mafia
Czy Państwo to widzą?
Meldunek: 14/07/2012
Ktos doradzi w kwestii hotelu w Warszawie? Dobrze by bylo jakby byl w miare w centrum, ale moze byc tez dalej jak korzystny. Chce wygodnie kilka dni pomieszkac, ake tez nie chce placic astronomicznej ceny niewiadomo za co. Jak ktos cos, prosze o info.
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: mafia
Ktos doradzi w kwestii hotelu w Warszawie? Dobrze by bylo jakby byl w miare w centrum, ale moze byc tez dalej jak korzystny. Chce wygodnie kilka dni pomieszkac, ake tez nie chce placic astronomicznej ceny niewiadomo za co. Jak ktos cos, prosze o info.
Hotel Felix Omulewska
Szanowna małżonka tam była cztery dni na początku marca. Chwaliła bardzo.
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: TEO
Originally Posted By: Warren
Originally Posted By: mafia
Hotel Felix Omulewska
Szanowna małżonka tam była cztery dni na początku marca. Chwaliła bardzo.
przez 8 miechów mieszkałem w małej miejscowosci - Gardanne obok Marsylii. Wstawałem o 6 i juz 19 st ciepła było w lecie, a w dzien w samochodzie jak stał na parkingu było 48-51, masakra. Ale tam chciałbym mieszkać znowu- zakochałem sie w tamtym rejonie:)