wiara w Arkę , którą we mnie tchnął Cezar

Tak więc : Areczka, Lech i Groclin do boju !!

Do góry
#667314 - 22/09/2006 02:21 Re: Orange Ekstraklasa - 8.kolejka (22.09 - 24.09)
micha$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2005
Wisła - Widzew

Wietrzyłem tu niespodziankę dopóki nie przeczytałem analizy Ignoratora. Widzew nie wygrał w Krakowie od 10 lat, co lepsze od 11 sierpnia nie zwyciężył w żadnym meczu Orange Ekstraklasy. Jest to tzw. masówka, a te lubią płatać figle, dlatego gram wygraną Widzewa (7,5 w SB). Jeśli nie wejdzie to ciągnę progresję na zwycięstwo (następny meczy z Pogonią u siebie). Dla mniej odważnych, wygrana Widzewa lub remis w SB jest po 2,7.
Patrząc na statystyki bramkowe, polecam over po 1,85 (również w SB).

Do góry
#667315 - 22/09/2006 06:50 Re: Orange Ekstraklasa - 8.kolejka (22.09 - 24.09)
end Offline
member

Meldunek: 23/06/2004
Quote:

Wisła - Widzew
Widzew nie wygrał w Krakowie od 10 lat, co lepsze od 11 sierpnia nie zwyciężył w żadnym meczu Orange Ekstraklasy.

A Wisła nie przegrała u siebie od 70 spotkań ;-)
Marny argument poza tym, że masówka, którą czasem warto skontrować.

Do góry
#667316 - 22/09/2006 07:19 Re: Orange Ekstraklasa - 8.kolejka (22.09 - 24.09)
nOcnY Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2004
Quote:

Quote:

Wisła - Widzew
Widzew nie wygrał w Krakowie od 10 lat, co lepsze od 11 sierpnia nie zwyciężył w żadnym meczu Orange Ekstraklasy.

A Wisła nie przegrała u siebie od 70 spotkań ;-)
Marny argument poza tym, że masówka, którą czasem warto skontrować.

ja sobie zagram wisle -1 z racji debiutu okuki + legie z racji rotacji

Do góry
#667317 - 22/09/2006 07:21 Re: Orange Ekstraklasa - 8.kolejka (22.09 - 24.09)
Boczek1986 Offline
member

Meldunek: 09/08/2006
Kurs 1.40 na Wisłę u siebie z bardzo słabym Widzewem to jest dla mnie promocja. Osobiście spodziewałem się kursu 1,25. I tutaj nie ma żadnych racjonalnych wytłumaczeń o jakiejś tam masówce czy czymś innym. Po prostu Wisła ten mecz musi wygrać i wygra. Wydaje mi się że handicap też nie jest złym posunięciem. Młodzież z Łodzi nic dzisiaj nie ugra, jedynie co mogą pokazać to ambicję i wolę walki bo pod względami technicznymi są 2 klasy słabsi od wicemistrzów Polski.
Mój typ: Wisła 1 1.40 10/10

Do góry
#667318 - 22/09/2006 07:56 Re: Orange Ekstraklasa - 8.kolejka (22.09 - 24.09)
rene Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2006
Z całym szacunkiem dla Micha$ i kfjatek
Progresyjne argumenty to w mojej opinii ŻADNE argumenty, szczególnie w sytuacji, kiedy nie znajdują one racjonalnych przesłanek
To, że będziecie dalej ciagnąć progresję, również niczego nie wnosi do analiz
Myślę, że Wasze posty powinny znaleźć się raczej w temacie progresji
( bez urazy )

Arka - Zagłębie
To, że Arka przebudziła się w PP i strzeliła 5 bramek o niczym nie świadczy.
Klasa przeciwnika nie ta, a i PP rządzi się swoimi prawami, bo podejście do tych rozgrywek jest inne
Arka nie potrafi strzelać, a tak sytuacja trwa już drugi sezon
Arka to underowa drużyna - odsyłam do statystyk
Śledzie nie potrafią też wygrywać !
W związku z tym, granie na Arkę, też jest bez sensu ( platynowy007 ), tym bardziej, iż kolega wcześniej pisze, iż
"Różnica między umiejetnościami jednej i drugiej drużyny jest chyba spora", a sam typ oparty na wierze w Arkę
Ja myślę, że ten mecz, to typowy no bet

