ciężkie mecze dzisiaj, faworyci niby są ale to przez takie małe "F". Podaje na bieżąco typy, ale z wczorajszych, to żałuje że b.grubo nie zagrałem Lecha, kurs piękny a mecz rozstrzygnięty szybciutko
a po co te Rennes beks, to jest przecietny zespol, sredniak ligowy, remis moze byc, Dembele tam robil robote w zeszlym sezonie, nie ma teraz tez Grosika i N'Tep
Na jesieni było 2:1 dla Lechii. W sezonie ligowym 2015/16 te kluby grały ze sobą trzy razy. W rundzie jesiennej, na stadionie Niebieskich, padł wynik 3:2 dla gospodarzy. W rewanżu było 2:0 dla gdańszczan. Tymczasem w grupie mistrzowskiej podopieczni Piotra Nowaka zwyciężyli u siebie 2:1. CIEKAWOSTKI
Cztery ostatnie mecze tych drużyn zawsze kończyły się zwycięstwami ekipy, która w danym dniu pełniła funkcję gospodarza.
ja dzisiaj polecam Żylinę - kurs 2,3 mieli ogromną przewagę pkt która po remisie i porażce na wiosne stopniała do 7 pkt żarty się skończyły i dzisiaj Zylina win
ja dzisiaj polecam Żylinę - kurs 2,3 mieli ogromną przewagę pkt która po remisie i porażce na wiosne stopniała do 7 pkt żarty się skończyły i dzisiaj Zylina win
tez o tym myslalem, ale poczekam az beda wtapiac na live
tez o tym myslalem, ale poczekam az beda wtapiac na live