Policjanci z Wrocławia dostali dziś zgłoszenie, że na jednym ze skwerków wrocławskiego parku mężczyźni piją alkohol. Gdy funkcjonariusze przyjechali na miejsce okazało się ,że nikogo tam nie ma . coś w podobie tego z weszło
dziennikarstwo w Polsce to szlam większość newsów to kopiuj wklej najpierw powielają jakąś plotę dla sensacji a gdy okazuje się że to blef to nawet nie prostuja kurwy sprzedajne
Witam, chciałbym poznać Wasze zdanie na temat meczu Ararat Moscow - FK Ryazan, na tą chwilę 25 z 45 bukmacherów zabklokowało mozliwosc obstawiania tego spotkania. Wszystko wskazuje ze jest wyrezyserowane i teraz pytanie jakie macie sposoby na rozpoznanie w ktorą strone jest wyrezyserowane i jaki scenariusz jest mozliwy np. czy bedzie gol na podbicie kursu. Zapraszam do dyskusji, ja swoje przemyslenia przedstawie przed meczem. Pozdrawiam
Witam, chciałbym poznać Wasze zdanie na temat meczu Ararat Moscow - FK Ryazan, na tą chwilę 25 z 45 bukmacherów zabklokowało mozliwosc obstawiania tego spotkania. Wszystko wskazuje ze jest wyrezyserowane i teraz pytanie jakie macie sposoby na rozpoznanie w ktorą strone jest wyrezyserowane i jaki scenariusz jest mozliwy np. czy bedzie gol na podbicie kursu. Zapraszam do dyskusji, ja swoje przemyslenia przedstawie przed meczem. Pozdrawiam
mafia
Czy Państwo to widzą?
Meldunek: 14/07/2012
Originally Posted By: gwestefan
zastepujac pewnego nieobecnego usera forum musze zapytac: jaki byl Twoj poprzedni nick gwstefan?