Żeby było śmieszniej, ktoś usunął z YT jedyny materiał mówiący o kupionym mistrzostwie. Z wywiadami trenerów po meczu oraz przemówień w siedzibie pzpnu.
żeby było śmieszniej czesto w następnym sezonie zdarzało się tak że wklepywali po 5-6 bramek w meczu, nawet sam Górnik Zabrze który sezon pózniej walczył z Legią o mistrza, przyjął piatkę w Warszawie.
ale mnie dziś Stoch wyjeb... miałem 11 spotkań , prawie wszystko z piłki... 10 na plus i dodałem tego ... ustawka chyba poszła, bo nie wierzę, żeby taki ,,miszcz" skoczył 119m. Małyszowi w Szwecji jak skakał w pierwszej serii to wiało ponad 3m/s i potrafił odlecieć, a ten taki jest delikatny, że wystarczą gorsze warunki i zawsze wyjeb...
ale mnie dziś Stoch wyjeb... miałem 11 spotkań , prawie wszystko z piłki... 10 na plus i dodałem tego ... ustawka chyba poszła, bo nie wierzę, żeby taki ,,miszcz" skoczył 119m. Małyszowi w Szwecji jak skakał w pierwszej serii to wiało ponad 3m/s i potrafił odlecieć, a ten taki jest delikatny, że wystarczą gorsze warunki i zawsze wyjeb...