Wisła - Widzew
Granie na Widzew też nie znajduje racjonalnych przesłanek
Wystarczy spojrzeć na statystyki, wziąć pod uwagę klasę i doswiadczenie, jakie dzieli oba zespoły
No i twierdzę przy Reymonta, ktora jest niezdobyta od lat
Petrescu, odchodząc z Wisły, powiedział, że zostawia drużynę dobrze przygotowaną - i jest to chyba racja
Wisła jest dobrze przygotowana, ale jednocześnie była fatalnie prowadzona
Brak ustabilizowanego składu, rózne koncepcje gry, wystawianie graczy na róznych pozycja, często dziwacznych
Okuka zapowiada powrót do ustawienia 4-4-2, a więc takiego, w ktorym Wisła grała i który zna
To powinno uporządkować grę Białej Gwiazdy
Poza tym wszyscy zawodnicy będą chcieli pokazać sie nowemu trenerowi
Zwycięstwo Widzewa jest tu wiecej niż wątpliwe, choć to piłka i wykluczyć tego nie można
Ja tego meczu też nie ruszam
- zbyt niski kurs na Wisłę
- lepiej zobaczyć na sucho jak zaprezentuje sie Wisła, niż ryzykować pieniądze

Do góry
#667319 - 22/09/2006 08:16 Re: Orange Ekstraklasa - 8.kolejka (22.09 - 24.09)
Platini Offline
Porucznik

rene - ostatnio oglądałem skrót dwóch ostatnich ligowych meczów Arki i gra tego zespołu z meczu na mecz wygląda coraz lepiej
Zgodze się - PP nie świadczy o niczym ale strzelenie na wyjeździe 5 bramek to jest spory "zastrzyk"
Legia przyjechała do Sanoka i przegrała strzelając tylko jedna bramkę ostatniej drużynie III ligi !!
Gliwice to nie jest jakiś słabeusz drugoligowy.
Skusze się chyba na Arkę

Do góry
#667320 - 22/09/2006 08:59 Re: Orange Ekstraklasa - 8.kolejka (22.09 - 24.09)
rene Offline
Pooh-Bah

Korona - Legia
Wydawało się, że Legia przebudziła sie z letargu po zwycięstwie 5:0 z płocką Wisłą
Na ten wynik trzeba patrzeć jednak poprzez pryzmat dwóch wydarzeń
- Wisła przyjechała do Warszawy bez wiary w zwycięstwo i oddała mecz bez walki, by nie powiedzieć - skompromitowała się
- Legia z kolei skompromitowala się w PP, przegrywając z outsiderem III ligi, Stalą Sanok, która nie wygrała żadnego spotkania ligowego
Po przegranej w Sanoku wróciły konflikty i tarcia w Legii, które zdawały się być już zażegnane
Konflikty widać wewnatrz zespołu - Polacy, Brazylijczycy (incydent Bronowicki - Elton to kolejny przykład)
Co ciekawe najlepiej grają stojący obok zawodnicy z Zimbabwe
Ale tych konfliktów jest więcej i są one praktycznie na każdej linii łączącej piłkarzy, trenera, zarząd, kibiców
"Sięgnęliśmy dna" - powiedział Surma i jest w tym dużo racji
Najgorszy jest rozłam na linii trener - piłkarze!
Do tej pory Wdowczyk bronił zawodników, ale czara goryczy sie przelała
Decyzją trenera zostali odsunięci od pierwszego składu Legii zostali Włodarczyk i Gotwald i nie pojadą do Kielc
Nałożone zostały też kary finansowe, których nie ujawniono
Brak ukaranych mógłby być wzmocnieniem, gdyby nie to, że psuje to atmosferę w zespole i odbija się na innych
Korona to monolit.
Popularni „złocisto-krwiści” mają swój styl i charakter i nie schodzą poniżej określonego i wysokiego - jak na naszą ligę - poziomu
Zespół okrzepł w ubiegłym sezonie, a w tym zapewne włączy się do walki o tytuł
W szeregach Korony jest wielu dobrych zawodników, którzy wyróżniają się w lidze
Korona ma pewien kłopot ze zdobywaniem bramek i dlatego nie zawsze wygrywa (zwłaszcza u siebie)
Zastąpienie "kiełbasy" nie jest łatwe, ale wydaje się, iż ten problem udało się w Kielcach rozwiązać
W ubiegłym sezonie w Kielcach było 2:2, ale Legia uratowała punkt szczęśliwie i w ostatnich minutach
W PP Korona nie dała szans legionistom i pewnie wygrała 3:0 (po dogrywce)
Motywować Korony nie trzeba, zespół ten złapał właściwy rytm, a przed wypełnionym po brzegi stadionem będzie faworytem
Nie sądzę, by Legii udało się coś zdziałać i uszczknąć choćby punkt gospodarzom
Jakieś niepowodzenie, złe zagranie, problematyczna sytuacja ożywią rany, które są i jeszcze długo będą w świadomości legionistów
Kurs na Koronę jest pyszny i moim zdaniem warty ryzyka
Korona - Legia 1

