kurna w piatek wplacilem kase normalnie poprzez bank i do dzis echo! to kurna ciecie ile dni jeszcze mam czekac ? mysle ze dzis to moge spokojnie isc spac
niech oni mnie nie wkur..ja do ktorej godziny dopisuja na konto kase wie ktos??? bo pisza ze do 21 ale jak pamietam z ostatnich czasow zwasze bylo do 23- wiec jak to wyglada podzielcie sie swoimi doswiadczeniami!
Quote: Zrobił ktoś obrót 3x kurs 1.01 i wypłacił ? Teoretycznie rzecz biorąc to pieniądze na ulicy.
A nie mozna po ludzku surebata z betfair? W weekend to pol godziny szukania jest. Niech nie bedzie, ze Polacy ida na łatwizne i 1.01 graja. Bo nastepnym razem to dadza takie warunki obrotu ze bedzie 10x bonusem zamiast 3x. Albo skonczą dla nas promocje. A Expekt ma naprawde spoko kursy w weekend. Na pewno sie nie straci. A tak naprawde 1.01 tez moze nie wjesc...
niech oni mnie nie wkurwiaja!!!! wyslalem kase w piatek i ani widu ani slychu- jak bym sie sprezyl to juz zanioslbym tym ciulom to na piechote!!! sorry za piekne literackie przeklenstwa ! ale dzis tyle fajnych meczy na live a ja utknolem w martwym punkcie!
Ozeszlol
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/05/2004
Quote: niech oni mnie nie wkurwiaja!!!! wyslalem kase w piatek i ani widu ani slychu- jak bym sie sprezyl to juz zanioslbym tym ciulom to na piechote!!! sorry za piekne literackie przeklenstwa ! ale dzis tyle fajnych meczy na live a ja utknolem w martwym punkcie!
Też ostatnio długo czekałem , wczesniej jeszcze tego samego dnia były , a teraz jakieś opoznienia nie wiadomo czym spowodowane .
hmmm dziwna sprawa - jak na moj rozum odczekaj trochu - zobacz co sie bedzie dzialo? ale ja wplacilem przelewem to moze dlatego tak dlugo idzie - a moze tez chca mi dac bonusa
Podzielam Twoja opinie na konto to ciule sprawdzaja do bolu!!! co mnie jebnelo zeby do nich wplacic??? mam konto BiH i tam to robia szybciutko a tu taka kicha!!! ale jest jeszcze jedna mozliwosc bo wplacalem w agencji PKO a nie wiadomo kiedy ta pindzia to poscila moze dopiero wczoraj???
arkadius
old hand
Meldunek: 02/11/2005
Gremlin wyluzuj juz z Ta polszczyzna, bo piszesz post pod postem i nic nie wnosisz do tematu. Nikt Ci tutaj nie pomoze wiec jak cos to pisz do supportu.
gremlin odpusc sobie tego buka. JA za duzo wygralem zlecilem wyplate na konto bankowe i dostalem bloka. Kasy do dzis nie oddali. Dla mnie to syf nie buk
Wczoraj odpisal do mnie kolo z SBR ciekawe czy cos poradzi