Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
absolutnie żadnych powodów nie powinieneś się doszukiwać, a już na pewno nie związanych z tym, tym... no wiesz;-) nowy dzień, nowy temat, kilka meczy jest codziennie, więc warto żeby każdy dzień fazy grupowej miał swój temat. A w starym spokojnie można toczyć "dyskusję" z tym, tym no wiesz z którym, jeśli oczywiście ktoś ma ochotę;-)
absolutnie żadnych powodów nie powinieneś się doszukiwać, a już na pewno nie związanych z tym, tym... no wiesz;-) nowy dzień, nowy temat, kilka meczy jest codziennie, więc warto żeby każdy dzień fazy grupowej miał swój temat. A w starym spokojnie można toczyć "dyskusję" z tym, tym no wiesz z którym, jeśli oczywiście ktoś ma ochotę;-)
nie rozumiem, jakie znaczenie mają zmiany wewnątrz zespołu w ramach kolejki
punktują tylko ci co są na placu , punkty ławki się nie liczą Rozumiesz ? ZARZĄDZANIE ZESPOŁEM - TRANSFERY I ZMIANY W SKŁADZIE
To najważniejsza rzecz nawet dla tych, którzy rozgrywkami typu "Fantasy" żyją na co dzień. Jesteśmy przyzwyczajeni do robienia dwóch darmowych zmian co kolejkę (tuż przed rozpoczęciem spotkania). Teraz sytuacja wygląda nieco inaczej:
Przed rozpoczęciem mistrzostw (do piątku 10 czerwca do 21:00) możecie swój skład zmieniać dowolnie. Kupuj, sprzedaj, kupuj, sprzedaj.. ile tylko dusza zapragnie Po pierwszej oraz drugiej kolejce ZA DARMO przeprowadzicie tylko JEDEN TRANSFER. Każdy kolejny to minus cztery punkty. Kolejka liczona jest po tym jak wszystkie zespoły z każdej grupy rozegrają po jednym spotkaniu - dwa rozegrane mecze to koniec drugiej kolejki Po zakończeniu fazy grupowej możecie dokonać nieskończoną ilość transferów. Czyli w zasadzie wracamy do punktu wyjścia. Transferowa karuzela będzie kręcić się od ostatniego spotkania fazy grupowej do 25 czerwca. W tym okresie nie zostaną wam odjęte żadne punkty Po pierwszej fazie pucharowej czyli przed ćwierćfinałami ZA DARMO dokonacie czterech transferów. Każdy kolejny to strata czterech punktów Przed półfinałem i finałem możecie dokonać sześciu transferów ZA DARMO. Każdy kolejny to utrata czterech "oczek"
Zmian wewnątrz drużyny - podstawa, rezerwa - możecie dokonywać natomiast przed każdą kolejką ile tylko dusza zapragnie.
Originally Posted By: TEO
To po wczorajszym meczu brakuje mi tylko punktu w dwóch meczach do zakładu z Beksiem.
Nie wiem o co się zakładaliście ale mam nadzieję, że go wyczyścisz możliwie dokładnie:)