TEO ja tam już na dużo nie liczę, a nie będę Zagłębiu kibicował w meczu z nami w obecnej formie Cracovia powinna spokojnie wygrać z Niecieczą i Sandecją
Kane na kapitanie schodzi z kontuzją Ayew którego dopiero co kupiłem dostał czerwo Aguero kontuzja Davis poza ławką był a Gundogan ława rezerwowi po 0pkt
Dobra czas uspać córę na rękach i przy włączonej dmuchawie w okapie kuchennym bo bez tego ani rusz 15 min minimum - bicepsy jak u popka
Mam podobny etap ale na szczescie bez udziwnien typu okap suszarka odkurzacz p.s jest apka na tel ktora imituje dzwieki okap pralka odkurzacz pociag itp znajomi korzystali
Dobra czas uspać córę na rękach i przy włączonej dmuchawie w okapie kuchennym bo bez tego ani rusz 15 min minimum - bicepsy jak u popka
Mam podobny etap ale na szczescie bez udziwnien typu okap suszarka odkurzacz p.s jest apka na tel ktora imituje dzwieki okap pralka odkurzacz pociag itp znajomi korzystali
Korzystałem kilka razy, nawet samemu spałem jak dziecko ale teraz kładę małego i sam zasypia, bez żadnych wynalazków
Korzystałem kilka razy, nawet samemu spałem jak dziecko ale teraz kładę małego i sam zasypia, bez żadnych wynalazków
u mnie starsza corka Masza i Niedzwiedz na tvpabc i w kime bez problemu ale druga córa ma miesiac to ciezko by sama poszła spać