#703678 - 31/10/2006 13:50
Re: Zarabianie
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Ja zbieram puszki i zlom. Ostatnio zaczalem zbierac resztki przewodow po budowach, wypalam i sprzedaje miedz, bardzo oplacalne. Miesiecznie starcza na "iPlusa" i na to zeby pare stowek wtopic u jakiegos buczka  Czasem jak wygram cos u buka to wyplacam i lece do sts i tam wszystko puszczam, jest taka Kamilka w jednym punkcie i jak "analizuje" spotkania nad gazetka z innymi kolegami to zawsze sie albo tak madrosci naslucham albo zagapie na rzeczona Kamile ze zawsze wtapiam, oczywiscie na 20 meczy tylko jeden nie wchodzi  Wiec pamietajcie, zlom, puszki miedz Tak sobie patrze np w temat o LM i jak widze "takie" zainteresowanie to ten temat mnie nie dziwi.
|
Do góry
|
|
|
|
#703679 - 31/10/2006 14:11
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2004
|
Quote:
Wiec pamietajcie, zlom, puszki miedz 
no ja jestem tego samego zdania...
a powiem jeszcze , że żyłą złota okazują sie dla mnie butelki i puszki... za butelkę 35 groszy 27 puszek to kilogram... tylko trzeba wstawać 4-5 rano, żeby Wacek pierwszy nie wyzbierał wszystkiego...
|
Do góry
|
|
|
|
#703682 - 31/10/2006 16:51
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/03/2005
|
Quote:
Quote:
Wiec pamietajcie, zlom, puszki miedz 
no ja jestem tego samego zdania...
a powiem jeszcze , że żyłą złota okazują sie dla mnie butelki i puszki... za butelkę 35 groszy 27 puszek to kilogram... tylko trzeba wstawać 4-5 rano, żeby Wacek pierwszy nie wyzbierał wszystkiego...
Eee tam, po co wstawać rano. Zalecam udać się na nukleon lub na słowaka w niedziele wieczorem po "szóstkach" Puszki i butelki gwarantowane.
Pozdro Bursztyk Pozdro OKSa 
|
Do góry
|
|
|
|
#703684 - 31/10/2006 21:47
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Quote:
czlowieku Biegunka ... no i co z tego ze np gra zarabiscie w piłke ale ma juz 18 lat i nie gra w zadnym klubie to jak ma sie dostac do jakiegos klubu z naszej 1 ligi ?:>
No coty jak to jak ?? jak gra bardzo dobrze ,odemnie dwaj znajomi z miasta grali w 4 lidze w Igloopolu a teraz jeden jest w Legii a drugi w Widzewie i maja po 20 lat juz prawie ,a trafili jakis niecaly rok temu ,to co mi tu mowisz ze nie ma juz szans sie dostac do 1 ligi ,jesli tylko gra super to napewno go ktos wychaczy bez problemow ,chociazby na jakies testy... 
|
Do góry
|
|
|
|
#703686 - 01/11/2006 10:59
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
Jak zarobic $$$$ moi sasiedzi od 2-3 lat sa bezrobotni ,ale od roku zajeli sie handlowaniem n miejskim targowisku zaczynali od 1 budy .poczatkkowy wklad to 3 tys (tylko) wynjaem budy i zakup towaru a no ioplata za handlowanie . Towar kupuja na stadionie WARSZAWSKIM  . No i jaks w ciagu roku niezle sie dorobili bo tak maja juz 2 budy na wlasnasc na rynku jedna z ciuchami druga z duperelami typu wiertarki ,srubokrety itp itd no jedna maja pod wynajem z butami  .kupil sobie nowke samochud DEŁU NEXIE  ,odwalili domek calkiem niezle ,TYNK,DACH okienka no i w srodku co nieco.Tak ze zle im sie teraz nie powodzi ,a praca COOl siedzac i wogole fajnie latem jest jak laski chodza sobie po ryneczku w minowkach i w obcislych bluzkach bez stanika  ,no zima tez ok bo budy zamykane (takie nowe pawilony ) piecyk do ogrzewania. srednio z jednej budy miesiecznie sa lekko powyzej 6tys minus oplaty ok 1000zl i towar 2-3 tys to miesiecznie z jednej budy maja 3 tysiaki na czystko  . sam juz myslalem zeby sobie takie cos zalatwic:)
|
Do góry
|
|
|
|
#703687 - 01/11/2006 11:00
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Quote:
Jakoz iz jestem zdania , ze na bukmacherstwie nie da sie zbic kasy
pewnie ze tak, ja np. dorabiam w tesco na kasie, oraz czasami rozdeje ulotki na stacji centrum
|
Do góry
|
|
|
|
#703688 - 01/11/2006 13:29
|
addict
Meldunek: 01/10/2005
|
A moze zna ktos stronki gdzie jest krok po kroku opisane co trzeba zrobic/jakie warunki spelniac by zalozyc wlasna "mini firme"? I jak wygladaja oplaty na wstepie w urzedach, itp itd...
