Sensei
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/07/2009
Originally Posted By: Tazen
zarobimy nawet na wejściu do grupy LE jeśli Pazdan zostanie do tego czasu
finansowo jeden z naszych lepszych transferów
tylko Legia póki co wisi nam sporo pieniążków
jak Kuba była winna Czechom troche piniońżków to zaproponowali Czechom aby dług oddać w rumie. Czechy się nie zgodziły. Mogliby podesłać kilka palet królewskiego z Warszawy
Master.com back
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
Originally Posted By: Sensei
Originally Posted By: Tazen
zarobimy nawet na wejściu do grupy LE jeśli Pazdan zostanie do tego czasu
finansowo jeden z naszych lepszych transferów
tylko Legia póki co wisi nam sporo pieniążków
jak Kuba była winna Czechom troche piniońżków to zaproponowali Czechom aby dług oddać w rumie. Czechy się nie zgodziły. Mogliby podesłać kilka palet królewskiego z Warszawy
Nam Korea Północna też wisi trochę "pieniążków" ale nic sobie z tego nie robią.
Master.com back
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
Ja to za Malarzem nie przepadam, gdyż za bardzo cwaniakował, a swoją drogą poza Grecją za wiele nie pograł, a zachowywał się conajmniej jakby broni w lidze hiszpańskiej czy innej angielskiej.
Ja to za Malarzem nie przepadam, gdyż za bardzo cwaniakował, a swoją drogą poza Grecją za wiele nie pograł, a zachowywał się conajmniej jakby broni w lidze hiszpańskiej czy innej angielskiej.