raz na jakiś czas mały reset nie jest zły ja kiedyś co weekend do odcięcia i na dyskoteki ale wyrosłem z tego teraz z 2 razy w miesiącu coś się napije poza tym nawet piwka nie ruszam
Wszelki alkohol to zguba,wczesniej czy pozniej ,kazdy tego doswiadcza.A już te bajdurzenia wiekszosci,że chleją tylko trunki z górnej półki (jeden Chudy zdaje się przyznał ,ze najlepiej mu biala podchodzi,i jakąś taka popularna wymienił)
piwo to nie alkohol;)
pić to trzeba umić, ja się napatrzałem na ojca alkoholika i powiedziałem sobie że nigdy nie pójdę w jego ślady
dla mnie dziś alkohol mógłby nie istnieć ale że istnieje to topię się w nim nie raz gdy doskwiera mi jakaś tam gorycz nieszczęśliwego życia
Chudy po prostu czasem świat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.
wg mnie to tak mawiają Ci co nie potrafią sobie w życiu poradzić i spojrzeć w lustro
raz na jakiś czas kiedy robi się bałagan na strychu reset jest potrzebny i nikt mi nie powie że to droga do alkoholizmu, bo powtórzę jeszcze raz - pić to trzeba umić
Mam 2 miejsca wolne w samochodzie na zlot. Oczywiście z przodu miejscowe ma zaklepana Aker. Z tyłu może jechać Haczyk bo z Krakowa i ktoś jeszcze. Uve jako piąty ewentualnie w bagażniku.
Mam 2 miejsca wolne w samochodzie na zlot. Oczywiście z przodu miejscowe ma zaklepana Aker. Z tyłu może jechać Haczyk bo z Krakowa i ktoś jeszcze. Uve jako piąty ewentualnie w bagażniku.
na gay pride akerski się wybierasz? żona Cię puści?
zlot wasz będzie w psychiatryku i myślę że haczyk nie pojedzie reszta ok
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: beks
Originally Posted By: jaga1920
Originally Posted By: beks
zlot wasz będzie w psychiatryku i myślę że haczyk nie pojedzie reszta ok
my go z Akerowskim zorganizujemy
nie wydaje mnie się żeby ktoś prócz was tam przyjechał Vitolo i strzała za razem nie ma na nic czasu a napić się trzeba Pjona !