A ja chcialem wyrazic swoja opinie na temat BETGUN.
Buk malo znany ,tak cicha myszka osobiscie mialem go za wielka scieme ala bukmacherska itp znadnie najgorsze.Ale wszystko sie zmienilo jak zupelnie z nudow i dla promocji SPORTY AMERYKANSKIE wplacilem tam 50zl i zaczolem pogrywac.
Oferta mnie zaszokowala bardzo pozytywnie :
*przejzysta
*konkretna
*Tylko opcje ktore sie gra najczesciej tzn(hendicap,1x2,o/u,pojedynki zawodnikow ktory bedzie lepszy)
* nie ma balaganu jak np w
Bwin* szybko rozliczaja kuponu bo juz 10-15 min po zakonczeniu spotkania kasa jest dopisana do konta
*Szybkie wyplaty na konto bankowe( na konto w mBank nie cale 12h,o 7:00 zlecenie-19:00 $$$ na koncie),w max 24h
*hendicap daja ich kilka na jedno spotkanie np NBA na jedno spotkanie sa 3 rozne hendicapy np +/-2,5 +/- 4,5 +/- 5,5
fajna sprawa bo nie jestesmy ograniczenie do jednego Hendi.
*Kursy naprawde bardzo dobre jak narazie nie znalalem kursow zanizonych (no moze o 2-4gr ale to normalne),a mozna znalesc/dostac naprawde ladne pelelki kursy wyzsze nawet o 20gr niz u innych bukow.Pisze t tylko po obserwacji sportow amerykanskich.
Naprawde jestem z tego buka bardzo zadowolony i z jego oferty,wystawia wstawia wszystkie spotkania z danej ligi na dany dzien.
Oczywiscie konto PLn,support,i strona PL
POLECAM 9/10