Aro
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/03/2008
Originally Posted By: Biszop
Originally Posted By: burbon
Originally Posted By: fechu
Jak ja gratulowalem to nie podziękowali. Co za chamstwo na forum
chamstwo kurwa i buractwo, panie.... ja gratulowałem, to mnie zjebali, że nie wiem kiedy ostatni raz polska ligowa drużyna, wygrała z portugalską.. szkoda strzępić ryja..
ja też gratulowałem i nic! chamstwa strasznie dużo ostatnio, jeden mnie nawet chujami w dupie straszył, szczęściem, że nie do Ciebie burbon bo byś nie przeżył chyba...
Jagiellonia Białystok ustaliła warunki transferu Mile Savkovicia z serbskim FK Spartak (Subotica). 25-letni pomocnik ma w przyszłym tygodniu pojawić się w Białymstoku
Łukasz nie wiem skąd takie przekonanie do Pogoni. Dwa pierwsze mecze piach okrutny. Dla mnie no bet. A jeżeli miałbym się skłaniać ku którejś stronie to w stronę gospodarzy. Płock dzisiaj jedzie Kielce jak dla mnie.
Mam wrażenie że ktoś z dwójki Lech/Jaga skończy w grupie, rozum mówi że Poznań, ale po wczoraj nadzieje w drugą stronę też jakieś się obudziły. Legii nie oceniam, bo u Was to odpierdalają się cuda teraz.
A skończy się pewnie gongami w pierwszych meczach i koniec zabawy
Łukasz nie wiem skąd takie przekonanie do Pogoni. Dwa pierwsze mecze piach okrutny. Dla mnie no bet. A jeżeli miałbym się skłaniać ku którejś stronie to w stronę gospodarzy. Płock dzisiaj jedzie Kielce jak dla mnie.
Jak dla mnie Pogoń odpali a Sosnowiec nie ma czym straszyć. No i kurs mnie skusił. Po @1,6 dnb już bym nie grał.