Do góry
#667321 - 22/09/2006 09:13 Re: Orange Ekstraklasa - 8.kolejka (22.09 - 24.09)
rene Offline
Pooh-Bah

platynowy007 - Twoja decyzja

Też widziałem ostatnie te skróty. Z tym, że ja patrze na to inaczej. Okazje strzeleckie marnowane przez śledzi, to wyczyny z gatunku FUTBOLOWE JAJA. Ostatnia bramka strzelona przez Moskalewicza to folklor naszej "wspaniałej" ekstraklasy. Zawodnik przejmuje piłkę na srodku boiska, a zawodnicy drużyny przeciwnej przypatruja się tylko jak gna z piłką na bramkę, ale nie robia absolutnie NIC.
U piłkarzy Arki jest jakaś ligowa blokada i ja wolę poczekać, aż piłkarze ja przełamia, niz zakładać, iz stanie się to w meczu z Zagłebiem.
Zagłebie raczej coś strzeli w Gdyni i to mnie utwierdza w przekonaniu, by nie grać na Arkę, bo prawdopodobieństwo, że śledzie przebudzą się i nastrzelają "worek" bramek jest małe.
No ale zrób jak chcesz - Twoje pieniądze, Twoja decyzja

Do góry
#667322 - 22/09/2006 09:18 Re: Orange Ekstraklasa - 8.kolejka (22.09 - 24.09)
nOcnY Offline
Carpal Tunnel

Quote:

GW: Włodarczyk i Gottwald wyrzuceni z Legii!

Do góry
#667323 - 22/09/2006 12:07 Re: Orange Ekstraklasa - 8.kolejka (22.09 - 24.09)
Cezar Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/02/2005
ARKA GDYNIA- ZAGŁĘBIE LUBIN

W sobote o godzinie 18:00 odbędzie się mecz między Arką Gdynia,a Zagłębiem Lubin.Wczoraj zapadła decyzja Ekstraklasy S.A że kibice Arki nie będzie wpuszczony na ten mecz z powodu ekscesów z meczu Arka-Legia. Jednak nie dotyczy to wszystkich kibiców. Ci,którzy kupili karnety będą wpuszczeni.Każdy ma jeszcze szanse aby zakupić taki karnet.
Bilans spotkań między oby dwoma zespołami jest lepszy dla Zagłębia( 0-porażek 2-remisy i 8-zwycięstw). Ostatatnie mecze:
10 września 2005 r. (1. liga):
Arka Gdynia – Zagłębie Lubin 0:1 (0:1)
25 marca 2006 r. (1. liga):
Zagłębie Lubin – Arka Gdynia 4:0 (3:0)

Jednak forma Arki wzrasta z meczu na mecz. Ostatnio wygraliśmy w PP z Piastem 5-2 na wyjezdzie,natomiast Zagłębie wygrało z Jeziorakiem dopiero po dogrywce!!120 minutowy wyjazdowy meczy PP może odbić się na ich dyspozycji w sobote.
Jak wcześniej pisałem spotkania pucharowe rządzą się swoimi zasadami. Mimo wszystko 5 bramek Arki na wyjezdzie z zespoem grającym w II lidze robi wrażenie.Tak jak napisał kolega z Gdańska Arka ciągle ma problem ze strzelaniem bramek w I lidze. Jednak jeśli strzelamy 5 bramek zespołowi z II ligi to nie powinno być problemu ze strzelaniem goli również w I lidze. Mam nadzieje,że napastnicy Arki wkońcu się odblokowali i ujrzymy w sobote kilka bramek w ich wykonaniu
Ostatnie dwa mecze Arki to remisy z Odrą i Legią,natomiast Zagłębie też dwa razy zremisowało z ŁKS-em i Górnikiem Zabrze.
Co do absencji to w Zagłębiu napewno nie wystąpi Manuel Arboleda.Arka zagra natomiast najmocniejszym składem.Niewykluczone,że w tym meczu zadebiutuje w I lidze w Arce Mazurkiewicz,który zaliczył już debiut we wtorek i jego gra przypadła do gustu trenerowi Arki.
oto przewidywalne składy na ten mecz:

Arka Gdynia: Witkowski – Kowalski, Sobieraj, Jawny, Sokołowski - Wróblewski, Moskalewicz, Przytuła, Ława - Dziedzic, Niciński.

