#708397 - 21/11/2006 22:01
Re: Nic się nie dzieje, kto poklika o głupotach ? [2]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2005
|
Quote:
panowie... wczoraj nas bili... a dziś
wracam z imprezki, najebany, przez park, leży plecak ze stelarzem, cięzki jak cholera, na plecy nie mogłem ubrać, wkładam ręke do środka, jakies graty, tere fere, na dole płyty, a niżej jeszcze coś, kij biore...
po godzinie marszu docieram do domu, budze kumpla,
WYCIAGAMY
40 koszulek, 50 płyt i z 10 winyli... jedna płyta 30 zł (są ceny) koszulki po 28-30 zł ( ew. 8 euro) dzizys, całą kuchnie tym zajebalismy...
są tu jacyś fani grindcoru ?
sprzedam tanio,,,,,
co za przygody...

3.000 leży w kuchni, ale komu to sprzedac...
a teraz 4:21 na stacje benzynową z Johnym walimy po piwko, mamy do przesluchania pare płytek
ok znalazłem właściciela torby, nie wiedział jak mi dziękować, mieszka 70 km od rzeszowa, zajmuje się dystrybucją płyt i koszulek, ustawiłem się z nim na jutro, zawartość plecaczka ma troszke mniejszą wartość, niz moje przeliczniki pijackie, ale i tak jest duża bo wynosi 2300 zł
trzeba mieć dobre serce, w tym złym świecie 
|
Do góry
|
|
|
|
#708406 - 22/11/2006 19:06
|
podwórkowy attaché
Meldunek: 23/11/2004
|
Etam może trochę i nudny ale za to wiele można w nim zawrzeć  . Przy doborze tematu właśnie na to patrzyłem by można było wiele znaleźć na ten temat i by zbytnio nie było problemów z pisaniem . U mnie panny powybierały jakieś tematy typu ceremoniały dyplomatyczne albo o imunitetach a ja tam chyba jeden z bardziej ulgowych  To możesz przy okazji kiedy podpytać tego kogoś o jakieś wskazówki co do tej pracy , przydadzą się zapewne  .
|
Do góry
|
|
|
|
#708407 - 22/11/2006 19:12
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Juz nie mam kontakta z ta osoba  O immunitetach tez ktos u mnie pisal, widze tematy oklepane rowno, ale jakie nudy. Na czym jestes na stosunkach? Sami wymyslaliscie tematy czy tez promotor "pomagal"?
|
Do góry
|
|
|
|
#708410 - 22/11/2006 19:30
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
To Cie czeka niezla wycieczka po bibliotrkach. Mozesz sprobowac w MSZ moze Ci dadza jakies materialy, albo raczej naprowadza. U nas kazdy wybieral sam, tylko Ci z dyplomatycznego mieli takie bzdety  My co chcielismy, ja pisałem o stosunkach politycznych miedzy kanada a USA  A inni mieli o Czeczeni, o Baskach etc  Nas jeszcze profesor zaprosil do siebie do krakowa, do gabinetu, dal nam klucz i se poszedl  A my moglismy przeptrzepac wszytkie prace magisterskie ludzi z UJ z ostatnich kilku lat 
|
Do góry
|
|
|
|
#708413 - 22/11/2006 20:47
|
ŁKS Łódź
Meldunek: 06/02/2005
|
Quote:
dlaczego TVP2 ciagle twierdzi ze Boruc pokazywal "L" jako znak LEGII a nie "L" do kibicow Manchesteru jako LOSER
Poważnie mówisz,czy żartujesz? Oczywiscie,że chodzi o (L)egie.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|