szczerze mówiąc jak ktoś lubi muzykę i chce mieć ją zawsze ze sobą to bez SPOTIFY nie ma życia
przesada
ok można sobie nagrać swoje ulubione kawałki albo korzystać z youtube który ma średnią jakość dźwięku Spotify o wiele wygodniejszy i naprawdę dobrze brzmiący za jedyne 19,99 miesięcznie
jest już kilka piosenek na YT super wypadli Zalewski (Fabryka małp) i Maleńczuk (Tańcz głupia tańcz) nie podobał mi się Rojek (Wciąż bardziej obcy), fajnie zabrzmiało po nowemu Mała Lady Pank - ogólnie płyta super jak ktoś jest takim ramolem jak ja
#7178799 - 28/06/201822:13Re: Piłka nożna - 28.06.2018 - 29.06.2018 BELGIA - ANGLIA
[Re: Warren]
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: Warren
szczerze mówiąc jak ktoś lubi muzykę i chce mieć ją zawsze ze sobą to bez SPOTIFY nie ma życia
Zgadzam się z Biczykiem Sam mam drewniane ucho ale bez muzyki ciężko mi siebie wyobrazić bez możliwości puszczenia czegoś co właśnie mi się zachciało, dziś w aucie cały czas ulubiony zespół branży elektrycznej (pozdro Sensei) AC/DC