A poza tym to akagi stawiał typ. Nic do niego nie miałem i nie będę miał. Mam szacunek do wszystkich, nikogo nie obraziłem. Być może me posty nie wnoszą nic do dyskusji, ale opinię staram się wyrażać w granicy rozsądku. Ale ogólnie mnie irytuje jak ktoś stawia przeciwko polskim drużynom. I będzie irytowało, nikt tego nie zmieni. Tak - wiem jaka jest sytuacja, że dostają co roku. Ale ja mam wewnętrzną pasję. A reszta co mnie krytykuje za to to proszę - zmieńcie te polskie flagi na niemieckie. Zawsze będę trzymał kciuki za polskie kluby w europejskich pucharach. A nie, że stawiał przeciwko nim. Rozumiem, że inwestycja itp. itd. ale są pewne moralne granice. Życie nauczyło mnie, że futbol potrafi być przewrotny oraz polskie drużyny potrafią zaskoczyć. Dla mnie bukmacherka to zabawa, sposobem na życie był za dawnych lat gdy byłem małolatem i swymi typami wychodziłem w ziemniaku ewidentnie na plus. Teraz mam bardziej dochodowe zajęcia, ale pasja została. I chociaż zachowanie granicy minimum jaką jest w moim przypadku pod nazwą "nie stawianie przeciwko polskim drużynom" będzie zachowywane. A zatem, do tejże postawy zachęcam oczywiście pozostałych użytkowników. Kłótnie tutaj są czasem na porządku dziennym z tego co obserwuję od dłuższego czasu, ja będę zawsze odpuszczał.