Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: moor6
Originally Posted By: Warren
Szczelą
STRZELĄ
SzczelOM Nie wiem o kogo chodzi ale Kogoty to fiuty, a nie koguty żeby bramki do ht nie szczelić, żenua
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted By: Warren
Milan@7.50 Chociaż nic nie grają
@5,75 dnb (dane nam będzie)
Do tego dam over 2,5 L'pool i oby garbate zawszone i parchate nosy dostały jeszcze w obie dziurki i jeszcze w kakao
Originally Posted By: pacyfista
Originally Posted By: quincy
Beto przyjebał
Ja zeby tyle urobić to będę musiał ze 3-4 miechy bawełne zbierać.
dobrze zarabiasz
u nas dzisiaj w rol paszu Wiesiek zapisywał na sylwestra
w remizie strażackiej w Muchowie 150 pln od pary
sOM jeszcze wolne miejsca? Małżonka od 3 lat się domaga żeby ją gdzieś zabrać, najlepiej all in czy ol inklusiw...
Ja pierdole, obejrzałem pierwszą połowę Lech-Wisła 45minut mogłem patrzeć na ścianę, byłoby ciekawiej. Takiej żenady dawno nie widziałem, nie dziwię się, że cała Europa nasze klubiki z ekstraklapy jedzie bez mydła
Originally Posted By: pacyfista
widać po postach biszopa że zazdrości moorkowi że luzakiem wchodzi od zachrystii
Ja mu na dupę spodni z dziurą na odbycie nie polecałem, to bazyl