mafia
Czy Państwo to widzą?
Meldunek: 14/07/2012
Vvega uwazam, ze od wrzesnia bedzie wiecej osob na forum niz w sierpniu gdy beda graly Corki z Ikranesasmi. Bedzie tez wiecej czasu na znalezienie wiecej chetnych.
Vvega uwazam, ze od wrzesnia bedzie wiecej osob na forum niz w sierpniu gdy beda graly Corki z Ikranesasmi. Bedzie tez wiecej czasu na znalezienie wiecej chetnych.
Możesz mieć rację, ale z drugiej strony przecież tu są te same osoby cały czas.
SIemano PANY mam pytanko co polecacie jak przesadziłem z opalaniem człowiek wyjdzie na słonce po zimie i pracy poddachem uwaza i tak kurde cały Jestem czerwony masakrycznie piecze akremy noc nie daja POMOCY kurde
SIemano PANY mam pytanko co polecacie jak przesadziłem z opalaniem człowiek wyjdzie na słonce po zimie i pracy poddachem uwaza i tak kurde cały Jestem czerwony masakrycznie piecze akremy noc nie daja POMOCY kurde
Stary sposób naszych mam czy babć to były okłady z zsiadłego mleka.
dokladnie na odleglosc smierdzi ten zaklad i taki kurs, pamietam jak kiedys mialem 10 zdarzen na kuponie i zostal ostatni pewnieczek w kosza po kursie 1,1 no to zrobili remis w regulaminowym a w dogrywce wygrali spokojnie