Nie oglądałem pomeczowych studiów i jeszcze nie czytałem o naszym meczu. Czy ktoś ich pojechał za ten skandaliczny występ czy są zachwyceni, że wygrali?
#7178661 - 28/06/201821:17Re: Piłka nożna - 28.06.2018 - 29.06.2018 BELGIA - ANGLIA
[Re: Akhu]
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: Akhu
Nie oglądałem pomeczowych studiów i jeszcze nie czytałem o naszym meczu. Czy ktoś ich pojechał za ten skandaliczny występ czy są zachwyceni, że wygrali?
Bardzo dobry mecz. Świetna kontrola sytuacji na boisku, zaangażowanie i profesjonalizm. Robimy zrzutkę na powitalny prezent na Okęcie, dorzucasz się?
Bardzo dobry mecz. Świetna kontrola sytuacji na boisku, zaangażowanie i profesjonalizm. Robimy zrzutkę na powitalny prezent na Okęcie, dorzucasz się?
jasne, niepełnosprawnych staram się co jakiś czas wspierać
Nie chce mi sie tlumaczyc przesledz sobie ostatnia kolejke co sie dzialo jak sie wyniki zmienialy jak trynidad strzelil to nagle meksyk i kostaryka potracili prowadzenie i przegrali swoje mecze bo wtedy nawet gdyby USA przegralo to i tak mieli awans albo baraze przy wygranej meksyku i kostaryki
Nie zmienia to faktu, ze to brak profesjonalizmu czyli amatorka, banda pozerow hanbiaca wlasny kraj i barwy dla ktorych graja, to jest dopiero wstyd.
idealnie pasuje do naszej reprezentacji
Daleko tam do tych kmiotow zza oceanu, jak oni celowo nie awansowali, my bysmy musieli przegrac awans z jakas Lotwa tak jak oni z Trynidadem.
#7178668 - 28/06/201821:19Re: Piłka nożna - 28.06.2018 - 29.06.2018 BELGIA - ANGLIA
[Re: Akhu]
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
o właśnie słucham Stanu Mundialu po meczu i Kowal dobrze podsumował, że jeżeli Japończycy nie mogli złapać kartki na nas to powinniśmy jechać z nimi równo w końcówce