To właświwie 1 raz kiedy musze negatywnie napisac o expekcie ale ta sytuacja jest dla mnie tak irytująca,że wezmę się za nią bardzo sumiennie.
Ex błędnie rozliczył mi zakład Turów AZS(wynik 76 57,według expekta 76-59)...to ,że rozliczenie trwało ponad dobę już pomijam bo mimo wszystko ta firma rozlicza się ze swoimi klinentami dość szybko.
Piszę im maila nr 1 informując o błędzie..odpowiadają:
Witam,
Skontaktujemy sie w Pana sprawie z dzialem wynikow celem rozwiazania
problemu.
Prosimy o cierpliwosc
No ok zaczekam ale przeciez korekta błędu to nie jest jakas skompilikowana operacja wiec pisząc im kolejną wiadomość pytam kiedy mogę spodziewać się prawidłowego rozliczenia zakładów które grałem z tym betem...
Ze strony expekta:
Podczas godzin pracy, od 9 rano, do 19 wieczorem, średni czas odpowiedzi na pytanie wynosi 15 minut, jeżeli dotyczy działu bukmacherskiego
Niestety kolejnej odpowiedzi już nie uzyskałem mimo kolejnych zapytań i uwag o ich nic nie znaczącą odpowiedz 1 pierwszym mailu...
Spróbowałem po angielsku ale maszynka wypluła mi tą samą odpowiedz tyle ,że w tym języku:
Dear Customer,
Thank you for contacting Expekt.com.
It will soon be paid out as 76-57.
We are sorry for any inconvenience.
Na kolejne pytania już nie odpowiedzieli...
Wkurwia mnie ich taka postawa i dlatego pójde dalej(zna ktos z Was jakieś ciekawe skandynawskie forum)
Na rynku skandynawskim to bardzo poważana firma i jestem pewien ,że na każde zapytanie klienta z tamtego rejonu Europy o cokolwiek to natychmiastowa i rzeczowa odpowiedź a nie jakaś sciema w stylu czekaj synku czekaj...