Wycofuję się z tego zaproponowanego zakładu na LE Górnika, bo musiałbym w jakimś sensie " kibicować " jego przeciwnikom, a tego nie chcę.
Strzeliłeś mi gonga po moim wpisie o lidze i Legii, to dostałeś ripostę odnośnie ligi.
A tu już kluczysz i zmieniasz front.
Puchary to są puchary, inna bajka.
Pytałem się czy już tlumaczysz przyszły sezon a nie napisałem, że Legia nie wygra. Jakbym miał typować to też na nich bo kto ta śmieszna ligę ma wygrać?
mafia
Czy Państwo to widzą?
Meldunek: 14/07/2012
Mi sie wydaje, ze takiemu Gornikowi to kazdy kibic w Polsce dopinguje. Fajny, skromny, polski szkoleniowiec, no i polski sklad z mlodymi talentami. Swoj klub, a w drugiej kolejnosci Wielki KSG.
normalna sprawa śląsk podzielony wy raczej tez miłością do Ruchu nie pałacie a stare pokolenie to tez długo godziło sie z miłością do gieksy puchary pucharami i ważne jest losowanie wiadomo dla dobra polskiej piłki każda ekipa powinna grac jak najdłużej ale....
Pytanie mam takie. Czy ktoś z Was korzysta z last minute? A jeśli tak to na których serwisach można złapać najlesze oferty? Bardziej chodzi mi takie bez żarcia i po taniości ale fajne miejsce niż all excuseme i takie dupska jak te od senseja przed nosem w przyhotelowo-kołchoźnianym basenie.