Jestem zrażony wieloma rzeczami i po prostu nie mam ochoty grać w Pucharze Davisa - powiedział Jerzy Janowicz, co oznacza ni mniej ni więcej, że nie zagra już w reprezentacji Polski.
niech bierze Agnieszke pod ramie i wypierdalac w kosmos
formella to nie wzmocnienie tylko uzupełnienie nie ma co się podniecać tym gamoniem co na kupę w głowie
Gdy szedł do Lecha zapowiadał się na przyzwoitego grajka. U nas na ostatnim wypożyczeniu prezentował się kiepsko. Na koniec popadł w konflikt z kibicami i został ostro zrugany. Przewróciło się jemu troszeczkę w głowie.
Jestem zrażony wieloma rzeczami i po prostu nie mam ochoty grać w Pucharze Davisa - powiedział Jerzy Janowicz, co oznacza ni mniej ni więcej, że nie zagra już w reprezentacji Polski.
niech bierze Agnieszke pod ramie i wypierdalac w kosmos
Niech się uczą od Pana Marcina pokory i podejścia do życia. Ale czego oczekiwać od kogoś dla kogo kupowanie torebek jest ważniejsze od sukcesu na Olimpiadzie albo od kogoś kto przepierdala niemałe siano w CS-a.
"Co do Tuszyńskiego, z tego co się dowiedziałem, od kuzyna, który ma informację z Jagi. Tuszyński chciał tam za podpis 300 tys. Euro. Odrzucili go i pojechał do Szczecina. Niby wolny gracz, a chce koło 1.5 mln złotych "
"Co do Tuszyńskiego, z tego co się dowiedziałem, od kuzyna, który ma informację z Jagi. Tuszyński chciał tam za podpis 300 tys. Euro. Odrzucili go i pojechał do Szczecina. Niby wolny gracz, a chce koło 1.5 mln złotych "
Sufit na łeb mu się spadł. Albo to wymysł Profusa, bo on chyba by na to nie wpadł.