Opcje tematu
#672969 - 24/09/2006 19:32 Bwin - dziala jak nasze urzedy
Vito Offline

Meldunek: 12/06/2001
Witam

Wyjasnie o co chodzi na wstepie - 2 liga irlandzka - mecz Kilkenny City - Cobh ( wynik 2-3 ). Zaklada na ten mecz maiel rowniez w expekcie tam wlasnie tak zostal rozliczony - natomiast ta powazana firma "Bwin" raczyl rozliczyc to jako remis 1-1 mylac wyniki ( takim rezultatem zakonczyl sie mecz Kildare County - Limerick - wedlug Bwin to wlasnie tutaj przypisano wynik 2-3) Cala sprawa wydaje sie banalna - tylko jedna rzecz mnie juz zadziwila - (boksuje sie z nimi pol dnia jaki faktycznie byl wynik - mimo ze expekt juz dawno zaksiegowal wygrana gosci) - zacytuje maila od nich - nie raczyli sprawdzic wyniku na zadnej oficjalnej stronie tylko dostalem taka argumentacje:

"Szanowny Graczu.

Po skontaktowaniu się z odpowiedzialnym za powyższą sekcję bukmacherem pragniemy Cie powiadomić, iż zareklamowany zakład Kilkenny City - Cobh Ramblers został przez nas prawidłowo oceniony. Niestety zakład został przez Ciebie przegrany.

Aby sprawdzić analizę zakładu, kliknij na poniższy link:

http://www.tbwsport.com/default.aspx?centar=fbl&lid=1649

Jeśli znasz źródło, udawadniające przeciwieństwo, chętnie rozpatrzymy naszą ocenę ponownie.

Z poważaniem,

Support Team z Bwin"

Najbardziej zszokowalo mnie ich wiarygodne zrodlo

po przeslaniu im raportu ze spotkania:
http://www.irishfootballonline.com/news_story.php?newsid=5433
nastapila cisza w eterze - zalatwiajac cala sprawe czuje sie jak w naszych urzedach - to klient jest namolny i najlepiej go po prostu zbyc

Nie mialem dotad problemu z ta firma - ale ich zachowanie powoduje, ze radze uwazac z ta "profesjonalna firma"

Do góry
Bonus: Unibet
#672970 - 24/09/2006 19:40 Re: Bwin - dziala jak nasze urzedy
Kacpro Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/07/2005
Co myslicie o akcji,żeby ktoś zrobił avatary typu Bwin stop,i żebysmy to potrzymali na avatarach jako ostrzeżenie dla innych?Z takimi szmaciarskimi złodziejami to możnaby już nie jedną tragikomedie o nich nagrać i zgarnąc pare nagród

Do góry
#672971 - 24/09/2006 21:29 Re: Bwin - dziala jak nasze urzedy
vegos00 Offline
enthusiast

Meldunek: 23/08/2005
ja jestem za pomimo za

Do góry
#672972 - 25/09/2006 06:53 Re: Bwin - dziala jak nasze urzedy
nowy WK Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/11/2004
Jak juz wysylasz reklamacje do bucka to najlepiej od razu podeslac ze 2 wiarygodne linki z prawdziwym wynikiem. Bwin to bukmacher o bardzo watpliwej reputacji i nie ma sie co dziwic, ze takie sytuacje sie zdarzaja.

Taki np. 5dimes ktory ma znacznie lepsze oceny w SBR itp. kilkanascie razy zle rozliczal zaklady i czasem tez bardzo dlugo trzeba ich przekonywac, ze nie maja racji.

Wojtek

Do góry
#672973 - 25/09/2006 13:02 Re: Bwin - dziala jak nasze urzedy
Vito Offline

Meldunek: 12/06/2001
Sprawa zostala zalatwiona zgodnie z moimi oczekiwaniami - w dalszym ciagu bede korzystal z uslug tej firmy - chociaz przyznam, ze liczylem na szybsze zlatwienie sprawy

Do góry
#672974 - 25/09/2006 23:23 Re: Bwin - dziala jak nasze urzedy
Gherman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/07/2002
Quote:

Jak juz wysylasz reklamacje do bucka to najlepiej od razu podeslac ze 2 wiarygodne linki z prawdziwym wynikiem. Bwin to bukmacher o bardzo watpliwej reputacji i nie ma sie co dziwic, ze takie sytuacje sie zdarzaja.

Taki np. 5dimes ktory ma znacznie lepsze oceny w SBR itp. kilkanascie razy zle rozliczal zaklady i czasem tez bardzo dlugo trzeba ich przekonywac, ze nie maja racji.

Wojtek

Widocznie ciebie nie lubią czy coś. U mnie w każdym przypadku złego rozlcizenia zakladu pomagało wejście na chat - dot. 5Dimes. Ale jak się ich nie lubi, to się ich krytykuje...

Do góry
#672975 - 26/09/2006 06:39 Re: Bwin - dziala jak nasze urzedy
nowy WK Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/11/2004
U mnie tez pomagalo wyjscie na chat ale czasem musialem 15 minut czekac, zeby mi rozliczyli zaklad wg wyniku a nie wg ich widzimisie. W sumie stracilem na to sporo czasu.

Wojtek

Do góry
#672976 - 26/09/2006 13:27 Re: Bwin - dziala jak nasze urzedy
pziemiec Offline
member

Meldunek: 05/12/2004
Quote:

Witam

Wyjasnie o co chodzi na wstepie - 2 liga irlandzka - mecz Kilkenny City - Cobh ( wynik 2-3 ). Zaklada na ten mecz maiel rowniez w expekcie tam wlasnie tak zostal rozliczony - natomiast ta powazana firma "Bwin" raczyl rozliczyc to jako remis 1-1 mylac wyniki ( takim rezultatem zakonczyl sie mecz Kildare County - Limerick - wedlug Bwin to wlasnie tutaj przypisano wynik 2-3) Cala sprawa wydaje sie banalna - tylko jedna rzecz mnie juz zadziwila - (boksuje sie z nimi pol dnia jaki faktycznie byl wynik - mimo ze expekt juz dawno zaksiegowal wygrana gosci) - zacytuje maila od nich - nie raczyli sprawdzic wyniku na zadnej oficjalnej stronie tylko dostalem taka argumentacje:

"Szanowny Graczu.

Po skontaktowaniu się z odpowiedzialnym za powyższą sekcję bukmacherem pragniemy Cie powiadomić, iż zareklamowany zakład Kilkenny City - Cobh Ramblers został przez nas prawidłowo oceniony. Niestety zakład został przez Ciebie przegrany.

Aby sprawdzić analizę zakładu, kliknij na poniższy link:

http://www.tbwsport.com/default.aspx?centar=fbl&lid=1649

Jeśli znasz źródło, udawadniające przeciwieństwo, chętnie rozpatrzymy naszą ocenę ponownie.

Z poważaniem,

Support Team z Bwin"

Najbardziej zszokowalo mnie ich wiarygodne zrodlo

po przeslaniu im raportu ze spotkania:
http://www.irishfootballonline.com/news_story.php?newsid=5433
nastapila cisza w eterze - zalatwiajac cala sprawe czuje sie jak w naszych urzedach - to klient jest namolny i najlepiej go po prostu zbyc

Nie mialem dotad problemu z ta firma - ale ich zachowanie powoduje, ze radze uwazac z ta "profesjonalna firma"

moze szybciej by było napisac do tbwsport.com że mają bład na stronie?:> wtedy nawet źródło Bwin było by naprawione

Do góry

Moderator:  rafal08