Conrad "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
Nie ma się czym przejmować, jeśli chodzi o takie rzeczy to jest to często spotykane u buków, że w niedzielę jest mniej osób od księgowania wpłat/bonusów/itd. Głównie osoby od live-bettingu muszą siedzieć przy kompach w "dzień odpoczynku"...
Ja mam takie pytanie. Czy jak wplace kase netellerem to bede mogl wyplacic wiecej niz wplacilem ? Bo ostatnio znajomy wplacil moneybookers i moze max wyplacic tyle ile wplacil czyli 100 zl a reszte na konto lub innym sposobem?
no nie robcie jaj czyli to oznaccza ze jak wplacilem 100zl to nie bed moglk wyplacic wiecej<SZOK>??onie mnie o tym powiadomia czy samemu do nich napsiac kiedy bedzie kasa??
Moze ktos mi poweidziec o ktorej wyplacaja przewaznie pieniadze do Moneybookers. Jesli wczoraj wyplacilem rano to kiedy powinny dojsc. dziekuje z gory i pozdrawiam
Quote: ja nie miałem żadnych problemów z wypłatą większej kwoty na Netellera
to troszke dziwne bo ja wlasnie dostalem taka wiadomosc od supportu:
Witam,
Tak, zarowno w Moneybookers jak i Neteller wyplata mozliwa jest tylko w kwocie wplaconego wczesniej depozytu. Pozostale srodki powinny zostac wyplacone na konto bankowe. Jesli nie posiada Pan wlasnego konta , wyplata moze zostac zlecona na inne konto ale tylko jesli jest Pan do niego upowazniony lub jest jego wspolwlascicielem.
Quote: ja nie miałem żadnych problemów z wypłatą większej kwoty na Netellera
to troszke dziwne bo ja wlasnie dostalem taka wiadomosc od supportu:
Witam,
Tak, zarowno w Moneybookers jak i Neteller wyplata mozliwa jest tylko w kwocie wplaconego wczesniej depozytu. Pozostale srodki powinny zostac wyplacone na konto bankowe. Jesli nie posiada Pan wlasnego konta , wyplata moze zostac zlecona na inne konto ale tylko jesli jest Pan do niego upowazniony lub jest jego wspolwlascicielem.
MAm pytanko kiedy zlecales wyplate i czy ich support sam ci napisal tego meila?