piszesz jak jakis dzieciuch glupoty ze po meczu jakbys pierwszy raz mecz ogladal
Kurwa nie spinaj się tak bo Ci żyłka pierdolnie. Trochę dystansu do życia. A CO do męczy to podejrzewam że mam pierwszy wyjazd jak Ciebie na świecie nie było. Bez spiny.
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Irlandia daje sobie piłkę zabierać w każdej części boiska, dramat Kalosz ratuj bts i dawaj karniaka
piszesz jak jakis dzieciuch glupoty ze po meczu jakbys pierwszy raz mecz ogladal
Kurwa nie spinaj się tak bo Ci żyłka pierdolnie. Trochę dystansu do życia. A CO do męczy to podejrzewam że mam pierwszy wyjazd jak Ciebie na świecie nie było. Bez spiny.
przeciez ty sam zaczales te spine, chlopie wiecej luzu
Master.com back
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
Originally Posted By: TEO
Originally Posted By: tronk
Originally Posted By: TEO
Tronk dziecko drogie 3-0
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: Tom182
Originally Posted By: pantib beks
Od wcziraj Wracam na właściwe tory bukmacherskie po 2 wtopach