Z gory dzieki 
|
Do góry
|
|
|
|
#703689 - 01/11/2006 13:38
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
Quote:
Quote:
pewnie ze tak, ja np. dorabiam w tesco na kasie, oraz czasami rozdeje ulotki na stacji centrum
Żadna praca nie hańbi Experto ....
|
Do góry
|
|
|
|
#703690 - 01/11/2006 13:41
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/01/2005
|
Towar kupuja na stadionie WARSZAWSKIM  orientujesz się może jaki dokładnie mają towar ? czy przykładowo wszystkiego po trochu tzn kurtki, bluzy,itd. Rozumiem , że kupują to od "chińczyków" - kiedyś się pytałem jednego gościa na stadionie to był z jakiejś wyspy niestety nazwy nie pamietam juz. Ale skoro kupują rzeczy na stadionie to nie mają zadnych pamierów na ten towar , więc nikt się nie doczepia do tego?? 
|
Do góry
|
|
|
|
#703691 - 01/11/2006 13:43
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/10/2005
|
Quote:
Quote:
Quote:
Żadna praca nie hańbi Experto ....
No chyba, że ktoś jest kurwą i ciągnie druta każdemu...
|
Do góry
|
|
|
|
#703693 - 01/11/2006 14:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
|
Quote:
Towar kupuja na stadionie WARSZAWSKIM 
orientujesz się może jaki dokładnie mają towar ? czy przykładowo wszystkiego po trochu tzn kurtki, bluzy,itd. Rozumiem , że kupują to od "chińczyków" - kiedyś się pytałem jednego gościa na stadionie to był z jakiejś wyspy niestety nazwy nie pamietam juz. Ale skoro kupują rzeczy na stadionie to nie mają zadnych pamierów na ten towar , więc nikt się nie doczepia do tego??
w roli dopelnienia to byla Wyspa Salomona 
|
Do góry
|
|
|
|
#703694 - 01/11/2006 14:30
|
Pooh-Bah
Meldunek: 09/02/2006
|
Quote:
terror jakbym nie wiedzial, dlatego zadnej pracy sie nie boje
o.O V nie znam strony, ale kiedys cos zakladalem, wiec mozesz walic na priv, tylko ze to bylo 4 lata temu, wiec pewnie troche sie zmienilo
poza tym jesli chodzi o niezle pomysly na kase to tak jak ktos tutaj napisal handel numerami tel. to niezly pomysl, tak samo z nr gg, widzialem na allegro za 500zl. nawet numery...
Tyle że handel numerami gadu jest zabroniony. Kiedyś już miałem kupca za 100 Zł i mi wykasowali aukcję 
|
Do góry
|
|
|
|
#703695 - 01/11/2006 14:33
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
Quote:
Towar kupuja na stadionie WARSZAWSKIM 
orientujesz się może jaki dokładnie mają towar ? czy przykładowo wszystkiego po trochu tzn kurtki, bluzy,itd. Rozumiem , że kupują to od "chińczyków" - kiedyś się pytałem jednego gościa na stadionie to był z jakiejś wyspy niestety nazwy nie pamietam juz. Ale skoro kupują rzeczy na stadionie to nie mają zadnych pamierów na ten towar , więc nikt się nie doczepia do tego??
Co do papierow to nie wiem jak to do konca z tym jest,ale na pewno musza jakies kwity miec ,bo kontrole sa 2 razy w miesiacu na targowisku. A towar maja rozny od bielizny damskiej-meskiej po ubrania ,spodnie kurtki itp. W drugie budzie maja same obowie ,a od niedawna tez mja 3 bude tam jakies kosmetyki i pierdulki mechaniczne ,jakies wiertelka ,srubokrety mini wiertarki takie cos w stylu wszystko po 5 zl .Ale $$$$ trzepia i to nie byle jaki
|
Do góry
|
|
|
|
|
|