Zagłębie Lubin: Liberda – Visevic, Pokorny, Stasiak, Alunderis – Łobodziński, Szczypkowski, Iwański, Jackiewicz, Piszczek – Chałbiński.

Podsumowując według mni będzie to mecz walki i każdy wynik jest tutaj możliwy. Ja najprawdopodbniej zagram na to że Arka nie zejdzie z tego meczu pokonana. Kurs na 1x to 1.4
Jednak wierze,że w tym meczu odniesiemy pierwsze zwycięstwo w tym sezonie!!

Do góry
#667324 - 22/09/2006 13:11 Re: Orange Ekstraklasa - 8.kolejka (22.09 - 24.09)
muchinio Offline
Felietonista

Meldunek: 09/01/2006
Wisła- Widzew
Wierze że dzisiaj Widzew nie przestraszy się Wisły, pokaże widzewski charakter i wywiezie z Krakowa chociaż punkt. Bardzo lubie także trenera Michała Probierza i uważm że umie on dobrze umotywować swoich zawodników. W bramce nie wystąpi jeszcze Fabiniak, zagra prawdobodobnie Rusłan i będzie chciał się zrehabilitować za ostatnią wpadkę w pucharowym meczu, czuje że dzisiaj zagra mecz życia, a bronić potrafi o czym w paru meczach poprzedniego sezonu nas przekonał.Liczę także bardzo na Bartka Grzelaka, że po jednej z kontr dostanie pileczkę, zawiąże z 2 obrońców krakowskich i spokojnie wpakuje ją do siatki.Ponadto na mecz wybiera się spora grupa łódzkich fanów. Nie wiem za to jak dzisiaj będzie z dopingiem Wisly, ale mimo wszystko sądze że doping widzewskich kibiców będzie jakl zawsze słyszalny. Podsumowując stawiam za średnią stawkę x2. W betsson kurs 3,00. Trochę teraz żałuje że nie pojechałem na ten meczyk

Do góry
#667325 - 22/09/2006 13:13 Re: Orange Ekstraklasa - 8.kolejka (22.09 - 24.09)
Platini Offline
Porucznik

Zgodze się z Toba rene że Arka marnuje doskonałe sytuacje strzeleckie ! Ale najważniejsze jest to ze ostatnio je przynajmniej stwarza. Nie ma doskonałych napastników ale wg mnie zaczynają grać coraz lepsza piłke i w meczu z wyzej notowanym Zagłębiem stać ich na dobry wynik.

Ja już wróciłem z profka i zagrałem na 1X po kursie 1,40 jak pisze wyżej Cezar

Do góry
#667326 - 22/09/2006 13:18 Re: Orange Ekstraklasa - 8.kolejka (22.09 - 24.09)
Dziabor Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/08/2005
zgadzam sie z tym co napisal rene w 100% procentach, wiadomo jestem z Kielc wiec do obiektywizmu w tym meczu mi daleko, sercem jestem za Korona, jednak po glowie chodzi mi remis, kto wie moze pilkarze Legii chca sie pozbyc Wdowczyka i beda grali przeciwko trenerowi i wtedy mysle ze 3 punkty zostana w Kielcach, jednak ja wole podeprzec sie remisem

Korona - Legia
1x
1.40 STS
10/10

Do góry
#667327 - 22/09/2006 13:46 Re: Orange Ekstraklasa - 8.kolejka (22.09 - 24.09)
bohem Offline
member

Meldunek: 26/05/2006
skoro w Legii nie ma Gottwalda i Włodarczyka, to może zacznie wygrywać? osobiście ominę mecz Korona - Legia, za niskie kursy zbyt duża możliwość niespodzianki, którą w tej sytuacji będzie każdy wynik. no może skuszę się na over 2,5 po kursie @1,85 Bwin

Do góry
#667328 - 22/09/2006 13:51 Re: Orange Ekstraklasa - 8.kolejka (22.09 - 24.09)
nOcnY Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Zgodze się z Toba rene że Arka marnuje doskonałe sytuacje strzeleckie ! Ale najważniejsze jest to ze ostatnio je przynajmniej stwarza. Nie ma doskonałych napastników ale wg mnie zaczynają grać coraz lepsza piłke i w meczu z wyzej notowanym Zagłębiem stać ich na dobry wynik.

Ja już wróciłem z profka i zagrałem na 1X po kursie 1,40 jak pisze wyżej Cezar

ja zagralem jako pewniak w swojej rozpisce, ze arka strzeli bramke @1,32

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >

Moderator:  Akhu, Biszop, Ojro