Z tym chłopem było coś nie tak. Jak był w HSV to coś czytałem, że miał jakieś poważne problemy rodzinne. Także panowie gruby chajs to nie wszystko w życiu.
Zresztą odsyłam do książki Stanowskiego jak ładnie podsumował tych pedałów. Jak zarabiają po 100k miesiąc to idą i kupują podarte jeansy za 2k a za jeden T-Shirt 900 zł. Kończą kariery i nie ma na życie a nic poza kopaniem krzywo piłki nie potrafią.
Grzesiu Król mógł za czasów Amici kupować jedno mieszkanie miesięcznie w Gdańsku. Nie ma nic.
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: akagi
Panowie z Białego, widzę że w SO jest mecz futsalu Białystok - Zduńska Wola. Kurs na Was 3.9.
Nie znam się na tym, ale może któryś z Was choć trochę, żeby ewentualnie dodać to do jakiegoś systemu.
Akagi łap, ze strony... W letnich miesiącach wszyscy piłkarze szlifowali formę. Wspólnym mianownikiem przygotowań obu ekip był turniej Lublin Futsal Cup. W meczu bezpośrednim padł remis 2:2. W ostatecznej klasyfikacji drużyna z Białegostoku uplasowała się za Gattą, która wygrała cały turniej. To jednak nie świadczy o mniejszości piątkowego rywala. Zduńskowolski zespół nie wyprzedził Białegostoku punktowo, a dopiero bilansem bramkowym.
kiedyś miałem dobry kontakt w Kocurach, nawet byłem na kilkunastu meczach. Może uda się odnowić witam serdecznie
Ale są i tacy co potrafią sobie poradzić i dobrze inwestować. Jednak pokusy są. Sam mam kumpla co prawda całkiem inny poziom ale jak miałem jakieś 16-17 lat zaczynałem liceum to kumpel skończył wtedy go poznałem przez wspólnych znajomych. Grał w Piaście w 1 lidze w szkole rzadko bywał przychodziły pisma z PZPN żeby go zwolnić ze szkoły bo w kadrze grał biegał na eurosporcie w jednej drużynie z Błaszczykowskim. W Piaście grał na jednym skrzydle on a na drugim Podgórski. Później trochę kontuzja trochę balety i chłop od dobrych kilku lat robi na kopalni a w piłkę kopie dla przyjemności w małym klubie.