I teraz taki Wodecki czy kto teraz tam sedziuje leci do stsa kladzie tysiaka i gra na Zimocha. A pozniej niby dla jaj daje na zachete wiecej Zimochowi, ze taki niepokorny w tych trudnych czasach. I na jeden obiad przytula. Za nic.
za tysiaka? w sts? na tance? zapomnij
STS spokojnie przyjmuje zaklady na ponad 1-5 tysi tylko ZAWSZE trwa to ponad 20 minut bo baba dzwoni i ANALityk mysli czy przyjac
I teraz taki Wodecki czy kto teraz tam sedziuje leci do stsa kladzie tysiaka i gra na Zimocha. A pozniej niby dla jaj daje na zachete wiecej Zimochowi, ze taki niepokorny w tych trudnych czasach. I na jeden obiad przytula. Za nic.
STS spokojnie przyjmuje zaklady na ponad 1-5 tysi tylko ZAWSZE trwa to ponad 20 minut bo baba dzwoni i ANALityk mysli czy przyjac
ciekawe czy jakiś taki analityk jest tu na forum
nie jestem hazardzistą ale jak mialbym obstawiac to bym gral grubo na TAK
buki nie durne policzą za ile przyjeli zapłacą dla tego faworyta żeby się wyjebał i będzie płacz
czyli zapłacą Kałamadze ? Kałamaga pochodzi z Bytomia i to kumpel mojego kuzyna więc bedzie grał fair
dobrze fechu napisał zimoch reklamuje sts więc może być wał
jaga jasne że może być wał wały były są i będą gdyby nie wały sędziego w środę to Barka by nie awansowała wiem jedno jeżeli nie będzie wała to nie ma wała żeby Zimoch był lepszy od Kałamagi
fechu
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
STS namówił Zimocha żeby na początku udawał oferme w tańcu, a teraz kiedy ludzie poladowali w chuj kasy w Kalnawardze to się okaże, że to jest Fred Astarie
ciekawe czy jakiś taki analityk jest tu na forum
sa i pewnie bardzo nie lubia jak rozkminiamy ich superoferty